Motoru komple söktük bakımını yaptık topladık 2 saat sonra araba ben sola dönüşte güvenlik şeridindeyken çarptı.. Bende bisey yok ama motorun sağ ön sinyalinin üst tarafı olan kafa grenajının sağ tarafı komple çatladı orayı sökebiliyormuyuz ve yedek parça olarak sadece orayı alabilirmiyim yardımcı olabilirimisiniz arkadaslar
ya abilerm motoru açma denilen bi olay warmış o ne oluyor tam olarak ayrıca motoru alırken nelere dikkat etmem gerek nerelere bakmam lazım soylermısınız ben motordan pek anlamıorumda?
slm arkdaşlar yeni ön farımı ve jikleyi aldım şöyle bi sorunum war motun ön ışıkları yanmıyor temassızlık war ve dağa önce söküldüğü için kısalarda sağ tarafmı sol tarafmı tek yanıyor hatırlamıyorum bunları takmak özellike jigleyi zormudur neler yapmam gerekli...
[COLOR="Navy"][/COLOR]helal olsn herkezee :queen:[I][COLOR="Navy"][/COLOR][/I]
Gençliikk ses gelmiyorr bağırdınızz bağardınızz sesiniz kısıldıı dimiii
Bİ selektöre BİN manita
arkadaşlar ben malesefki henüz 16 yaşndaym ama bu cbr 125i gördümden beri motor delisi olmaya başladım tam 1 haftadır uyku girmiyor gözüme dün babama 2 gözyaşı döktüm okey dedi ve en fazla 1 haftaya cıbırım geliyor çok mutluyum çokta güzel bi motor
Babacanlar motor 4 bın km ye gelınce buji ve filtre degıstırmek ıstıyorum yanı performans attırcam sızce kaca mal olur ve ne dersınız?Halil cvp beklıyom
kn filtre100 tl iridyum buji ngk ben kampanya vardı aldım 30 tl yee şimdi ne kadardır bilmiyorum ama bende her ikiside var filtre hikaye boş ama buji tavsiye ederim;)
valla abicim ne yaparsan yap bu motorda son hızı arttıramazsın en son bayır aşşağı oda 600 1 km yol olacakki 140 yapıyorsun o kadar istediğini say motora son hız attıramazsın bunda ha ama şu var kurban oldum buji taktır serileştiriyor çok fena tekere ayrı bir güç geliyor hissedeceksin;) sayın abim yağmurda yerler ıslakken gitmek zorlaşıyor::D:D teker coşuyor
Hmm anlasıldı bu motora fazla hız yaptırmak ımkansız ben suana kadar 130 görebildim 1800 km de motor belki performans ekipmanları attırırsak hızlanır dıye dusunuyordum
yok sayın abim yok boşuna ekmeğini verme bu motora tek yapacağın şey buji olsun buji;) gerisi boş;)
herkese selam yarın sabah yola çıkıyorum bandırmadan izmire bucalıyım artık cbr ımla bakalım nasıl bir yolculuk olcak
hergün artık buca bornova yapıcam buradaki arkadaşlarla tanışmak isterim.
aman kardeş dikkat et cıbır sonuçta bu çok yüklenme motora. video paylaşacaktın ne oldu merakla bekliyorum videonu
geçmiş olsun kardeş. sinyal falan lazım olursa özelden iletişime geç yardımcı olurum
arkadaş dediklerini tam olarak anlamadım ben ya. ama anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
bende bunla kandırmıştım babamı telefonunda duvar kağıdı yapmıştım adam tamam len alacam sana motor demişti vay 14.000 km binip sattım motoru.
bujinin faydası olacaktır forumdan bir arkadaş 160 yaptım diyordu 2011 modelle onla iletişime geç istersen
Pekı kardesım sagolasın
Hayırlı yolculuklar Allah kaza bela vermesın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 ----------
Arkdaslar buji yi temin edebilecegim bi yer var mı?net ortamından
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:09 ----------
Bakalım mertka bızde 160 yaptırabılecez mı
Cuma Günü Bir video cekecegim inşallah 166CC Silindir Piston geliyor motora. ozaman 13.000 RPM ve ortalama hız da 160 FElan düşünüyoruz onun videosunu çekerim inşallah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 ----------
Video yu paylaşacağım hocam. Silindir pistonun elime gelmesini bekliyorum thailand dan dün yola çıktı insallah haftaya cuma elimde olur diye tahmin ediyorum yine thailand dan
bunu aldım 1 haftada elime ulaştı. Fren ve Debriyaj Maneti Kırmızı
Şu Anda Normal Bir CBR dan çok extrası oldu motorun.
Unlimited CDİ
Khein 28 MM Performans Karbüratör
166CC Silindir Piston
Yoshimura Fren ve Debriyaj Maneti
K&N filtre
NGK iridium Buji
LeoVince Egzos ( Beklemede )
Bakalım Son Olarak bir iş bağladım gibi eğer o iş olursa LeoVince Egzosuda taktım mı Türkiyede Tek olacak sanırım motor eLimde patLamazsa Artık bineceğim
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 260 kullanıcı var. (0 üye ve 260 misafir)