Arkadaşlar biz 2008 Mart ayında 2000 tl peşin 4000 de 6 aylık kredi ile bu motoru almıştık. Tabi kıredi çektiğimiz için motoru ruhsata rehinli yazmışlardı. 2008 Eylül ayında kredi taksitleri bitti ve ben hala(2 yıldır) ruhsattan bu rehinli ifadesini kaldırtmadım. Şimdi bu rehini kaldırtmak için ne yapmam gerek yani normal prosüdür nedir bilen var mı?
borcunun bıttıgıne daır kredı çektıgın bankadan yazı alıyorsun. Satış yapacagında o belgeyle notere gıdıyorsun. onu sıldırmene gerek yok ek ruhsat masrafı çıkar. araba ışlerınde boyle oluyor. motosıklettede boyledır dıye duşunuyorum. Artık zaten rehınlı yazısını ruhsata yazmıyorlar ınternette plakada çıkıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:59 ----------
teşekkur ederım. tavsıye ettı satıcı orjınalınden daha ıyı bu marka dedı.
ONUR35 dostum senın arka lastık 120 lık dımı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 ----------
sayfa kurucumuz Gorkem abımız neler yapmış boyle tebrık ederım zahmetlı iş =) ben de arkaya mono kapak duşunuyorum ama sahıbındende bulamadım. Almanya dan sorayım fıyatı ya da bılen var mı cıvarında mono kapak? guzel olucak dıye duşunuyorum
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
ninja 400 bence cbr125 ten sonra alınabilecek bir makina..tabi uygun fiyata gelirse..
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
ben ninja 250'e de razıyım
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
sayın abim hızın düşüyormu o liastikle 130 luk mu o?
casıllas dostum nerelerdesın
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
merhaba arkadaşlar 2 haftadan beri aranızda değilim dim ben şu anda kütahya dayım ve afyona gecicem arnızda afyondan arkadaşlar warmı
beyler son zamanlarda akü değiştiren oldu mu hiç?benim motor yatmaktan artık akü iyice boşalmış şarj ettirmiştim ama tutmuyor mecburen değiştiricem alacak kişiye masrafsız teslim etmek isterim...akü bana kaça patlar bilgisi olan var mı?
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
bugun bosch aku sordum 45 mılyon dediler
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
merhaba arkadaşlar bi sorum olcak. şimdi ben kışın motoru kullanmıyorum 8 9 ay yatıyo motor. mtorun en son yagını değiştireli 1000km yi geçti yeniden deiştirmek lazım artık. fakat daha 1 2 hafta motora binip sora yerine sokucam. şimdi yağını değiştirmeli miyim , yazın motoru cıkardığımda mı değiştirsem ? yani yağ değiştirsem şimdi kışın 8 9 ay motorun yatmasının yağa bi zararı olur mu , yazın bı daha değiştirmek durumunda kalır mıyım ?
bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim
[B][COLOR="Red"]Honda Cbr 125 R[/COLOR][/B]
17 yaşında birinin kendine ait motosikleti olamaz değil mi ? Velinin falan üstüne mi olmalı?
Veli Olmasına Gerek Yok Her Hangi Bir Şahısta Olur Ama Bizlerin Annenin Yada Babanın Üstüne Yaptırmaktaki Amaç Her Hangi Bir Kontrolde Motor Kimin Die Ruhsata Baktılarında Babamın Yada Annemin Demendir Ama Başkasının Üstüne Olursa Dikkat Çeker Yani Bu Olay Daha Çok Soyadıyla İlgili Bi Durum. 18 Yaşından Sonra İstediğin Kadar Aracı Üstüne Yapa Bilirsin...
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 108 kullanıcı var. (0 üye ve 108 misafir)