sadece sag on sınyalı degıstırdım yan sanayı. anesmotora gıdicem uygun bır zamanda o zaman haber verırım beraber gıderız.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------
bulusmalar oluyor zaten de cıbırcılara ozel bulusma degıl hafta sonu karaburun gezısı var beklerız.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:47 ----------
sen kask alıcan mı ? bende almayı dusunuyorum ama besıktas uzak ya olmazsa metrobüsle giderim
Sercan seni de kawa'cı yapıcaz bu gidişle zaten.
Göremedik senin cıbır'ı bir türlü...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 ----------
müdür benim motor beşiktaş'ta. zaten gidecektim, gitmişken anes'e de uğrayacağım.
valla marushin istiyordum ama durduk yere aklıma girdi xr1000.
senin mesai durumda. yarın uyar mı?
yarın gunduzcuyum bugun bostum ıste bahcelıevler fılan yaptım.murat abinin yanına ugradım.bende alıcam kask bu zeus cok boynumu agrıtmaya basladı
Beşiktaşa gelirseniz haberim olsun.Ben yakınım ve Kask alcaksan ve kafan benim gibi xs ise o fiyata kaçmaz bence ben 1.5ay önce aldım 8 taksitle 640TLye Kawa'ya bakalım hayırlısı
motosikletti, tatildi, ekipmadı derken çok yorduk cüzdanı bu sene. kask olayı çıktı şimdi bir de.
biraz birikim yapayım bir dakika durmam ben de kawa alırım gibi geliyor bana. en yeşilinden.
valla benim kafa m beden. nolan'da öyle yani, bunda ne olur bilmiyorum. beden sorunu yoktur inşallah anes'te.
sakıncası yoksa telefonunu yaz özelden, ararım beşiktaşa geçerken.
satıyosun motoru sanırım =)
resimler senin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33403115/detay
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
6000 Lira istiyormus arkadas Güzel
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yahu arkadaşlar iyi akşamlar daha 630km`de olan cbr`mde bugün birşey farkettim 60 ile 70 arasında hız ibremde çok küçük bir titreşim sallanma söz konusu(kaç km hızla gittiğimizi gösteren ibre) ağlamak istiyorum.
Bİ selektöre BİN manita
ya arkadaşlar bursadan cbr sahibi kimse yokmu?
yada 200lira daha verip 0km olanını alırMOTORUMU ALACAK KİŞİ ANCAK BU PARAYI VEREREK ALABİLİR.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
bu cbra 6000 veren 200 daha verir...
bu arada 2011lerin değeri 7bini bırak 6 bin lira dahi olsa vermem ben bu motorun sıfırınazaten sıfır motor almak bence mantıksız sıfır alınır tabi ama nasıl?uzun vadede kullanacaksam yada cc büyütmeyi düşünmeyecek derecede büyük hacimli motor alacaksam sıfırını alırım ama böyle başlangıç veya geçiş motorları için asla
Merhabalar Arkadaslar 3000TL Sizce SAglam 2.el Cbr Alabilirmiyim Ve Alicagim Cbr Km Max KAç Olmalı ve Alırken Nelere Dikkat etmeliyim siz en iyi sizler bilirsiniz ?
TEşekkürler...
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
cbr 125 in yeni kasası çıkmış o da nesi
1sene içinde asyada satışı başlar
1 seneye kadar avrupaya 125liği gelir. 2 seneye kadar da Türkiyeye 125liği gelir
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)