Eksozun Markası Venüs..
Bknz: Bu Linkteki Eksoz http://abarthturkey.com/forum/otomob...nus-egzos.html
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
o zaman önce bir tane cub aldıracaksın. o kolay. ondan hemen sonra da cbr aldıracaksın bu bozuluyo bana kötü çinli aldırdınız deyip. düz bile gitmiyor yalpalıyor dedin mi alırlar.
yürümekten kendimi amele gibi hissediyorum. mal bebelerin bile elektrikli sccooterı var eskiden bile yürümezlermiş ata binerlermiş ya bana motor alın ya a intihar edeceğim de. yetti artık dayanamıyorum filan de
küçük emrah moduna gir
cr7hix buji al internetten bir de 10 50 castrol racing koydur motoruna. lastik basınçlarını da arka 37 ön 30 yaptır. çık otobana ver coşkuyu 145 garanti
Hayırlı yolculuklar Allah kaza bela vermesın[COLOR="Silver"]
sağolun inşallah sorunsuz bir yolculuk olur.
Hayırlı Olsun Kazasız Belasız Kullanırsın İnşallah..
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
Bırak 2 gün boş bakmayı ağLamadığım mı kaLdı. Kafamı duvarLara vurmadığım mı kaLdı. İsyan etmediğim mi kaLdı. Daha vs vs vs bir sürü şeyLer yaptım ama yok işde aLmıyoo çok zor. Ama oda bir yandan hakLı maddi durum pek iç açıcı değiL. Yoksa bir dediğimi 2 etmez bana sadece ders çaLış dersLerin iyi oLsun ne istersen iste der. 7. sınfta bilgisayar istedim o zaman maddi durum iyiydi 2.000 küsür tL'ye Hp Bilgisayar aLmış gözü kapaLı. Ama şuanda maddi durum pek iç açıcı değiL o yüzdende baya zor gözüküyo ama napıyım elimden geleni yapıyom bende
[QUOTE=GeNcHaCKeR;2178893]Özellikle Jikleyi baglamak gercekten zor hocam cok ara yerlerden geçiyor kablo[COLOR="Silver"]
tşkkr edrm inş bir sorun olmadan takabilirim fara gelmişken kısalarda tek tarafı uzunlarda ikisi birden yanıyodu ama malefes hangi taraf hatırlamıyorum vizede hafif kusurlu sorun çıkabilirmiş die duydum yapılmışken tam bikere olsun istiyorum birde ön taraftan çok zırıltı geliyo bu sesi nası halledebilirim...?
[COLOR="Navy"][/COLOR]helal olsn herkezee :queen:[I][COLOR="Navy"][/COLOR][/I]
ilk burda yazayım dedim
geçen hafta cbr125'i mi satmıştım.
önceden görmeye gittiğim bi tane ninja 250 vardı 7bin'de, ilk sahibinden. bugun motor için kapora bıraktım, cuma günü kısmet olursa alıyorum
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Şu an bu konu içerisinde 124 kullanıcı var. (0 üye ve 124 misafir)