Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Ekim 2010, 20:30
bu manetin yeri bnmde tamamen kapalı az bi boşluk var
yoksa bende mi olamaz nayırrrr
Reklamlar
-
27 Ekim 2010, 20:33
casillas00 adlı üyeden alıntı
bu manetin yeri bnmde tamamen kapalı az bi boşluk var
yoksa bende mi olamaz nayırrrr
boşluk çok değilse sorun yok. boşluk çoksa zaten vites atarken çok zorlanır. geçmemeye nazlanır.
ama boşluğu alıp biraz da fazla sıkarsan hiç boşluk kalmayıp debriyajı çekerse bu sefer de yarım debriyaj gitmiş olursun. 1 -2 ayda balatan bitebilir.
-
27 Ekim 2010, 20:38
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
boşluk çok değilse sorun yok. boşluk çoksa zaten vites atarken çok zorlanır. geçmemeye nazlanır.
ama boşluğu alıp biraz da fazla sıkarsan hiç boşluk kalmayıp debriyajı çekerse bu sefer de yarım debriyaj gitmiş olursun. 1 -2 ayda balatan bitebilir.
Yok bnmki çatur cutur geçiyo hiç affetmiyo gazlarken debriyaj bile kullanmıyorum bazen
-
27 Ekim 2010, 20:41
casillas00 adlı üyeden alıntı
Yok bnmki çatur cutur geçiyo hiç affetmiyo gazlarken debriyaj bile kullanmıyorum bazen
hiç eskimez o zaman balatan
hafif gaz verince çok rahat debriyajsız atıyor ama düşerken debriyaj istiyor biraz. yada iyice devir düşecek vites düşerken yoksa zor atıyor
-
27 Ekim 2010, 20:47
hiç eskimez o zaman balatan
hafif gaz verince çok rahat debriyajsız atıyor ama düşerken debriyaj istiyor biraz. yada iyice devir düşecek vites düşerken yoksa zor atıyor
8den azcık sonra tık diye geçiyo debriyajdan daha rahat.
Ama düşerken yapmak için motoru çok iyi dinlemek lazım.
Yoksa yararları zarara donuşebilir
-
27 Ekim 2010, 20:49
uthec adlı üyeden alıntı
ben trabzondayım servis samsunda..
uthec onu yaparız ya cok zor bi olay değil ben hallederim debraj ayarını ama tabı balatadansa bi fayda etmez
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
27 Ekim 2010, 20:51
-
27 Ekim 2010, 20:55
benim motorum 35binden az fazla. şanzımanı komple değiştirdim. 2 dişli grubu var. bunlar birbirlerine abanırsa vtes hilali vitesi itemiyor. ama bu dişliler de yük olmazsa kendi hallerinde dönerse vites debriyajsız tık diye geçiyor.
debriyajdaki maksatta bu 2 dişli grubunda yükü iptel etmek. yük kalkınca vites tık atıyor.
bunu aklında canlandır daha güzel vites atarsın
Tabi o devri altıkça yük kalmıyo
-
27 Ekim 2010, 20:56
alt tarafın durumu bu
osmaniyeli o dedigini de yaptım..yarım santim kadar oynama yapıyor..
-
27 Ekim 2010, 20:58
hafıf oynama cok normal su ana kadar gordugum tum motorlarda yapıyordu
uthec hafta sonu doganların gezıye gidersen dogan cok motor değiştirdi oda halleder bu sorunu
-
27 Ekim 2010, 21:00
uthec adlı üyeden alıntı
alt tarafın durumu bu
osmaniyeli o dedigini de yaptım..yarım santim kadar oynama yapıyor..
yarım santim aslında iyidir. ama ne olur ne olmaz. biz sana kesin bir şey söylemeyelim. ama şu an ayarı iyi görünüyor.
tanıdığın herhangi bir 40 yaşlarında adama göster hepsi anlar. moto sürücülerinden.
boşluğu ok mu bir bakarmısınız desen yeter.
aslında işin özü şu motosiklette hani frene basarsın manette ilk yarım santimlik yer boştur ondan sonra tutmaya başlar ya. onun aynısı debriyajda olmalı. fazlası veya azı olmasa iyidir.
debriyaj meneti fren maneti gibi olsun
-
27 Ekim 2010, 21:05
fatihsevim adlı üyeden alıntı
hafıf oynama cok normal su ana kadar gordugum tum motorlarda yapıyordu
uthec hafta sonu doganların gezıye gidersen dogan cok motor değiştirdi oda halleder bu sorunu
geçen gezide sordum ona..lafımı bitirmeden "debriyaj balatanı yemişsin" dedi)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 ----------
yarım santim aslında iyidir. ama ne olur ne olmaz. biz sana kesin bir şey söylemeyelim. ama şu an ayarı iyi görünüyor.
tanıdığın herhangi bir 40 yaşlarında adama göster hepsi anlar. moto sürücülerinden.
aslında işin özü şu motosiklette hani frene basarsın manette ilk yarım santimlik yer boştur ondan sonra tutmaya başlar ya. onun aynısı debriyajda olmalı. fazlası veya azı olmasa iyidir.
o dedigin frendeki kadar boşluk debriyajımda da var..işte aşağıdaki o şeyin yarım santimlik boşluğu kadar boşluk var manette...frenle debriyaj manetleri aynı..az önce inceledim
ayarda sorun yoksa balatada sorun var o zaman..yarın ben seri kalkışlar yapayım motorla bakalım yıne yapacak mı..7 binde vites değişimlerinde hersey normal sorun yok..9-10bin civarı vites değişimlerinde yapıyordu..
-
27 Ekim 2010, 21:14
uthec adlı üyeden alıntı
geçen gezide sordum ona..lafımı bitirmeden "debriyaj balatanı yemişsin" dedi
)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 ----------
o dedigin frendeki kadar boşluk debriyajımda da var..işte aşağıdaki o şeyin yarım santimlik boşluğu kadar boşluk var manette...frenle debriyaj manetleri aynı..az önce inceledim
ayarda sorun yoksa balatada sorun var o zaman..yarın ben seri kalkışlar yapayım motorla bakalım yıne yapacak mı..7 binde vites değişimlerinde hersey normal sorun yok..9-10bin civarı vites değişimlerinde yapıyordu..
burada benım tanıdıgım bi usta var baya iyi istersen ona sorabiliriz bu kampuse gelirken termınale varmadan ustad var borekçi falan oralarda belki sende bilirsin
-
27 Ekim 2010, 21:41
fatihsevim adlı üyeden alıntı
burada benım tanıdıgım bi usta var baya iyi istersen ona sorabiliriz bu kampuse gelirken termınale varmadan ustad var borekçi falan oralarda belki sende bilirsin
biliyorum onları..asıl usta akçaabatta
yarın sabah motoru deniyim trabzona giderken bakalım yine yaparsa usta yolu göründü demektir.
-
27 Ekim 2010, 23:05
Ya 10.000 bakımı geldi şimdi sadece yağ değiştirip rütin kontroller dışında yapmak gereken bişey varmı kitapcıktan baktım ne dıyor pek anlamadım
-
27 Ekim 2010, 23:31
-
27 Ekim 2010, 23:54
ahmet93 adlı üyeden alıntı
egsoz ve aynaları begenmedim..bizimkilerin egsozu daha güzel..
-
28 Ekim 2010, 00:04
benım aynen oyle. BAzen sorun yaşıyorum ama özellıkle düşürürken. basıyorum geçmıyor debrıyajı bıraz bırakıp tekrar sıkıyorum duzelıyor.
Çok ta sorun yapmıyorum açıkcası. çek bas devam
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
-
28 Ekim 2010, 03:09
ya beyler benim zincir ve dişli takımı değişmesi gerekiyormuş ( ön ve arka ) fiyat nilgisi olan varmı?
-
28 Ekim 2010, 03:35
gökhans16 adlı üyeden alıntı
ya beyler benim zincir ve dişli takımı değişmesi gerekiyormuş ( ön ve arka ) fiyat nilgisi olan varmı?
200 olması lazımdı bayı fıyatı orjınal
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler