Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Eylül 2010, 12:58
overcloud adlı üyeden alıntı
bnim kafa grenajı değiştirildiğinde o sesten kurtuldum. ön camı dışardan tutan vidaların lastik contalarını takmamışlar, vida direk boyaya temas ediyor ama zırıltı kesilmiş durumda. belki lastik contalardandır?
conta dediğim lastik pul
Honda servisinden çalışan arkadaşa dedim çok zırıltı var diye oda 600rr ın contalarını getirmiş onları taktık iyice sıkıştırdı sesi duymuyorum ama kasksız binersen ufak zirildamısı gene var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------
http://cgi.ebay.com/Honda-CBR125R-CB...f#ht_922wt_911
Arka stop çok güzel ama kargo ücreti 68 Sterlin diyo yuhh diyorum bende
Reklamlar
-
18 Eylül 2010, 13:04
Tabii, en iyi çözüm widaya lastik conta atmaktır. Tüp contaları gibi, Lastik somun yani. O şekilde sesi keser....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:02 ----------
casillas00 adlı üyeden alıntı
Honda servisinden çalışan arkadaşa dedim çok zırıltı var diye oda 600rr ın contalarını getirmiş onları taktık iyice sıkıştırdı sesi duymuyorum ama kasksız binersen ufak zirildamısı gene var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------
http://cgi.ebay.com/Honda-CBR125R-CB...f#ht_922wt_911
Arka stop çok güzel ama kargo ücreti 68 Sterlin diyo yuhh diyorum bende
Ya bunların yurtiçinde felan disbüritörleri, bayiler yok mu? Yada TR'de parçacılarda butür şeyler yokmu??
-
18 Eylül 2010, 13:12
M.SercaN adlı üyeden alıntı
Tabii, en iyi çözüm widaya lastik conta atmaktır. Tüp contaları gibi, Lastik somun yani. O şekilde sesi keser....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:02 ----------
Ya bunların yurtiçinde felan disbüritörleri, bayiler yok mu? Yada TR'de parçacılarda butür şeyler yokmu??
Pek yok olsada faiş fiyatlar ebaydan aldıgın aynı 2 sinyal 20liraysa burda 60lira.
-
18 Eylül 2010, 13:34
Arkadşalar 1 Aydır Kafayı Yiycem Ya Walla Honda Cbr 125R Alma Çabası İçindeyim En Son Bayi Fiyatı 5.900TL İdi Aradan 1 Ay Geçti Tekrar Gittim Bayii'e Şimdide 6.135TL Dio Şimdi Fikrimden Caymak Üzereyim 2009 Model Alıyım Diyorum 2.EL Babam da dio 2.el alma sorunlu çıkar dio bilmezsin etmezsin dio sıfırını al dio sen aç motoru dio herşeyi senin üstüne olsun dio yaw alıyım diyorum yok illa alma dio şimdi büyük sözü dinlemeyen başı ağrırmış ya aklıma oda gelmio deil şimdi 2010 kasaların kafa grenajı hoşuma gitmio açıkcası acaba fabrikadan felan 2009 model getirte bilirmiyiz ki bu konuda bi bilgisi olan war mı yada kışa doğru bu honda fiyatları çeker mi aşşağıya ? Ya walla böyle motorcuların hevesini törpülüyolar başka bişi diil yani zam zammm nereye kadar...
Sizlerin Fikri nedir 6 Milyar bu motora verilir mi yani :s
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
-
18 Eylül 2010, 13:41
Sıfır, 2010model CBR125, 6.500TL kuru fiyat İzmir Piyasası.
Sıfır alma beni dinle.... Çok az kullanılmış TEMİZ SORUNSUZ bitane al
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 ----------
Kışa doğru pek bir fark olacağını zannetmem açıkçası...
_BEN BU ALEMDE KRALDA KURALDA TANIMAM_
-
18 Eylül 2010, 14:37
slm
ENGİN REİS adlı üyeden alıntı
arkdaslar hatay-osmanıye-adana-mersın bu şehirlerde motorunu satmak ısteyen olursa bana ulassın fıyat aralıgım 3000-3300 tl dır.
keşke erken yazsaydın kardeş ben gazıantepden hataya sattım salı günü sıyah 2005 model cığeri 1o numara 2700 TL ye verdım bilsem siteden bir arkadaşa vermek isterdim alan cocuk cok dua etti bastı gitti beni aradı abi motoru tahminimden daha iyi cıktı dedı ama kısmet umarım kafana ve bütcene göre bulursun
-
18 Eylül 2010, 14:51
ya arkadaşlar benım motor dün akşam yine tekledi 3 kere peş peşe..yine 80 civarı gidiyodum 7bin devirde..benzinden olduguna emin misiniz?
-
18 Eylül 2010, 15:08
uthec adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar benım motor dün akşam yine tekledi 3 kere peş peşe..yine 80 civarı gidiyodum 7bin devirde..benzinden olduguna emin misiniz?
benzin otomatiğin bozuluyordur...bende aynısını yaşadım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 ----------
casillas00 adlı üyeden alıntı
Bizim bu ön cam öyle onun içinde lastik vidaları var onları değiştirdim yanlarına çift taraflı bant çektim o igrenç zırıldı biraz azaldı ama tam kesilmedi tabi en azından komburesore bıraktıgında yapmıyo çift taraflı bant olayını dene
ya çift taraflı bantı da yaptım ama zırıltı yapmıyordu. sonradan yaptı. benim 2 tane orjinal değil. yanı o lastikli somunu yok. en güzeli söküp atmak kafa grenajını moturdan soğudum bu tıtreşim yüzünden yaa. pazartesi komple söküp bütün vidalara lastik somun ve cift taraflı bant ypcam. inş keser olmadı servise gidip yeni vida alıcam.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:04 ----------
M.SercaN adlı üyeden alıntı
Tabii, en iyi çözüm widaya lastik conta atmaktır. Tüp contaları gibi, Lastik somun yani. O şekilde sesi keser....[COLOR="Silver"]
bir ara takılıp yapalım şunları. hem tanışmış oluruz
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
-
18 Eylül 2010, 15:52
Öylesine sitede dolaşırken daha 2 gün önce sattığım motoun ilanın gördüm.Ve o kadar şaşırdım anlatamam.Evet bazı arkadaşlar anlatıyordu inanmıyordum.Salı günü bin bir türlü yok param yok yok yola gidecek benzinim yok diyerek benim insani duygularımı kulllanan ve bu şekilde motoru çok uyguna sattığım çoçuk daha motorun yeni ruhsatı bile çıkmadan yeniden satışa sunmuş.Evet buraya kadar sorun yok bence de normal ama sorun şu:
ben 28100 km sattım orjinaldi kendisi 18000 km ye düşürüp öyle satışa sunmuş oyuna gelmeyelim.
buyrun link
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31425428/detay
hatta resım benım kendisine cekip yolladıgım resim.
aman kandırılmayalım bu konuyu diğer yerlerede açıyorum ki zorla para biriktiren arkadaşlarımız yanmasın km orjınal degil.
-
18 Eylül 2010, 16:51
Bu zırıltı olayı bende de var 4-5 bin arası duyuluyor, servise söyledim, "motor daha sıfır açmayalım 3.000 bakımında açıp bakarız geçmezse" dedi usta.
AzRaİL42 adlı üyeden alıntı
Arkadşalar 1 Aydır Kafayı Yiycem Ya Walla Honda Cbr 125R Alma Çabası İçindeyim En Son Bayi Fiyatı 5.900TL İdi Aradan 1 Ay Geçti Tekrar Gittim Bayii'e Şimdide 6.135TL Dio Şimdi Fikrimden Caymak Üzereyim 2009 Model Alıyım Diyorum 2.EL Babam da dio 2.el alma sorunlu çıkar dio bilmezsin etmezsin dio sıfırını al dio sen aç motoru dio herşeyi senin üstüne olsun dio yaw alıyım diyorum yok illa alma dio şimdi büyük sözü dinlemeyen başı ağrırmış ya aklıma oda gelmio deil şimdi 2010 kasaların kafa grenajı hoşuma gitmio açıkcası acaba fabrikadan felan 2009 model getirte bilirmiyiz ki bu konuda bi bilgisi olan war mı yada kışa doğru bu honda fiyatları çeker mi aşşağıya ? Ya walla böyle motorcuların hevesini törpülüyolar başka bişi diil yani zam zammm nereye kadar...
Sizlerin Fikri nedir 6 Milyar bu motora verilir mi yani :s
Arkadaşım ben önümüzdeki sezona kadar motoru yükseltmeyi düşünüyorum, enduro ya geçiş yapıcam büyük ihtimalle, belki de sürüşe devam ederim ama alıcısı çıkarsa da satabilirim motosikletimi, almak isteyen arkadaşların haberi olsun. 5000 tl pazarlıksız nakit fiyatıdır. Herhangi biryere ilan vs koymadım ve sürüşe devam ediyorum, motoru yükseltme düşüncem önümüzdeki sezon du fakat eğer şimdiden alıcısı çıkarsa hayır demem...
-
18 Eylül 2010, 17:21
cHreSs adlı üyeden alıntı
benzin otomatiğin bozuluyordur...bende aynısını yaşadım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 ----------
ya çift taraflı bantı da yaptım ama zırıltı yapmıyordu. sonradan yaptı. benim 2 tane orjinal değil. yanı o lastikli somunu yok. en güzeli söküp atmak kafa grenajını
moturdan soğudum bu tıtreşim yüzünden yaa. pazartesi komple söküp bütün vidalara lastik somun ve cift taraflı bant ypcam. inş keser olmadı servise gidip yeni vida alıcam.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:04 ----------
bir ara takılıp yapalım şunları. hem tanışmış oluruz
Olur dostum...
-
18 Eylül 2010, 18:58
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
Öylesine sitede dolaşırken daha 2 gün önce sattığım motoun ilanın gördüm.Ve o kadar şaşırdım anlatamam.Evet bazı arkadaşlar anlatıyordu inanmıyordum.Salı günü bin bir türlü yok param yok yok yola gidecek benzinim yok diyerek benim insani duygularımı kulllanan ve bu şekilde motoru çok uyguna sattığım çoçuk daha motorun yeni ruhsatı bile çıkmadan yeniden satışa sunmuş.Evet buraya kadar sorun yok bence de normal ama sorun şu:
ben 28100 km sattım orjinaldi kendisi 18000 km ye düşürüp öyle satışa sunmuş oyuna gelmeyelim.
buyrun link
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31425428/detay
hatta resım benım kendisine cekip yolladıgım resim.
aman kandırılmayalım bu konuyu diğer yerlerede açıyorum ki zorla para biriktiren arkadaşlarımız yanmasın km orjınal degil.
İyi gördum ılanı arkdasım bende bugun arayacaktım motor ıcın onu hataylıyım bende ucuz yırttık desene
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 ----------
Arkdaslar 2011 model Cbr almayı dusunuyrumda ne dersınız 6000 tl deger mı?yanı ısn acıkcası 0 alasım yok cok para ama babam 2.El ile ugrasamam 0 alalım dıyor ne dersınız tavsıyelerınızı beklıyorum
-
18 Eylül 2010, 19:04
İyi gördum ılanı arkdasım bende bugun arayacaktım motor ıcın onu hataylıyım bende ucuz yırttık desene
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 ----------
Arkdaslar 2011 model Cbr almayı dusunuyrumda ne dersınız 6000 tl deger mı?yanı ısn acıkcası 0 alasım yok cok para ama babam 2.El ile ugrasamam 0 alalım dıyor ne dersınız tavsıyelerınızı beklıyorum
Kesinlikle Önermem. Forumu gez(en azından 1-2 sayfa öncesine baksan da yeterli) anlarsın demek istediğimi.....
-
18 Eylül 2010, 19:05
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29972614/detay
Engin şuna bak. temize benziyor. 3 e bırakır
-
18 Eylül 2010, 19:12
valla kardesım antakyada 2-3 tane temız buldum ama 2008 model 4000 lıra ıstıyor ne yapacagımı bende sasırdım benım durumu bılıyorsun zaten halıl nerden nereye geldım suan
-
18 Eylül 2010, 19:12
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29774445/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28861955/detay
bunlar da 4bin eder rahat Antakyada 2 si de
valla kardesım antakyada 2-3 tane temız buldum ama 2008 model 4000 lıra ıstıyor ne yapacagımı bende sasırdım benım durumu bılıyorsun zaten halıl nerden nereye geldım suan
iyi yoldasın
-
18 Eylül 2010, 19:20
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
keşke erken yazsaydın kardeş ben gazıantepden hataya sattım salı günü sıyah 2005 model cığeri 1o numara 2700 TL ye verdım bilsem siteden bir arkadaşa vermek isterdim alan cocuk cok dua etti bastı gitti beni aradı abi motoru tahminimden daha iyi cıktı dedı ama kısmet umarım kafana ve bütcene göre bulursun
Kısmet degılmıs ne yapalım fıyatıda uygunmus ıstedıgım renkte sıyah guzel olurdu yani.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 ----------
siyah cbr sahibi ile görustum 4200 dıyor en sonama motor basındada pazarlık yaparız dedı.bıde xenon farı skmus vermıyecek yani motor resımde dahada temz duruyor ama farklı bı yerde resımlerını gordum o kadarda temız degıl:S
-
18 Eylül 2010, 19:24
Kısmet degılmıs ne yapalım fıyatıda uygunmus ıstedıgım renkte sıyah guzel olurdu yani.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 ----------
siyah cbr sahibi ile görustum 4200 dıyor en son
ama motor basındada pazarlık yaparız dedı.bıde xenon farı skmus vermıyecek yani motor resımde dahada temz duruyor ama farklı bı yerde resımlerını gordum o kadarda temız degıl:S
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28861955/detay
şu da fena değil 2009 olması avantaj. en azından km si kesin orjinaldir. işte alırken bir de kazaları var mı diye bakarsın olur.
ben olsam kırmızıyı alırdım fotolar yanıltmasın
-
18 Eylül 2010, 19:28
2008 model bu gosterdıgın makına 2009 cıkıslı ama 2008 olark mı gözukuyr.bıde 5600 tl ye 2011 almımı?sen dusunuyorsun
-
18 Eylül 2010, 19:33
İlanlardaki iyi. Siyah temizse siyah daha güzel gibi. Sıfır almazdım ben...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 155 kullanıcı var. (0 üye ve 155 misafir)
Bu Konudaki Etiketler