Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Ekim 2010, 18:11
egzos almadım 5liraya susturucuyu kestirdim :D
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...!
Reklamlar
-
24 Ekim 2010, 18:15
Deniz 125 RR adlı üyeden alıntı
egzos almadım 5liraya susturucuyu kestirdim :D
eski haline getirmen için eski parçayı sakla.
muayene zamanı taktırman gerekiyor.
polis ceza da yazabilir aklında olsun.
haberimiz olsaydı kestirme derdik. hava filtresini kn takınca yine aynı sesi alırdın
-
24 Ekim 2010, 18:20
-
25 Ekim 2010, 09:04
beyler dün istanbuldaydım hava süper ve trafik iğrençti pek biyer bilmeme rağmen kardeşimle güzel gezdik keşke ist. Arkadaşlarla da tanışmak nasip olsaydı. Neyse bi daha ki sefere artık. Ya arkadaşlar size sormak istediğim bişey var bu sabah işe geldim ve bir arkadaş benim motoru gördü ve cin malı bu dedi bnde honda lan dedim oda yamaha honda hepsi 600cc ye kadar cinde üretiyor motorları dedi bu motorlar çinmi harbiden?
-
25 Ekim 2010, 11:45
gökhans16 adlı üyeden alıntı
beyler dün istanbuldaydım hava süper ve trafik iğrençti
pek biyer bilmeme rağmen kardeşimle güzel gezdik keşke ist. Arkadaşlarla da tanışmak nasip olsaydı. Neyse bi daha ki sefere artık. Ya arkadaşlar size sormak istediğim bişey var bu sabah işe geldim ve bir arkadaş benim motoru gördü ve cin malı bu dedi bnde honda lan dedim oda yamaha honda hepsi 600cc ye kadar cinde üretiyor motorları dedi bu motorlar çinmi harbiden?
Sen o adamı bana yollada güzel bi küfür ediyim.
cbf 150nin yada ybr 125ın çin parçaları var piyasada.Ve Cbr 125ın sinyalleriyle 600rrın sınyalleride aynı o zmn 600rrda çinde üretiliyor
Ne dingil adamlar varya
-
25 Ekim 2010, 11:48
gökhans16 adlı üyeden alıntı
beyler dün istanbuldaydım hava süper ve trafik iğrençti
pek biyer bilmeme rağmen kardeşimle güzel gezdik keşke ist. Arkadaşlarla da tanışmak nasip olsaydı. Neyse bi daha ki sefere artık. Ya arkadaşlar size sormak istediğim bişey var bu sabah işe geldim ve bir arkadaş benim motoru gördü ve cin malı bu dedi bnde honda lan dedim oda yamaha honda hepsi 600cc ye kadar cinde üretiyor motorları dedi bu motorlar çinmi harbiden?
taylandda üretiliyor şasesi. grenajları ise çinde üretiliyor. motor aksamından çıkan parçaların üzerinde ise made in japan yazıyor.
benim gözümde ybrden cbf den ve diğerlerinden bir gömlek daha kaliteli.
-
25 Ekim 2010, 12:56
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
taylandda üretiliyor şasesi. grenajları ise çinde üretiliyor. motor aksamından çıkan parçaların üzerinde ise made in japan yazıyor.
benim gözümde ybrden cbf den ve diğerlerinden bir gömlek daha kaliteli.
Zaten parça fiyatlarından anlaşılıyor
cbf ın debriyaj balata takımı 40 lira
Cbrın 220 Lira
-
25 Ekim 2010, 22:11
Izmirli arkdaşlar kortej warmı mt de bilgisi olan warmı bu sene de oto tuningcilerim gircez zkorteje mt izmire bastırın kortej yapsınlar izmirde yüzlerce motor ve cumhuriyet sevdalısı varken
-
26 Ekim 2010, 01:23
Racing Makinaya Enduro Gibi Binen Türk
29 Ekimde İstanbul Ekibi DolmaBahçe'de Toplanıyoruz.Ben erken gelcem Deniz havası alalım biraz.
-
26 Ekim 2010, 01:56
-
26 Ekim 2010, 02:17
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Olmuyo arkadaş, 1.87 boyla güzel durmuyoruz bu motorun üstünde. Ben racing gibi oturamıyorum bile.
Cuma kortejde görüşürüz
benimde fotoğrafımı çekseler herhalde bende pek farklı çıkmayacağım!motorun bana küçük geldiğini iyice düşünmeye başladığım için bende yarın hayırlısıyla satıyorum,kalıbımdan motoru göremiyecekler diye motorun üstüne yatmaya utanıyordumhayırlısıyla yarın yeni sahibine gidecek bende xt600 gibi bişey düşünüyorum bu boyla cross&enduro daha rahat olacaktır...
-
26 Ekim 2010, 02:19
onur35 adlı üyeden alıntı
benimde fotoğrafımı çekseler herhalde bende pek farklı çıkmayacağım!motorun bana küçük geldiğini iyice düşünmeye başladığım için bende yarın hayırlısıyla satıyorum,kalıbımdan motoru göremiyecekler diye motorun üstüne yatmaya utanıyordum
hayırlısıyla yarın yeni sahibine gidecek bende xt600 gibi bişey düşünüyorum bu boyla cross&enduro daha rahat olacaktır...
hocam izmirden geldik çeşmeye cumartesi sabahı 11 12 gibi falan seni kaç kere aradık ama ulaşamadık telefonun kapalıydı kahvaltımızı yapıp geri döndük arkadaşlarla arkadaşın biri senin motoruna talipti:
-
26 Ekim 2010, 11:50
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Olmuyo arkadaş, 1.87 boyla güzel durmuyoruz bu motorun üstünde. Ben racing gibi oturamıyorum bile.
Cuma kortejde görüşürüz
uuu sen bendede uzunsun 1.84 fln benim boy yatınca kollarım felan 2 büklüm oluyor.
Cuma geliyormusun istanbula ?
İnş. Hava güzel olur
benimde fotoğrafımı çekseler herhalde bende pek farklı çıkmayacağım!motorun bana küçük geldiğini iyice düşünmeye başladığım için bende yarın hayırlısıyla satıyorum,kalıbımdan motoru göremiyecekler diye motorun üstüne yatmaya utanıyordum
hayırlısıyla yarın yeni sahibine gidecek bende xt600 gibi bişey düşünüyorum bu boyla cross&enduro daha rahat olacaktır...
xt660x çok fena ya
Yada DZR 400
Virajlar çok zevkli olur onlarla
-
26 Ekim 2010, 18:56
arkadaşlar bugünden itibaren cıbırı satmış bulunuyorum artık aranızda misafir olarak kabul edersiniz beni değil mi...yarın ilk işim yamaha xt600 e bakmak olucak belkide hemen motor sahibi olurum en azından öyle olmasını istiyorum...motoru 3700e verdim sezon sonu diye bence 200tl civarı ucuza verdim ama yenisini de ucuza alırım umarım...güzel ve eğlenceli bir motoru geride bırakıp artık daha olgun bir motora sahip olma zamanı haydi kalın sağlıcakla
-
26 Ekim 2010, 19:06
arkadaşlar bugünden itibaren cıbırı satmış bulunuyorum artık aranızda misafir olarak kabul edersiniz beni değil mi...yarın ilk işim yamaha xt600 e bakmak olucak belkide hemen motor sahibi olurum en azından öyle olmasını istiyorum...motoru 3700e verdim sezon sonu diye bence 200tl civarı ucuza verdim ama yenisini de ucuza alırım umarım...güzel ve eğlenceli bir motoru geride bırakıp artık daha olgun bir motora sahip olma zamanı haydi kalın sağlıcakla
hadı hayırlısı olsun.
-
26 Ekim 2010, 19:17
HAyırlı olsun onur35 kurtuldun bısıklet ten
yenı motosıkletıne kavuşman dılegıyle.
bıraz once sahıbınden de gordum 3000 e 2008 1300 km de. hemen mesj attım. telımı gonderdım ararım dıyor. Arkdaşa alıcaz ınş onu
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
-
26 Ekim 2010, 19:22
eRy_1925 adlı üyeden alıntı
hocam izmirden geldik çeşmeye cumartesi sabahı 11 12 gibi falan seni kaç kere aradık ama ulaşamadık telefonun kapalıydı
kahvaltımızı yapıp geri döndük arkadaşlarla arkadaşın biri senin motoruna talipti:
msj atmışsın görmüştüm ama alan kişiye bir kaç gün öncesinden sözleştiğimiz için başkasına göstermek istemedim o yüzden teli 2 gün kapatmıştım 2. hat nasılsahem sizin gelme sebebinizi tam anlayamamıştım yani gezmek için geliyorsunuz filan sandım...neyse arkadaşın daha iyisini bulur umarım...bu arada motor geldiği mevkilere geri döndü o artık karşıyakalı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------
cHreSs adlı üyeden alıntı
HAyırlı olsun onur35 kurtuldun bısıklet ten
yenı motosıkletıne kavuşman dılegıyle.
bıraz once sahıbınden de gordum 3000 e 2008 1300 km de. hemen mesj attım. telımı gonderdım ararım dıyor. Arkdaşa alıcaz ınş onu
saolasın kurtulmak demeyelim şuna içim cız etti veririkenama ne yapalım benle gelmedi ya benle de gidecek değil...ailem biraz serzeniş ettiler ufak gördükleri için içleri rahattı cross alıcam deyince valide biraz kızdı düşerim diye düşündü herhalde
herkesin gönlüne göre versin dostum muhabetiniz bol olsun gezileri eksik etmeyin
-
26 Ekim 2010, 19:35
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33621396/detay
şu motor iyi gibi duruyor..alacak olan varsa düşünebilir.
-
26 Ekim 2010, 20:08
uthec adlı üyeden alıntı
Neden telefon numarasını vermiyor fake bence
-
26 Ekim 2010, 20:14
casillas00 adlı üyeden alıntı
Neden telefon numarasını vermiyor fake bence
bencede fake olma olasılığı kuvvetli gibi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler