Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vallahi ben korteje gelmeyi düşünmüyorum, ertelensin yada ertelenmesin.

kalabalık sürüş eziyet oluyor.

sert rüzgar yarında devam ederse motoru küçükyalı'daki kapalı motosiklet parkına bırakıcam.

alarmı açamıyorum rüzgar yüzünden aralıksız ötmeye başlıyor aklım kaldı alette.

bide az önce üst kat komşunun panuru uçtu mekanizması ipiyle birlikte sallanıp benim cama vurmaya başladı. gece gece kalpten gidecektim

motorun üzerine bişeyler düşecek diye korkuyorum

bi kaç sene önce aşağı düşen bi kiremit bizim arabanın ön camını kırmıştı..
    yağmur neysede rüzgar sakat normal rüzgarda bile bizim motorlar yolda geziyo zert rüzgarda ne olur siz düşünün

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125 & cygnus rs
    vallahi ben korteje gelmeyi düşünmüyorum, ertelensin yada ertelenmesin.

kalabalık sürüş eziyet oluyor.

sert rüzgar yarında devam ederse motoru küçükyalı'daki kapalı motosiklet parkına bırakıcam.

alarmı açamıyorum rüzgar yüzünden aralıksız ötmeye başlıyor aklım kaldı alette.

bide az önce üst kat komşunun panuru uçtu mekanizması ipiyle birlikte sallanıp benim cama vurmaya başladı. gece gece kalpten gidecektim

motorun üzerine bişeyler düşecek diye korkuyorum

bi kaç sene önce aşağı düşen bi kiremit bizim arabanın ön camını kırmıştı..

valla bende çok korkuyorum o yönden hatta bu yaz cafede oturuyorum motoru cafenin önune park ettim içerdeydim bi anda bi ses geldi sanki motor yere düşmüş gibi cafenin içinden motora ulaşmam(uçmam) resmen 2 saniyemi aldı ben bile anlayamadım neyseki yere düşen başka birşeymiş ama kalpten gidiyodum az kalsın
    Motosiklet sadece ulaşım aracı değildir,Özgürlüktür!!İsyandır!!:wiinkk:

Alıntı gökhans16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön ibrelerden titreşim sesi haricinde kronik bir problem yok gibi bana göre
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...word=cbr%20125

Sen zincir dişli seti sormuştun bunu gordum belki işine yarar

Motosikleti
    honda cbr 125r
    saol kardeşim baya uygunmuş fiyatı işime yarar bu eyvallah

Alıntı gökhans16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol kardeşim baya uygunmuş fiyatı işime yarar bu eyvallah
    ö.değil

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:18 ----------

Beyler nasipse bende motorumu satıyorum.
    Kız gibi baktım kendisine.(Tabi bir kırmızı ışık vukaatı var)
    En yeşilinden bir ninja almak istiyorum Bulut böyle ballı ballı anlatınca
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30360155/detay

Bir ilan da benden...

Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce sıfır aldığım motosikletimi satışa koydum, kafamda motosikleti büyütmek var. Tertemiz bir cbr 125 sıfır ayarında. Hilesi hurdası yok ilk sahibiyim bayiden ben alıp getirdim kullanmaya başladım. 1.000 bakımı servisinde yapıldı 3.000 km de yine servisinde yağ değiştirdim. Önümüzdeki sezona kadar ilan geçerli. İlk gelen motoru götürür.

İlgilenen olursa eğer buradan mesaj gönderebilir ya da ilan vasıtası ile ulaşabilir.
    İlan için sahibinden.com linki:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33820254/detay

Motosikleti
    Honda CBR 125R 2008
    istanbul da damber havalanmış haberlerde gördüm şimdi. aman çıkmayın biryere barıyerlere atar bu motosikleti o rüzgar.

Aman dikkat!

bu arada benimde lastik almam lazım. lastiklerim yeni gibi ama sanırım yattığı için çok sert.

ön arka da kayıyo. pırelli mt75 şart.
    I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    cıbırları satan satana hayrola beyler ben satarken ayağımı sürtmedim ki
    şaka bi yana benim jenerasyon geçiş döneminden geçti artık
    bekleyin bizi tork canavarları sizlerden korkmuyoruzzzz

Alıntı cHreSs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istanbul da damber havalanmış haberlerde gördüm şimdi. aman çıkmayın biryere barıyerlere atar bu motosikleti o rüzgar.

Aman dikkat!

bu arada benimde lastik almam lazım. lastiklerim yeni gibi ama sanırım yattığı için çok sert.

ön arka da kayıyo. pırelli mt75 şart.
    Dişlerinden bakma üretim yılına bak lastiklerin zamanla sertleşmeye başlıyor hamur var görüntüde çok iyi gozuken lastık hıc yer tutmama başlıyor.
    Alıntı onur35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cıbırları satan satana hayrola beyler ben satarken ayağımı sürtmedim ki
    şaka bi yana benim jenerasyon geçiş döneminden geçti artık
    bekleyin bizi tork canavarları sizlerden korkmuyoruzzzz
    Satıp ZZR1400 Alıcam

Motosikleti
    HONDA CBR 125R
    birde ben yazayım içimde kalmasın

pirelli mt75

ıslak yada kuru zemin farketmez çok iyi sonuç verecektir.

ön arka birlikte değiştirmeni tavsiye ederim
    yok tşkkr edrm ilk işim pireli mt75 sipariş vermek olucak arka lastiği yeni değiştirdim Dunlop Arrowmax D103 F aldım çok memlunun ama ön tekere dikkat bile etmemiştim alırken bide o çıktı arkadaşlar bir sorum dağa olucak malum öğrenciyiz stajda çalıştığım parayı biriktiryrm 250 gibi bi rakam mevcut elimde beyaz far almak istiyorum motora zenon yada o kalitede başka bi marka ne önerirsiniz yada birazdağa mı biriktirip dağa kaliteli bişi mi olsun almışken bikere iyisinden mi alıyım yoksa
    [COLOR="Navy"][/COLOR]helal olsn herkezee :queen:[I][COLOR="Navy"][/COLOR][/I]

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu ne ya herkes satıyo motorlarını arkadaşlar merhaba adım Batuhan aranıza yeni katıldım çok araştırdım çalıştım çabaladım, yorumlarınızı sohbetlerinizi uzun uzun okudum sonunda ben de bir CBR 125 aldım artık aranıza katılma vakti geldi dedim üyeliğimi de açtım siz motorları satmaya başladınız yeni motorlarınız da gönlünüze göre olur inşallah

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı sege adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok tşkkr edrm ilk işim pireli mt75 sipariş vermek olucak arka lastiği yeni değiştirdim Dunlop Arrowmax D103 F aldım çok memlunun ama ön tekere dikkat bile etmemiştim alırken bide o çıktı arkadaşlar bir sorum dağa olucak malum öğrenciyiz stajda çalıştığım parayı biriktiryrm 250 gibi bi rakam mevcut elimde beyaz far almak istiyorum motora zenon yada o kalitede başka bi marka ne önerirsiniz yada birazdağa mı biriktirip dağa kaliteli bişi mi olsun almışken bikere iyisinden mi alıyım yoksa
    eğer arka lastikten menunsan önede aynını takmanda fayda var. lastik desenlerinin aynı olması önemlidir.

far olayına gelince, bu motorlara fazla yatırım yapmaya değmez çünki satarken kaybın fazla oluyor.

bende gece aydınlatmasından memnun değildim. orjinal soketleri söküp tornacıda h4 halojen ampullere takılacak şekilde tırnaklarını kesmeden yuvalarını genişletmiştim.

Osram H4 35/35w (uzun/kısa) halojen ampullere yüzük gibi takarak far tasına takmıştım ampulleri.

Aydınlatma olarak orijinale göre daha iyi ve daha farkedilir olsa da geceleri yine yetersiz oluyordu ama selektör yaptığın zaman araçlar hemen yol veriyordu.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    Aprilia RS "08
    Arkaşlar kolay gelsin, sizin cbrler ne kadar yakıyor ortalama, eksozlu olan cbrleriniz (bende leo vince eksoz var ortalama ne kadar çıkması lazım) ?

Motosikleti
    Honda CBR 125R 2008
    Alıntı OguzhanCBR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkaşlar kolay gelsin, sizin cbrler ne kadar yakıyor ortalama, eksozlu olan cbrleriniz (bende leo vince eksoz var ortalama ne kadar çıkması lazım) ?
    11 krş normaldir. senin motor da 12 krş yaksın. ben tam hesaplamadım çünkü yolda kalmak istemiyorum. tahmini iki diş arası 5 lıra ile 40-45 km gidişor. ben oyle gözlemledim.
    I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:

Motosikleti
    Aprilia RS "08
    11 krş normaldir. senin motor da 12 krş yaksın. ben tam hesaplamadım çünkü yolda kalmak istemiyorum. tahmini iki diş arası 5 lıra ile 40-45 km gidişor. ben oyle gözlemledim.
    Evet 12/100 Tl/Km yaktı o zaman normal yakıyor, ben hatasız ölçtüm 100 km de depoyu fulledim ortaya çıktı tam olarak

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883

HAyırlı olsun onur35 kurtuldun bısıklet ten

yenı motosıkletıne kavuşman dılegıyle.

bıraz once sahıbınden de gordum 3000 e 2008 1300 km de. hemen mesj attım. telımı gonderdım ararım dıyor. Arkdaşa alıcaz ınş onu
    ABOOOWWW

BAna da bulsana öle bitane
    _BEN BU ALEMDE KRALDA KURALDA TANIMAM_

Motosikleti
    cbr 125
    mrb arkadaşlar bu ne şiddet bu celal herkez motorunu satıyo

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    Alıntı OguzhanCBR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet 12/100 Tl/Km yaktı o zaman normal yakıyor, ben hatasız ölçtüm 100 km de depoyu fulledim ortaya çıktı tam olarak
    cbrlar benzin filan yakmıyor demiştim sana kokluyor mubarek
    nasıl memnun musun eski motorumdan?ben hala daha kefilim bi ustaya gösterdin mi?

Motosikleti
    HONDA CBR 125R
    eğer arka lastikten menunsan önede aynını takmanda fayda var. lastik desenlerinin aynı olması önemlidir.

far olayına gelince, bu motorlara fazla yatırım yapmaya değmez çünki satarken kaybın fazla oluyor.

bende gece aydınlatmasından memnun değildim. orjinal soketleri söküp tornacıda h4 halojen ampullere takılacak şekilde tırnaklarını kesmeden yuvalarını genişletmiştim.

Osram H4 35/35w (uzun/kısa) halojen ampullere yüzük gibi takarak far tasına takmıştım ampulleri.

Aydınlatma olarak orijinale göre daha iyi ve daha farkedilir olsa da geceleri yine yetersiz oluyordu ama selektör yaptığın zaman araçlar hemen yol
    veriyordu.

tşkkr edrm zaten lastiği taktırdıma bin pişman oldum ama napalım olan oldu motor teker yokken üsünde takozun üstünden kaydı vedüştü alt sağ grenaj kırıldı
    [COLOR="Navy"][/COLOR]helal olsn herkezee :queen:[I][COLOR="Navy"][/COLOR][/I]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler