kaçbindeki motorun piston bitsin
motosıklete sık bınıyorum. 3 ay oldu alalı 3000 km yol yaptım. aslında çalışmıyor olsam daha çok bınerım de işten geç çıkıyorum.
casıllas arkadaşımızın dedıği gibi kendım düşersem kasko çok işe yarayacak.
500 lıra vermekte ağır gelıyo.
YAnı 1 yıl bıtıyo ufak tefeklerı hasarsızlık ındırımı ıçın kendı cebımden halledıyorum sonra kasko uçuyo..
napsam bılmıyorum.
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
22000e dayandı
Silindirlerine Baktır...
Dişlileri Kontrol Ettirmelisin Bugun Ehliyet Kursunda BU Olayı anlattı Hoca Benden sana tavsiye :D
18 Aralik İlk Sınavım Var :D:D B Alcam Sonra a2 Sınavına Giricem :D 4-5 Ay Sonra Sizlerden biri olucam cbr 125 Motor Hazırda Almak İçin Bekliyorum :D
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
cbrı sattığıma pişman oldum yine başa döndük alacak motor bulmak ne zor iş
Bi cbr daha al :D
Bİ selektöre BİN manita
hahahah sadık fotolar warmı sende :D
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...!
Arkadaşlar az önce türkiyeden bilgisine güvendiğim bi motorcu abiyle görüştüm ve eğer yanılmıyorsa şubat sonu motor fuarına 2011 cbr 125 r ı getirirler , lansman fiyatıyla satış bile yapabilirler dedi..
heyecanlandım..
it matters not how strait the gate, how charged with punishments the scroll, i am the master of my fate;
i am the captain of my soul.
hayırdır inşallah
oğuzu arayıp sorasım vardı memnun mu diye...
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
it matters not how strait the gate, how charged with punishments the scroll, i am the master of my fate;
i am the captain of my soul.
Şu an bu konu içerisinde 175 kullanıcı var. (0 üye ve 175 misafir)