35sdk89 NE YAĞI NE YAKMASI CBF HERŞEYİYLE MÜTHİŞ
saol arkadaşım kaça mal olur ortalama?
yağmur berekettir kardeş
şaka bir yana benım en çok motor kullanmayı sevdiğim yerler virajlar ve yağmurlu havalar yağmurlu havada motor kullanmaktan nedense zevk alıyorum gaza yüklendiğinde sekiz falan çiziyor motor hoşuma gidiyor denemeni tavsiye ederim normal havalara göre motora biraz daha kibar davranırsan çok zevkli olacaktır aksi taktirde hüsranla bitecektir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------
valla usta ne desem yalan olur ama 50 60 birşey alırlar en azından adanada bakımlar bu fiyatı geçmiyordu.
hmm anladım arkadaşım saol
[QUOTE=mertka;2174599]yağmur berekettir kardeş
şaka bir yana benım en çok motor kullanmayı sevdiğim yerler virajlar ve yağmurlu havalar yağmurlu havada motor kullanmaktan nedense zevk alıyorum gaza yüklendiğinde sekiz falan çiziyor motor hoşuma gidiyor denemeni tavsiye ederim normal havalara göre motora biraz daha kibar davranırsan çok zevkli olacaktır aksi taktirde hüsranla bitecektir.[COLOR="Silver"
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------
hafİf yüklencen gaza yoksa öperiz yeri wala
best buy'ın otoparkında cok güzel 8 çiziyoruz denemenizi isterim
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...!
cbr 125 artık yok ama inşallah zxr 250de denerim kardeş
arkadaşlar zxr 250 gerçekten güzel bir tercih heleki cbr 125ten sonra baya tatmin eder yakıt olarak üzmez vergisi az. tek sorunu cbr gibi parçası pahalı herşey bir kaskoya bakar
güzel motor güzel. birde sport touring gibi çanta taktımmı türkiyeyi dört dönerim valla
chress : sen 1000 rr al arkadaş cbr 125ten 1000rra geçiş diye kitap falan yaz hatta ama ilk 1000 km deneyimini lütfen burda bizimle paylaş
chress fenna diorummm
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...!
arkadaş emeklerken birden koşmaya çalışırsan düşersin. Önce yürümeyi öğrenmen lazım bence
Uzun bir aradan sonra bende artık sizlerleyim arkadaşlar. 3.5 senedir cbr125 kullanıcısıyım ve motoruma şu anda köklü bir değişiklik yapıyorum şu anda
unLimited CDİ
Khein Karbürator taktım
162CC silindir piston yoLda geliyor yurt dısından
bakalım karbürator we beyin ile motor gerçekten çok farketti ataklaştı daha bi seri. tam 50.000 km olmustu motorum
aga onun egsozlar kötüü bea bak valla cıddıyım ondan alırdım ama egsoz bozdu işi
Ben ilk 1000 km burada paylaşırsam keyfı kaçar. 'Aramızdan ayrılırken' adlı konu açıp orda paylaşcam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 ----------
olur arkideş
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
Arkadaslar, su ana kadar Pirelli MT 75 130/70/17 arka lastik (ve IRC on lastik) kullaniyordum ve cok memnundum ancak arka lastik artik taslasti ve yenilemek istiyorum (inanilmaz kayiyor taslasmis lastik, ozellikle yagmurda). Yalniz su an MT 75 stoklarda yokmus ve 2 aya kadar gelecek gibi gorunmuyormus yetkilinin bana dedigine gore.
Simdi bu modelin muadili ne almami ve nerden almami tavsiye edersiniz? (mumkunse set halinde almak istiyorum - maksat on arka ayni paternli olsun). MT 75 elinde olan varsa ses ederse de iyi olur...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------
Lastiklerle alakali bir ikinci soru.. benim on lastik 90/90/17 (orjinal bildiginiz gibi 80/90/17) ve camurlugu biraz eritti. Simdi forumlarda gezerken 100/90/17 takan arkadaslar oldugunu goruyorum. Bu adamlar camurlugu kirmadan nasil takiyor o kalinlikta tekeri one? Camurluk yukseltmek gibi bir opsiyon var mi bizim cibirlarda?
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)