Bilader sende bi motor alcam dion bi almıom dion yani boşboş konusuoon..
ucakmı bunlar senın istediğin gbi gitsin al 600 RR geç abilerinin arasına uzaklas 125ten..
Bilader sende bi motor alcam dion bi almıom dion yani boşboş konusuoon..
ucakmı bunlar senın istediğin gbi gitsin al 600 RR geç abilerinin arasına uzaklas 125ten..
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...!
Ben de sakınım.
Kolay kolay kızdıramazlar benı.
Senın ıkı kışı bılmem kaç gorurse alırım gormezse almam dedıgın cbr dan bız para kazanmıyoruz. Bu lafları açıp Honda ya soyle.
Teşekkur u borç bılırım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 ----------
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
BBY
topikte sıcak atışmalar.
hepinize benden 1 depo benzin yanında da birçift michelin lastik.
bugün keyfim yerinde her zaman böyle bonkör değilimdir
Arkadaşlar Gelecek hafta sonu sanırım 160 - 170 arası bir kadran çekeceğim video ile inşallah bakalım. Kazasız belasız sürüşler inşallah hepimize.
valla okulla uğraşmaktan nete vakit kalmıyor hoşbulduk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:25 ----------
hoşbulduk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:28 ----------
aha biri çıktı geyik dağıtıcı olarak
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
beyler internetten alışverişte(pc veya elo) en ucuz bulduğunuz site hangisi
bir site buldum 2 dir alışveriş yapıyorum fiyatları çok iyi
hemde enjeksiyonlu motorda hiç zannetmiyorum be kardeş yanlış anlama sana birşey demiyorum ama ibren yanlış olabilir ben 2009 model ile en son 146 147 gibi bir hızı gördüm motor kesiciye girdi.
sen motoru falan büyütmüştün yanlmıyorsam hadi bakalım merakla bekliyorum lastikleride büyüt derim ben 140la sabit iki üç dakika gittim kendimi uçuyorum zannettim
Denızhan la İzmir Göztepe yolunda bastık bıraz ben kalkışta kalktım ve 1 motor farkı açtım 100 e geldım baktım Denız geçıyor benı 110 oldu hızım o 2 motor ondeydı.
Ben egımde o hızlara bı anlıkta olsa çıkabılecegını duşunuyorum. çunku bende çevreyolu var burada Buca dan Bornova ya ınen yokuş aşagı 150 gordum. Ama benım ıçın hız cbr 125 te çok onemlı degıl. yanı 160 gormesı sureklı 135 km ıle yolculuk yapabılecegıne yada onune çıkan bır arabaya çarpmamanı saglayacak guvenlıgı gostermıyor. En guzelı 100 -6 vıtes
Boş muhabbet savar Chress
elbette 125 cc motordan beklenilcek şeyler değil uzun yollarada gittim cbrla hızım 100 110 6. viteste ilerliyordum.
ben zannetmiyorum ama enjeksiyonlu motorun anlık bile olsa 160 km hıza ulaşabileceğini.
bu arada buda bir bilgi paylaşımıdır arkadaşım burda ben boş bir muhabbet görmüyorum çünkü bu topiğin kalıcı yorumcuları bilinçli insanlar umarım anlıyorsundur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:31 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=gGFaNLBz3z4
al arkadaş yeni kasa motor 140ı geçince devir saatini gösteriyor kesiciye girmek üzere motor.
YA sıktı eleman yaparsa alırım almam de get diyecektim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------
boş muhabbet konusunu yanlış anladın sanırım. Ben dün saçma konuşan arkadaşa ( şu hıza çıkarsa alırım çıkmazsa almam. gelin sizi windyle geçeyim ) gibi lafları soyleyen kişiye soyledim o lafı. Ben günde 6 kere giriyorum bu siteye. sadece bu site için açıyorum pcyi. Kesinlikle Forum a ve diğer arkadaşlarıma herhangi bir laf soyleme girişiminde bulunmadım. Yanlış anlaşıldım sanırm. Affola.
yok estağfurullah. halile yanıt verdiğini farkedemedim halilden alıntı yapmayınca.
motorumu bugün sattım, 3bine bıraktım, bence ucuza gitti ama boyası vardı sonuçta.
alan arkadaşın ağzı kulaklarındaydı
hayrını görür inşallah.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
daha bugun yukselısten cıktım karşıyaka tarafın gittim cevreyolundan Bayraklıyı gectikten sonra baya uzun bi köprü war cevre yolunda orda cok rahat 140kadar cıktı eminim asağı eğim olsa dahada cıkacaktır
overcloud hayırlısı olsun ucuza gıtmıs senın motorunda hasta işiydi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 ----------
AYNEN O AYRI Bİ OLAY O GECE İZMİR TUNİNG EGE TUNİNG VE DİĞER FORUM SİTELERİ KORDONDAN BAŞLICAK İNCİRALTINA KADAR ÇOK DEĞİŞİK OLACAK DOSTUM HABERLEŞELİM O GECE
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 ----------
2009 DİOSUN 140DA KESİCİYE GİRİYOR BU 2011 MOTOR DAHA BUGUN 140A CIKTIM MOTORLA HİÇ Bİ TİTREME OLMADI KESİCİYE FLN GİRMEDİ HEPİMİZ AYNI MAKİNAYA BİNİOZ OLUYOR BAZEN FARKLILIKLAR NO OLURSA OLSUN CBR KARDEŞİYİZ
S.a Beyler Deniz Gardasım motorn suan kac km de? en son kac bastın?
3298 EN RAHAT SEKİLDE HAVA GÜZELSE MOTOR 140ı RAHAT GÖRÜO ZORLAMADAN AMA BİKERE OLDU O DA ŞANS ESERİ RAMPADAN İNİOM OTOBANDA TAM GAZ GİDİODUM RÜZGAR ARKAMDAN VURUNCA 2-3 SANİYE 160 OLDU SONRA HEMEN 140A DÜŞTÜ
Şu an bu konu içerisinde 274 kullanıcı var. (0 üye ve 274 misafir)