Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha
    Alıntı AzRaİL42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbr 125 le uzun yol yapılmaz mı

Millet CBR 125 İ Uzun yol yapmak için alıyor özellikle cbr tam bir uzun yol makinasıdır çünki su soğutmalıdır
    Ben cbr ile uzun yol yapılmaz diye birşey demedim. Cbr ile uzun yol yapılırmı ne kadar yorar dedim? İyi okursan görürsün.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    cbr 125
    xenon far fıyatı ne kadar arkadslar?

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Alıntı schmarık adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben cbr ile uzun yol yapılmaz diye birşey demedim. Cbr ile uzun yol yapılırmı ne kadar yorar dedim? İyi okursan görürsün.
    K.Bakma.

O Zaman Şöyle Diyim Uzun Yolda Yorar Özellikle Artçıyı Yorar Diz Kapaklarına Ağrılar Girmeye Başlar Tecrübeli Biri Olarak Söylüyorum Bunu.

Uzun Yolda En Konforlu Motorlar Enduro'lardır.
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    Alıntı zealous adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wala biladerim açık konuşayım şöyle bir durum war. ben cbr için çok bir miktar ayırmak istemiorum senin motor çok ii fkat arada hyosung a gidip geliorum. boy178 kilo 100. altımda sırıtırmı die bir düşüncem war:( o yüzden 3800 senin motora diilde 4000 hyosung 250 naked daha uyar die düşünüorum. kilom daha düşük olsa seninkinide çok ciddi düşünürdüm. gerçi suanda düşünüorum:D ama motorun gü<zel bariz belli videonuda izledim... ama olursa haftaya c.tesi pazar gelirim hafta içi zor olr
    karar tabi ki senin kimseye zorla bişey satılmaz...ama bence de iyi düşünmüşsün hyosung gt250 naked sana daha uygun senin için hayırlısı neyse o olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------

Alıntı M.SercaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sölemek istediğim bişi war: şöyle söyliyeyim, Üzerindeki ekzos sadece, 700liradan fazla we CBR performans için EN İYİ ekzostur. Yarışlarda (125cc klasmanındaki CBR) bu ekzos kullanılyor. Fiyat/mtr orantısı gayet iyi.

Bu mtru benim almaya niyetim wardı ama işte para işini denkleştirmeye çalışıyorum yazdan beri. HAlen çalışıyorum malesef....
    bilen & anlayan birilerinin olması benim adıma sevindirici
    "Fiyat/mtr orantısı gayet iyi." bu oranı keşke herkes kursa değil mi
    umarım sende gönlüne göre bişey alırsın
    Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı schmarık adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bana lütfen yardımcı olurmusunuz?

Babama 1-2 senedir motor aldırmaya çalışıyorum. Artık yavaş yavaş oda niyetlenmeye başladı araştırıyor fakat cbf 150 istiyor. Benimde cbf 150 tip olarak çok hoşuma gidiyor, Ama araştırmalarımın sonucunda cbf'nin yağ eksilttiğini, Benzin deposu ve karburatör arasında filitre olmadığını, Gazı bıraktığınızda farkların minimum seviyeye parklar kadar az yandığını, vs vs sorunları olduğunu gördüm pek içime sinmedi. Babama CBR 125 R alalım diyorum. Oda onunla uzun yol yapılmaz diyor. CBR 125 R ile 400 km gitsek yolda kaç kere mola vermek gerekir yada bizi tahminen ne derecede yorar lütfen yardımcı olun kafayı yicem. Babamın boyu 1.65 1.67 arası kilosu 85-90 arası. benim boyum 1.75 Kilom 75 yani bu şekilde 400 km gidilirmi? Lütfen yardımcı olun. 400 km'de benzin sarfiyatı ne derecede olur. Yorulma olursa yorulmanın etkisiyle Yolda kaç kere mola veririz tahminen. Lütfen çok ama çok yardımlarınıza ihtiyacım var. Babamı ikna etmem için bana yardım edin lütfen.

(Özellikle Bilgili Kişilerin CBR 125 R ile Uzun Yol Yapanların Yardımlarını Ve Cevaplarını Bekliyorum)

sadece aşağıdaki linki oku

http://www.motosiklet.net/forum/etki...-cbr-125r.html

bu arada cbr125'in yağ eksilttiğini hiç duymadım.

eksi olarak söyleyebileceklerim ise sele pek rahat değildir. poponda iz yapar sürüş boyunca arada bir ileri geri hareket etmen gerekir bu yüzden artçı ile rahat edemezsin. bunu üzülerek belirtiyim.

çift far aynı anda yanmasına rağmen orjinal aydınlatması geceleri zayıftır. farkedilmek istiyorsan en azından halojenle değiştirilmesi şart.

bu arada 400km'yi eğer yorulmuyorsan 15dakikalık bir mola ile yapabilirsin. tabi sabah erken yola çıkacağını ve günü birlik bir gezi yapmayacağını varsayıyorum.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

uthec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700 Youtube: /yolavcisi
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim tahminim memede ufak bir pislik var bazen benzini çekerken ufak hareketler yapıyo ve saniyelik benzini kesiyo olablir.
    bugün opetten aldım benzini..gün boyuncada bayaa kullandım..özellikle denedim hızlı,yavaş,serii falan her şeyi denedim hiç yapmadı bu sefer..bakalım bundan sonra yapacak mı inşallah benzindendir..daha petrol ofisinden almam.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:21 ----------

kask olarak nolan n85 düşünüyorumda şu iki kast arasında ne fark var..s modelinde ncom yok gibi görünüyor..birde tepelerindeki havalandırma düğmeleri farklı..üstte havalandırması yokmu acaba s modelinde..

http://www.motobakkal.com/pinfo.asp?pid=3294

http://www.motobakkal.com/pinfo.asp?pid=3291

Motosikleti
    Honda
    Alıntı NightMare0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun şimdiden aldıktan sonra fotolarını, motorun + ve - yanlarını bir güzel acıklarsın artık bizede fikir olur
    Tabiki resimleri ekler ve + - yonlerı yazarım Siyah renk aramakla mesgulum bulamıyorum

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Alıntı ENGİN REİS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabiki resimleri ekler ve + - yonlerı yazarım Siyah renk aramakla mesgulum bulamıyorum
    Aramana gerek yok bayiden fabrikadan getirtmelerini söyleye bilirsin yada Türkiye disbiritöründen getirte bilirler...
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı uthec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün opetten aldım benzini..gün boyuncada bayaa kullandım..özellikle denedim hızlı,yavaş,serii falan her şeyi denedim hiç yapmadı bu sefer..bakalım bundan sonra yapacak mı inşallah benzindendir..daha petrol ofisinden almam.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:21 ----------

kask olarak nolan n85 düşünüyorumda şu iki kast arasında ne fark var..s modelinde ncom yok gibi görünüyor..birde tepelerindeki havalandırma düğmeleri farklı..üstte havalandırması yokmu acaba s modelinde..

bende Hep PO'dan ve hep aynı istasyondan alıyordum benzini en sonki olaydan sonra Mehmetçik Opet'e döndüm.
    İnş. düzelir olmadı benzinliklerde karburator enjeksiyon temizleyici diye birşey var ondan kullan motorun içini temizlesin bi.

ahmet93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    Evet İstanul MT. Ehliyeti aldığım zaman(yaklaşık 10-15 gün içinde) 10.10.2010 pazar günü İstanbula gelmeyi düşünüyorum. Hazır ehliyetimi almış ve İstanbula gelmişken o gün işi olmayan ve motosikletle gezmek isteyenlerle tanışıp biraz gezeriz diye düşündüm. Sitedeki hekesle tanışmayı isterim. Elleri görelim

Alıntı uthec adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Alıntı ahmet93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet İstanul MT. Ehliyeti aldığım zaman(yaklaşık 10-15 gün içinde) 10.10.2010 pazar günü İstanbula gelmeyi düşünüyorum. Hazır ehliyetimi almış ve İstanbula gelmişken o gün işi olmayan ve motosikletle gezmek isteyenlerle tanışıp biraz gezeriz diye düşündüm. Sitedeki hekesle tanışmayı isterim. Elleri görelim
    Bir aksilik olmazsa ben varım

ahmet93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    Bir aksilik olmazsa ben varım
    İnş bir aksilik olmaz hep beraber güzel bir gezi yaparız. Bir şeyi söylemek isterim İstanbul içinde hiç bir yolu bilmiyorum, siz nereye derseniz peşinizden takip ederim.

Alıntı ahmet93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnş bir aksilik olmaz hep beraber güzel bir gezi yaparız. Bir şeyi söylemek isterim İstanbul içinde hiç bir yolu bilmiyorum, siz nereye derseniz peşinizden takip ederim.
    Gezcek yer çoooook

uthec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700 Youtube: /yolavcisi

motobakkalı aradım şimdi sordum ne fark var bunlarda diye..adam diyorki ben de bilmiyorum allah allah neden farklıymışki bunların fiyatı diyor)
    zaten elimizde yok bu kasktan dedi..madem elinde yok sitede ne işi var..sitene koydugun maldan haberin yok)

Motosikleti
    Yamaha
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sadece aşağıdaki linki oku

http://www.motosiklet.net/forum/etki...-cbr-125r.html

bu arada cbr125'in yağ eksilttiğini hiç duymadım.

eksi olarak söyleyebileceklerim ise sele pek rahat değildir. poponda iz yapar sürüş boyunca arada bir ileri geri hareket etmen gerekir bu yüzden artçı ile rahat edemezsin. bunu üzülerek belirtiyim.

çift far aynı anda yanmasına rağmen orjinal aydınlatması geceleri zayıftır. farkedilmek istiyorsan en azından halojenle değiştirilmesi şart.

bu arada 400km'yi eğer yorulmuyorsan 15dakikalık bir mola ile yapabilirsin. tabi sabah erken yola çıkacağını ve günü birlik bir gezi yapmayacağını varsayıyorum.
    Yanlış okumuş olucaksınız herhalde CBR 125 R değil CBF 150 Yap eksiltiyor

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    az evvel bitmiş durumda ki akümü yenisiyle 60 liraya değiştirdim...fakat farın biri hala kısık yanıyor...usta ampülde sorun var değiştirelim dedi vaktim olmadığı için sonra bakarız dedim belki şarj yiyince düzelir...bu arada revit liteon montum kargodan gelmiş xxl bedeni tam oturdu bilginize bir beden büyük alırsanız daha rahat duracaktır
    Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...

Motosikleti
    Honda
    Evett arkdaslar motorumu aldım ve evıme geldım rengı sıyah resımlerıde atcam sımdı.Super motor ya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------

Alıntı ENGİN REİS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evett arkdaslar motorumu aldım ve evıme geldım rengı sıyah resımlerıde atcam sımdı.Super motor ya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------

heeyyt yavrum benim

güle güle kullan kazasız belasız . hayırlı olsun.

nasıl makine güzel mi

@eNGİN REİS

H.uğurlu olsun inş. kazasız belasız....

KAça aldın acaba toplam?
    _BEN BU ALEMDE KRALDA KURALDA TANIMAM_

Motosikleti
    cbr 125
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster

[/COLOR]

heeyyt yavrum benim

güle güle kullan kazasız belasız . hayırlı olsun.

nasıl makine güzel mi
    hayrlı ugurlu olsun kardesım kazasız belasız ıns . bnde kırmızısını alcam kısmet olrsa sırf kırmızı vardr demı bayılerde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:08 ----------

Gezcek yer çoooook
    keske bende ıstnbulda yasasam yha bodrumda kımse yok cbrı olan adam gıbı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------

bugun bı motorvu arkadasa sordum cbr 125 mı ybr mı dıye eger uzun yolda kllancksan cbr al dedı ben uzun yol 3 ayda bır fln yaparım genellıkle sehır ıcınde kllancam yanı sehır ıcınde pek kullanlmaz dedı cbr dogrumu sızce bu ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler