merhaba abiler ben bişey soracagım zealsun zs 200 gs ile cıbırın farkı nedr hangısı daha ıyı?
merhaba abiler ben bişey soracagım zealsun zs 200 gs ile cıbırın farkı nedr hangısı daha ıyı?
eywallah abim sağlam cevap oldu pekı ben 3000 liraya ıkıncı el hangı motorları alabılırım mumkunse maksımum hızı da yazarsanız sevinrm
Cbr125 alırsın çok temiz olur temizse 180 falan yaparsın.
Bİ selektöre BİN manita
cok saol abim en iyisi gene cıbır yani he
Ehliyeti Almayı Bekliyorum Suanda Kursa Gİdiyorum Bende 3000TL Filan Alıcam mart Gibi sanırım Ehliyet Elimde Olucak :D
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
arkadaşlar yeni kasaların Türkiye'ye gelme durumu ve fiyatı hakkında bir bilginiz var mı??
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
arkadaşlar sızde bellı bır km den sonra far ın yarısı söndumu kısa farlarda olunca ikiside yanıyordu sonra bı taraf sondu 1 taraf kaldı bırıne sordum bellı bır kmden sonra boyle durum oluyormuş bılgınız varmı ?
köpek ısırdı güzelyalıda anasını satayım hergun ayrı bı olay
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...!
Geçmiş olsun denizbişe var mı?
kuduz aşısı ve tetenos aşısı oldum evdeyiz işte arkdaşlarla nargile içiyorum saol ilgin için engin
Geçmiş olsun deniz..
Gençler İyi Bayramlar 3 Gündür nete giremedim gezmekten.
Havalar güzel İstanbullular toplanalım Bizde bi nargile yapalım
saolsun arkdaşların .)
arkadaşlar motor almayı dusunuyorum önumuzdekı aylar ıcınde Hyosung gt 250 yoksa cbr 125 mı ?
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][COLOR="Black"]ß[/COLOR][COLOR="Red"]R [/COLOR][/B] [B]125[/B]
Hyosung gt 250 bence ama daha once motor tecruben yoksa cbr 125 ıyıdır.
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][COLOR="Black"]ß[/COLOR][COLOR="Red"]R [/COLOR][/B] [B]125[/B]
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)