Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Ekim 2010, 13:54
Deniz 125 RR adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar ben yenı uye oldum sıteye bendede cbr 125 war toplanalım bigün cbr lı arkdaşlarımızla tanısalım =)
hayırlı olsun arkadaş kazasız belasız sürüşler allah nazardan saklasın maş sıfır makina
Reklamlar
-
03 Ekim 2010, 18:46
cHreSs adlı üyeden alıntı
sen dur ya herkes talip oldu egsoza
bizim arkadaşa alıcaz motoru egsozu ben alıcam.
nerelerdesin okul başladı sesin soluğun çıkmıyor. Balata değiştirdim. Bol Bol geziyorum. gösterge nin yanındaki plastik parçadan alıcam. plastik kapak 55 lira imiş sordum geçen gün. pazartesi alayımda şu sesler tamamen kesilsin.
Ewet yoğunlaştı bayaa işler. Giremiyorum pek.
G.olsun kırmışın tırnağı. 55çok yaw, orjinali demi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 ----------
Nrdn sordun, Fewzipaşanın oralardaki mtrculardan fln mı yoksa?
_BEN BU ALEMDE KRALDA KURALDA TANIMAM_
-
03 Ekim 2010, 18:49
selam arkadaşlar ben yenı uye oldum sıteye bendede cbr 125 war toplanalım bigün cbr lı arkdaşlarımızla tanısalım =)
sonunda İzmir li hoşgeldin gel Hocam gel takılırız toplanırız gezeriz tozarız. Ben de İzmir deyim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 ----------
M.SercaN adlı üyeden alıntı
Ewet yoğunlaştı bayaa işler. Giremiyorum pek.
G.olsun kırmışın tırnağı. 55çok yaw, orjinali demi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 ----------
Nrdn sordun, Fewzipaşanın oralardaki mtrculardan fln mı yoksa?
yok Honda yükselişten. aslında plastik parça icin çok titresimden kurtulmak için az. verirken zorlanmıyacağım
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
-
03 Ekim 2010, 20:10
H.G. kardeşim. Ben de İzmirden. Ama henüz mtrum yok Yakında gelio inş....
_BEN BU ALEMDE KRALDA KURALDA TANIMAM_
-
03 Ekim 2010, 20:26
gelsin gelsin
sımdı haberlerde ıkı gencın öldügü haberı verdıler. biri izmir http://www.haberler.com/izmir-asiri-...264348-haberi/ den dıgerı ıse Bursa dan sanırım. Bursa da kıde 16 yaşında ımış. Aılem tepkısını gosterdı yıne. Dedım bak kasksız dıye. Ama ne kadar da anlatsam korku var ıçlerınde...
-
03 Ekim 2010, 20:33
saolun arkdaşlar inşallah. =)
ama kim toplıcak yada başlangıc olarak 2-3 kişi hafaya cuma aksamı ege ve izmir tunıng cıftekumrularda toplanp urla servis alanına gidioz motor ve arbalar gelmek ıstemezmısısınız?
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...!
-
03 Ekim 2010, 20:33
Bu demirin ne işe yaradıgını biri acıklayabilirmi bana
-
03 Ekim 2010, 20:42
saolun arkdaşlar inşallah. =)
ama kim toplıcak yada başlangıc olarak 2-3 kişi hafaya cuma aksamı ege ve izmir tunıng cıftekumrularda toplanp urla servis alanına gidioz motor ve arbalar gelmek ıstemezmısısınız?
Aksam derken kaçta? Ne yapıyoruz orada? Ben severım etkınlıgı sen saat tarıh aktıvıyetı soyle yeter
-
03 Ekim 2010, 21:10
8gibi ciftekumrularda bulusauoz 12ekadar takılıoz sonra urla servis alanı her cuma oluo yarıslar draglar güzel oluo yenınlenler yenenler =)
-
03 Ekim 2010, 22:28
8gibi ciftekumrularda bulusauoz 12ekadar takılıoz sonra urla servis alanı her cuma oluo yarıslar draglar güzel oluo yenınlenler yenenler =)
tamam guzel de çiftekumrular neresı
-
03 Ekim 2010, 23:05
Maşallah epeydir bakmayalı foruma İzmir'li arkdaşlar toplanmış Hoşgeldiniz arkadaşlar.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
-
04 Ekim 2010, 00:44
h.b kardeşim =)
inciraltında kardeşim ama gelcek olursan denizhan.soyak@hotmail.de bulusuruz g.yalıda bende g.yalıda oturuom gideriz ordan =)=)
-
04 Ekim 2010, 09:22
ben yeni aldım bu motoru ve çok hoşuma gitti
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:19 ----------
bursalı cbr 125r sahibi arkadaşlarla tanışmak isterim burdalarsa...
-
05 Ekim 2010, 00:53
h.b kardeşim =)
inciraltında kardeşim ama gelcek olursan
denizhan.soyak@hotmail.de bulusuruz g.yalıda bende g.yalıda oturuom gideriz ordan =)=)
tamam olur ben buca dayım. Guzelyalı ya gelırım ordan gıderız =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 ----------
KadZe adlı üyeden alıntı
Maşallah epeydir bakmayalı foruma İzmir'li arkdaşlar toplanmış
Hoşgeldiniz arkadaşlar.
Sagol dostum
-
05 Ekim 2010, 23:51
slm arkdşlar bişi sormk istyrm bugün çevirmede polis durdurdu elliyet ve ruhsatı istedi dağa sonra alkol kontrolü yaptı ve hiç bi eksik bulamadı herşey tam alkol de yok motora bindim ve kontağı açmamla memur bey dur dur yaptı yanıma gelip ön farın biri yanmıyor dedi bende özelliği öyle kısalarda teki uzunlar da ikisi birden yanıyo die durumu iza ettim ve gösterdim buna ramen yinede ceza kestiler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 ----------
arkdaşlar bu arada ön farım gitti fiyatı nedir tam olarak yenisinin yan sanayide olabilir idare etsin düzgün çalışsı yeter benim için ???
[COLOR="Navy"][/COLOR]helal olsn herkezee :queen:[I][COLOR="Navy"][/COLOR][/I]
-
06 Ekim 2010, 00:11
sege adlı üyeden alıntı
slm arkdşlar bişi sormk istyrm bugün çevirmede polis durdurdu elliyet ve ruhsatı istedi dağa sonra alkol kontrolü yaptı ve hiç bi eksik bulamadı herşey tam alkol de yok motora bindim ve kontağı açmamla memur bey dur dur yaptı yanıma gelip ön farın biri yanmıyor dedi bende özelliği öyle kısalarda teki uzunlar da ikisi birden yanıyo die durumu iza ettim ve gösterdim buna ramen yinede ceza kestiler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 ----------
arkdaşlar bu arada ön farım gitti fiyatı nedir tam olarak yenisinin yan sanayide olabilir idare etsin düzgün çalışsı yeter benim için ???
O polisin annesinin ellerinden öpüyorum.Pek yoruma gerek yok sanırım
-
06 Ekim 2010, 00:19
M.SercaN adlı üyeden alıntı
H.G. kardeşim. Ben de İzmirden. Ama henüz mtrum yok
Yakında gelio inş....
Sercan abicim motorun yok diye üzülme arkamda senin için boş yer her zaman var.. Arkadaşlar birde sizin yorumunuz nedir
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-vs-focus.html
Bİ selektöre BİN manita
-
06 Ekim 2010, 01:01
selamlar arkadaslar cbr ve ybr 125 in orj lastik markası nedir? ybr 125 orj lastiğiyle kullanan arkadaslar sıkıntı yasadımı hiç memnunmsunuz?
-
06 Ekim 2010, 01:20
didonatos adlı üyeden alıntı
selamlar arkadaslar cbr ve ybr 125 in orj lastik markası nedir? ybr 125 orj lastiğiyle kullanan arkadaslar sıkıntı yasadımı hiç memnunmsunuz?
Ybr 125 City Orjinal lastiğiyle kullanıyorum Motoru 0 aldım daha 280 km yol yaptım 5 günde..Hiç bi sorun yaşamadım tubeless lastikler markasını bilmiyorum
-
06 Ekim 2010, 01:32
Bende şuan orjinal lastiğini kullanıyorum km az lastik durumu çok iyi ama ben memnun değilim ve çoğu ybr'ci arkadaş aynı şeyi söylüyeceklerdir.Bu konu tartışılmıştı daha önceden ybr sayfasında.
Motosiklet sadece ulaşım aracı değildir,Özgürlüktür!!İsyandır!!:wiinkk:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 273 kullanıcı var. (0 üye ve 273 misafir)
Bu Konudaki Etiketler