Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Ekim 2010, 01:26
overcloud adlı üyeden alıntı
vallahi ben korteje gelmeyi düşünmüyorum, ertelensin yada ertelenmesin.
kalabalık sürüş eziyet oluyor.
sert rüzgar yarında devam ederse motoru küçükyalı'daki kapalı motosiklet parkına bırakıcam.
alarmı açamıyorum rüzgar yüzünden aralıksız ötmeye başlıyor aklım kaldı alette.
bide az önce üst kat komşunun panuru uçtu mekanizması ipiyle birlikte sallanıp benim cama vurmaya başladı. gece gece kalpten gidecektim
motorun üzerine bişeyler düşecek diye korkuyorum
bi kaç sene önce aşağı düşen bi kiremit bizim arabanın ön camını kırmıştı..
yağmur neysede rüzgar sakat normal rüzgarda bile bizim motorlar yolda geziyo zert rüzgarda ne olur siz düşünün
Reklamlar
-
29 Ekim 2010, 01:26
vallahi ben korteje gelmeyi düşünmüyorum, ertelensin yada ertelenmesin.
kalabalık sürüş eziyet oluyor.
sert rüzgar yarında devam ederse motoru küçükyalı'daki kapalı motosiklet parkına bırakıcam.
alarmı açamıyorum rüzgar yüzünden aralıksız ötmeye başlıyor aklım kaldı alette.
bide az önce üst kat komşunun panuru uçtu mekanizması ipiyle birlikte sallanıp benim cama vurmaya başladı. gece gece kalpten gidecektim
motorun üzerine bişeyler düşecek diye korkuyorum
bi kaç sene önce aşağı düşen bi kiremit bizim arabanın ön camını kırmıştı..
valla bende çok korkuyorum o yönden hatta bu yaz cafede oturuyorum motoru cafenin önune park ettim içerdeydim bi anda bi ses geldi sanki motor yere düşmüş gibi cafenin içinden motora ulaşmam(uçmam) resmen 2 saniyemi aldı ben bile anlayamadım neyseki yere düşen başka birşeymiş ama kalpten gidiyodum az kalsın
Motosiklet sadece ulaşım aracı değildir,Özgürlüktür!!İsyandır!!:wiinkk:
-
29 Ekim 2010, 01:40
gökhans16 adlı üyeden alıntı
ön ibrelerden titreşim sesi haricinde kronik bir problem yok gibi bana göre
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...word=cbr%20125
Sen zincir dişli seti sormuştun bunu gordum belki işine yarar
-
29 Ekim 2010, 02:28
saol kardeşim baya uygunmuş fiyatı işime yarar bu eyvallah
-
29 Ekim 2010, 03:48
-
29 Ekim 2010, 04:16
Bir ilan da benden...
Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce sıfır aldığım motosikletimi satışa koydum, kafamda motosikleti büyütmek var. Tertemiz bir cbr 125 sıfır ayarında. Hilesi hurdası yok ilk sahibiyim bayiden ben alıp getirdim kullanmaya başladım. 1.000 bakımı servisinde yapıldı 3.000 km de yine servisinde yağ değiştirdim. Önümüzdeki sezona kadar ilan geçerli. İlk gelen motoru götürür.
İlgilenen olursa eğer buradan mesaj gönderebilir ya da ilan vasıtası ile ulaşabilir.
İlan için sahibinden.com linki:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33820254/detay
-
29 Ekim 2010, 10:31
istanbul da damber havalanmış haberlerde gördüm şimdi. aman çıkmayın biryere barıyerlere atar bu motosikleti o rüzgar.
Aman dikkat!
bu arada benimde lastik almam lazım. lastiklerim yeni gibi ama sanırım yattığı için çok sert.
ön arka da kayıyo. pırelli mt75 şart.
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
-
29 Ekim 2010, 11:15
-
29 Ekim 2010, 11:45
cHreSs adlı üyeden alıntı
istanbul da damber havalanmış haberlerde gördüm şimdi. aman çıkmayın biryere barıyerlere atar bu motosikleti o rüzgar.
Aman dikkat!
bu arada benimde lastik almam lazım. lastiklerim yeni gibi ama sanırım yattığı için çok sert.
ön arka da kayıyo. pırelli mt75 şart.
Dişlerinden bakma üretim yılına bak lastiklerin zamanla sertleşmeye başlıyor hamur var görüntüde çok iyi gozuken lastık hıc yer tutmama başlıyor.
onur35 adlı üyeden alıntı
cıbırları satan satana hayrola beyler ben satarken ayağımı sürtmedim ki
şaka bi yana benim jenerasyon geçiş döneminden geçti artık
bekleyin bizi tork canavarları sizlerden korkmuyoruzzzz
Satıp ZZR1400 Alıcam
-
29 Ekim 2010, 12:32
birde ben yazayım içimde kalmasın
pirelli mt75
ıslak yada kuru zemin farketmez çok iyi sonuç verecektir.
ön arka birlikte değiştirmeni tavsiye ederim
yok tşkkr edrm ilk işim pireli mt75 sipariş vermek olucak arka lastiği yeni değiştirdim Dunlop Arrowmax D103 F aldım çok memlunun ama ön tekere dikkat bile etmemiştim alırken bide o çıktı arkadaşlar bir sorum dağa olucak malum öğrenciyiz stajda çalıştığım parayı biriktiryrm 250 gibi bi rakam mevcut elimde beyaz far almak istiyorum motora zenon yada o kalitede başka bi marka ne önerirsiniz yada birazdağa mı biriktirip dağa kaliteli bişi mi olsun almışken bikere iyisinden mi alıyım yoksa
[COLOR="Navy"][/COLOR]helal olsn herkezee :queen:[I][COLOR="Navy"][/COLOR][/I]
-
29 Ekim 2010, 13:20
-
29 Ekim 2010, 13:38
sege adlı üyeden alıntı
yok tşkkr edrm ilk işim pireli mt75 sipariş vermek olucak arka lastiği yeni değiştirdim Dunlop Arrowmax D103 F aldım çok memlunun ama ön tekere dikkat bile etmemiştim alırken bide o çıktı arkadaşlar bir sorum dağa olucak malum öğrenciyiz stajda çalıştığım parayı biriktiryrm 250 gibi bi rakam mevcut elimde beyaz far almak istiyorum motora zenon yada o kalitede başka bi marka ne önerirsiniz yada birazdağa mı biriktirip dağa kaliteli bişi mi olsun almışken bikere iyisinden mi alıyım yoksa
eğer arka lastikten menunsan önede aynını takmanda fayda var. lastik desenlerinin aynı olması önemlidir.
far olayına gelince, bu motorlara fazla yatırım yapmaya değmez çünki satarken kaybın fazla oluyor.
bende gece aydınlatmasından memnun değildim. orjinal soketleri söküp tornacıda h4 halojen ampullere takılacak şekilde tırnaklarını kesmeden yuvalarını genişletmiştim.
Osram H4 35/35w (uzun/kısa) halojen ampullere yüzük gibi takarak far tasına takmıştım ampulleri.
Aydınlatma olarak orijinale göre daha iyi ve daha farkedilir olsa da geceleri yine yetersiz oluyordu ama selektör yaptığın zaman araçlar hemen yol veriyordu.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
29 Ekim 2010, 14:08
Arkaşlar kolay gelsin, sizin cbrler ne kadar yakıyor ortalama, eksozlu olan cbrleriniz (bende leo vince eksoz var ortalama ne kadar çıkması lazım) ?
-
29 Ekim 2010, 15:04
OguzhanCBR adlı üyeden alıntı
Arkaşlar kolay gelsin, sizin cbrler ne kadar yakıyor ortalama, eksozlu olan cbrleriniz (bende leo vince eksoz var ortalama ne kadar çıkması lazım) ?
11 krş normaldir. senin motor da 12 krş yaksın. ben tam hesaplamadım çünkü yolda kalmak istemiyorum. tahmini iki diş arası 5 lıra ile 40-45 km gidişor. ben oyle gözlemledim.
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
-
29 Ekim 2010, 15:40
11 krş normaldir. senin motor da 12 krş yaksın. ben tam hesaplamadım çünkü yolda kalmak istemiyorum. tahmini iki diş arası 5 lıra ile 40-45 km gidişor. ben oyle gözlemledim.
Evet 12/100 Tl/Km yaktı o zaman normal yakıyor, ben hatasız ölçtüm 100 km de depoyu fulledim ortaya çıktı tam olarak
-
29 Ekim 2010, 18:58
-
29 Ekim 2010, 19:38
HAyırlı olsun onur35 kurtuldun bısıklet ten
yenı motosıkletıne kavuşman dılegıyle.
bıraz once sahıbınden de gordum 3000 e 2008 1300 km de. hemen mesj attım. telımı gonderdım ararım dıyor. Arkdaşa alıcaz ınş onu
ABOOOWWW
BAna da bulsana öle bitane
_BEN BU ALEMDE KRALDA KURALDA TANIMAM_
-
29 Ekim 2010, 20:52
mrb arkadaşlar bu ne şiddet bu celal herkez motorunu satıyo
-
29 Ekim 2010, 21:05
OguzhanCBR adlı üyeden alıntı
Evet 12/100 Tl/Km yaktı o zaman normal yakıyor, ben hatasız ölçtüm 100 km de depoyu fulledim ortaya çıktı tam olarak
cbrlar benzin filan yakmıyor demiştim sana kokluyor mubarek
nasıl memnun musun eski motorumdan?ben hala daha kefilim bi ustaya gösterdin mi?
-
29 Ekim 2010, 23:36
eğer arka lastikten menunsan önede aynını takmanda fayda var. lastik desenlerinin aynı olması önemlidir.
far olayına gelince, bu motorlara fazla yatırım yapmaya değmez çünki satarken kaybın fazla oluyor.
bende gece aydınlatmasından memnun değildim. orjinal soketleri söküp tornacıda h4 halojen ampullere takılacak şekilde tırnaklarını kesmeden yuvalarını genişletmiştim.
Osram H4 35/35w (uzun/kısa) halojen ampullere yüzük gibi takarak far tasına takmıştım ampulleri.
Aydınlatma olarak orijinale göre daha iyi ve daha farkedilir olsa da geceleri yine yetersiz oluyordu ama selektör yaptığın zaman araçlar hemen yol
veriyordu.
tşkkr edrm zaten lastiği taktırdıma bin pişman oldum ama napalım olan oldu motor teker yokken üsünde takozun üstünden kaydı vedüştü alt sağ grenaj kırıldı
[COLOR="Navy"][/COLOR]helal olsn herkezee :queen:[I][COLOR="Navy"][/COLOR][/I]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler