Sen daha satamadın mı bu motoru
Bİ selektöre BİN manita
gülme bilader basma damarıma
daha derken topu topu 2 hafta oluyor ilanı koyalı gelen bakan oldu fotoğraf çekti arıcam abi dedi kaçtı!arayanlar olmuş telefonu bizim otobüste torpidoda unutmuştum (işten hep kaçarcasına çıkarım)onlarada cevap veremedik tekrar aramadılarda bekliyorum bakalım istediğim motor satılırsa zaten kafama yatan bi motor bulana kadar bende satmaktan vazgeçicem 125cc ye devam dicez
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Fazla satmak için zorlama eğer satman senin için hayırlı olmucaksa şuan zaten satılmasın herşeyde bir hayır vardır diye düşün... ;)
Bİ selektöre BİN manita
o dedigini bilmiyorum ama bugun deneyeyim onuda..çünkü ben çok seri kullanmıyorum motoru..8 binde vites atarım 6-7bin arası seyrederim..hep 80-90km arasında yaptı..nasıl anlatsam o sesi..ağzın kapalı öksürmeye çalış ona benzer bi ses çıkıyor 1 saniyeliğine)
Arkdaslar Allah nasıp Ederse SAlı günü 2011 model ile bnde aranıza katılacam
@ UTHEC
Kardeşim ilk önce karb. pislenmiş ya da otomatta sorun olabilir. Olmadı, Tam emin deiğim ama ateşleme sisteminde de sorun olabilir. Ya da aklıma gelen diğer bir ihtimal süpab hareketleri düzensiz yada ekzosunda tıkanıklık ta olabilir. Deneye deneye bulman gerekiyor...
_BEN BU ALEMDE KRALDA KURALDA TANIMAM_
bANA YARDIM EDİN!!!!!!!!
sizce ybr125,bisan lifan 100,mondial 100 ukh
hangisini Alayım
wala biladerim açık konuşayım şöyle bir durum war. ben cbr için çok bir miktar ayırmak istemiorum senin motor çok ii fkat arada hyosung a gidip geliorum. boy178 kilo 100. altımda sırıtırmı die bir düşüncem war:( o yüzden 3800 senin motora diilde 4000 hyosung 250 naked daha uyar die düşünüorum. kilom daha düşük olsa seninkinide çok ciddi düşünürdüm. gerçi suanda düşünüorum:D ama motorun gü<zel bariz belli videonuda izledim... ama olursa haftaya c.tesi pazar gelirim hafta içi zor olr
Sölemek istediğim bişi war: şöyle söyliyeyim, Üzerindeki ekzos sadece, 700liradan fazla we CBR performans için EN İYİ ekzostur. Yarışlarda (125cc klasmanındaki CBR) bu ekzos kullanılyor. Fiyat/mtr orantısı gayet iyi.
Bu mtru benim almaya niyetim wardı ama işte para işini denkleştirmeye çalışıyorum yazdan beri. HAlen çalışıyorum malesef....
_BEN BU ALEMDE KRALDA KURALDA TANIMAM_
Arkadaşlar bana lütfen yardımcı olurmusunuz?
Babama 1-2 senedir motor aldırmaya çalışıyorum. Artık yavaş yavaş oda niyetlenmeye başladı araştırıyor fakat cbf 150 istiyor. Benimde cbf 150 tip olarak çok hoşuma gidiyor, Ama araştırmalarımın sonucunda cbf'nin yağ eksilttiğini, Benzin deposu ve karburatör arasında filitre olmadığını, Gazı bıraktığınızda farkların minimum seviyeye parklar kadar az yandığını, vs vs sorunları olduğunu gördüm pek içime sinmedi. Babama CBR 125 R alalım diyorum. Oda onunla uzun yol yapılmaz diyor. CBR 125 R ile 400 km gitsek yolda kaç kere mola vermek gerekir yada bizi tahminen ne derecede yorar lütfen yardımcı olun kafayı yicem. Babamın boyu 1.65 1.67 arası kilosu 85-90 arası. benim boyum 1.75 Kilom 75 yani bu şekilde 400 km gidilirmi? Lütfen yardımcı olun. 400 km'de benzin sarfiyatı ne derecede olur. Yorulma olursa yorulmanın etkisiyle Yolda kaç kere mola veririz tahminen. Lütfen çok ama çok yardımlarınıza ihtiyacım var. Babamı ikna etmem için bana yardım edin lütfen.
(Özellikle Bilgili Kişilerin CBR 125 R ile Uzun Yol Yapanların Yardımlarını Ve Cevaplarını Bekliyorum)
Cbr 125 le uzun yol yapılmaz mı
Millet CBR 125 İ Uzun yol yapmak için alıyor özellikle cbr tam bir uzun yol makinasıdır çünki su soğutmalıdır
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 272 kullanıcı var. (0 üye ve 272 misafir)