plaka ile sıkıntı yaşamadım, polisler sadece uyardılar bunu doğru tak herkes bnim gibi olmayabilir, isteyen motorunu bağlar diye. ama sonuçta orj plaka altta ve görünür olsun diye bende reklamcıda bi plaka yaptırdım. önemli olan "niyet" olduğundan polisler sıkıntı çıkarmıyor. şehir içinde iki kere durduruldum hiçbir şey demediler.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
saol berkC
Allah biliyor ya hiç satmak istemiyorum aslında. keşke çok param olsaydıda bunu satmadan yeni motor alabilseydim..
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
ben heran cıbırı satmaktan vazgeçebilirim piyasaya baktıkça benimki gözümde kıymete binditakas yok diyorum inatla takas için arıyorlar
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
egsozu satarsan motoru satarken zorlanırsın. arkadaşıma düşünüyoruz senin motoru egsoz çin. o alırsa motoru ben egsozu alacağım. benim egsozu ona takacağız. işte fiyat konusunda zorlanıyor. sen birşeyler yapamazmısın fiyat konusunda? sevdiğimi bi abime senin motorun gitmesini isterim.
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
Ekzosu ayrı satarsan ben de düşünüyorum......
Bu arada bi süre netle bağlantı kurmadım, bayadır girmedim. Forum hareketlenmiş. Yeni okudum. Yani şeyler öğrendim ws ws. İnş. hep böle olur. Çünkü son zamanlarda çokk durgun. Herkese kazasız belasız günler dilerim....
_BEN BU ALEMDE KRALDA KURALDA TANIMAM_
sen dur ya herkes talip oldu egsoza bizim arkadaşa alıcaz motoru egsozu ben alıcam.
nerelerdesin okul başladı sesin soluğun çıkmıyor. Balata değiştirdim. Bol Bol geziyorum. gösterge nin yanındaki plastik parçadan alıcam. plastik kapak 55 lira imiş sordum geçen gün. pazartesi alayımda şu sesler tamamen kesilsin.
ben egzosu söküp orjinalini takmayı egzosu da yeni alacağım motora saklamayı düşünüyorum o kadar yani...
bundan sonra nette haraketlenmeler olacaktır malum kış yaklaşıyor motorları kapatanlar oluyor vs ama ben gaz açmaya çıkıyorum son kez plaja mı gitsem acaba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:58 ----------
kardeş inan bu motor fazlasını eder ama ben motor değiştirmek uğruna inebileceğim kadar indim şu anda 2 motor düşünüyorum onlarda satılırsa ilanı kaldıracağım
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
[QUOTE=
kardeş inan bu motor fazlasını eder ama ben motor değiştirmek uğruna inebileceğim kadar indim şu anda 2 motor düşünüyorum onlarda satılırsa ilanı kaldıracağım[/QUOTE]
seni de anlıyorum haklısın sende. ins istediğin gibi büyütürsün motoru. bakalım hayırlısı.
bıraz once arabayla gezmeye çıkmıştım kavsakta beklerken ıkı cıbır repsol geçtı. Heryer cbr oldu şu forumda izmir de 3-5 kışı cbr toplanamadık yahu
Ahmet çok teşekkür ederim fotograflar için zahmet ettim sana..
ben şimdi bu fotoları pazartesi demirciye götüreyim baksın baksın yapsın
selam arkadaşlar ben yenı uye oldum sıteye bendede cbr 125 war toplanalım bigün cbr lı arkdaşlarımızla tanısalım =)
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...!
dademin ailemi ikna ettim ehliyetimi alınca 0 cbr 125 alcam çok mutluyum 2.el alıpda kötü çıkar, motordan soğurum falan hiç istemiyorum öyle bişey.
çok mutluyum ilk göz ağrısının heycanı bastırmaya başladı bide ehliyeti hemen verselerdi iyiydi
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)