beyler bu cbr 125 r ile hiç durmadan ne kadar yol yapılabilir bnimde aklımda uzun yola çıkmak var ama motor hakkında pek bir bilgim yok uzun yolda sıcakta şişme tıkanma fln olurmu?
beyler bu cbr 125 r ile hiç durmadan ne kadar yol yapılabilir bnimde aklımda uzun yola çıkmak var ama motor hakkında pek bir bilgim yok uzun yolda sıcakta şişme tıkanma fln olurmu?
vallahi ben, 19 temmuz'du yanlış hatırlamıyorsam, 15er dakikadan 3 benzin molası ve 45dk öğlen yemeği molasıyla bilrikte turgutreis'ten yalova'ya 10saat45dk'da gitmiştim. bu süre boyunca şişme yada herhangi bir tıklama yapmadı.
uzun lafın kısası motor gider ama sen gidebilir misin, asıl mesele bu
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
kaç km hızla geldin kardeş?
balıkesir'e kadar ortalama 100km/h diyebilirim.
balıkesirden bursa'ya kadar çok şiddetli rüzgar çıkmıştı, hızımı baya bir kesti. rüzgar yüzünden şerit değiştiriyordum. o aralar 80 - 100 arası değişken hızlarla devam etmişti yolculuk.
konu başlığı burda:
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-cbr-125r.html
net olarak 10saat45dk'da olmayabilir şu an aklımda kalan bu ama tüm molalar ve eskihisar - topçular feribotunu kullanarak istanbul maltepe'de ki evime ulaşmak 12saat20dakika sürmüştü, yol boyunca kronometreyi açık tutmuştum.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
vay arkdaş ii yol yapmışsın
evet, doğru 12.5 saat aralıksız kullanmadım tabiki mola verdim yol boyunca.
gidiş 16saat sürmüştü, abim eşi ile birlikte bana ayak uyduramadı.
dönüş ise daha rahattı tek olduğum için.
uzun yola çıkmayı düşünen arkadaşların bu konu başlığını okumasında fayda var: http://www.motosiklet.net/forum/moto...ikolojisi.html
aslına bakarsan en başta bende hayal edemiyordum fakat 1 kez yola çıkınca gerisi geliyor ve yeniden yapmak istiyorsun.
Seneye Temmuz ayında filan Muğla'ya kadar gitmeyi düşünüyorum ben. Gidiş 800 km dönüşte 800 km, 400 km filanda orda gezersem toplamda 2000 kmlik bir gezi yapmayı düşünüyorum. Şu üniversite olayını bir halletsem çok güzel olucak.
Bir de bu aralar km sayacının hep fotoğraflarını çekiyorum.
http://img510.imageshack.us/g/dsc00791s.jpg/
Arkadaşlar 20 bin bakımını yaptırmak ıstıyorum da servis fiyatlarını ve Serviste kontrol edilen parçaları söylermisiniz
slm beyler dün saat 15:10 civarında İzmir Üçkuyular semt garajının ordan geçen biri siyah agv kasklı diğeri hrc boya beyaz Ls2 kasklı ve performans egzoslu arkadaşlar bizden birileri mi acaba???ses muazzamdı onu belirtmek isterim tabi benim ki kadar olmasada
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
bende 20000 bakımı ile ilgili bilgi istiyorum beyler yardımcı olabilirseniz sevinirim. Servis fiyatı ve baktıkları parçalr nelerdir?
Onur aga bişey sorucam sana bir ara revit liteon alıcam diyordum montu aldım fakat birşey sorucam sana montun en üst ve en altında 2 tane çıt çıt var alltaki çıt çıt biraz daha büyük üstteki ise küçük benim sorunum mont 0 olmasına rağmen üstteki çıt çıt alttakine göre çok yumuşak açılıp kapanıyor yani endişem 2 3 ay sonra atma yapar mı seninki de öylemi yada dikkat ettin mi?
Bİ selektöre BİN manita
izmirde yağmur yağıyor aga havalar nasıl olcak bi kötü oldum yaw
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...!
Cbr güzel motor ama cbf den üstün deil
ya arkadaşlar yirmibin bakımı ile ilgili kimsenin bir bilgisi yokmu?
Şu an bu konu içerisinde 101 kullanıcı var. (0 üye ve 101 misafir)