Elime daha yenı ulastı urunler taktırınca degıp degmıyecegını soylecem bakalım.Güzelse guzel degıl dıyecem:D:Dguzele benzıyor bakalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------
Göstergeleri nasıl beyaz led yaptın ya guzelse bende yapım
Cuma günü bakıma goturcem motoru yag da aldım degısımlerı yapar yıkar motoru acarım farlarıdabı foto atarım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------
bu led ısıgını nasıl degıstırdın pekı?normal bı beyaz ısık alıp mı yaptırdın?pahalıya mal olur mu bıde?cok soru sordum
Normal beyaz led lamba.ben 6tanesini 15lira aldım.Dahada ucuzunu bulabilirsin ben akşam vakti ilk dukkandan aldım
Nasıl takıldıgına gelince göstergesi sokuyorsun altta 7 tane lamba yuvaları var onları cıkartıp değiştiriyorsun.
İşlem tamamdır
Ama Motorun elektirik aksamını felan görunce gerçekten honda süper işçilik yapmış.
Cırtlarının üstünde bile honda yazıo
Ve tek kullanımlık cırt değil cıkartıp takabiliyon felan
hımm bilgi için sagol kards bende bı arastırcam sende bu aksam resımlerı koyarın bı bakarız ben kacar 40 km lık yolum var Allaha emanet olun.
xenon bende düşünüyorum aslında çok şık duruyor, duruşu yeter.
arkdşlar şu okla gösterdiğim demiri nerden bulabilirim ve tan olarak ne oluyo o ?
http://img25.imageshack.us/img25/4129/35029830dug.jpg
[COLOR="Navy"][/COLOR]helal olsn herkezee :queen:[I][COLOR="Navy"][/COLOR][/I]
casillas fotolar nerde ya
hadi hadi hadi
Sabırsız Arkideşlere Gelsin.
Sokmeden Önce Bir Foto Belki Gene Toplu Göremeyiz
İzzet Sokmeye başlamış bile
Gel Abi Gel Ucuz Yollu Cbr Parçası
Temizlik Şart
Cıbır KafaLı Ben
Buda Göstergenin alt kısmı 7tane Ampul yeri var Görüldüğü gibi Sarı ampulleri Sokup Beyaz Ledleri taktık işe başlarken bu aklımızda yoktu süpriz oldu
Ve o Bomba Görüntüsü İle Yeni GöstergeLerimiz.
Ortalığı Aydınlatıyor Beaaaa
Naket Cbr 125 Görmek İsteyenler Mahallede bir iki Tur attım Güzelmiş böylede
Göstergelerimiz olmadan.
cıbırımın evinden bir Kare
Buda Son
Tek Göz Cıbır.
İzzet Test Sürüşüne çıkmadan Önce
Yakışır güzel olmus ya valla cıbır kafalı:D
http://www.hepsiburada.com/Liste/cyc...ctid=otm341425
Arkdaslar bu ürünü almayı düşünüyorum ne dersiniz?satıcı firma nedır bulamadım özellikleri feyizoglundada okudum cok guzel ama orda kalmamıs.yardımlarınızı beklıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 ----------
Getittirdim diyelim bide honda servısınde takabılırler mı acaba??
arkdşlar cbrın 5.vitesdeki son hızı kaçtır bilen varmı ??
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)