Slm arkadaşlar allh kısmet ederse seneye bende sizin aranızdayım
Slm arkadaşlar allh kısmet ederse seneye bende sizin aranızdayım
km orjinal olabilir ama motor pert. benim soylemek istediğimde bu. dün gordugum motorda boyleydi. 3500 e almış ve daha 1 lıra masraf var. ama adam cahıl nerden bilsin zincirin 200 sinyalın 125 lıra oldugunu... km teli cıkık onu gecen hafta düstü bulamadım takmadım gibilerinden konuşmuş. insanlık yok ki bu arada benm motor 2008 11000 de boyle istiyorlarsa bu motorlara benim motor 4250 rahat eder
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
chress
ilanda ki motorun kmsi orjinal olabilir hor kullanılmış ve 2 sene garajda beklemiş bir motora göre bence normal...tabi istediği fiyat normal değil!benim motorda 2009 şubat çıkışlı 2006 model ama şuan sadece 9.100 kmde binmeye fırsat ancak bu kadar oldu...yani illa modeli düşük diye km yapması şart değil
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
arkadaşlar motosikletimi artık kullanmadığım ve yeni motosiklet aldığım için satıyorum. ilgilenen arkadaşlar telefondan detayları öğrenebilirler.2010 model enjeksiyonlu yeni kasa hrc rengidir. hatasızdır...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30846048/detay
yarın buyuk gun handa bayıısne gıdıyorum ıns olurda alırım motorumu kredı kartı olmadan taksıt yaparlar mı acaba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 ----------
arkadaslar bana kask olarak ne onerırsınız ? cok paglı bsey olmasın 100-200 olsun en fazla bazı kasklar motorla gıderken sag sola oynuyo hızlandıkca kask gerıye yatıyo bunun gubu sorunlar yasamıyacagım bı kask onerırsenız sevınırım .
cbr 125 ın eskı kafa yapısı dahamı guzel duruyo sızce yenı kafa abartılmıs gıbı olmus braz
Arkadaşlar bu bayiilerde sıfır ve ya 2.el Motosiklet alımlarında kredi kartsız taksit yapılıyormu ? Yapılıyorsa da bayiiden bayiiye değişiyormu ?
yeni hali bence bariz daha guzel. piyasadaki rakiplerinin görüntüsüne bakınca cbr 125'in makyajlanması şarttı. tabi kafa ile birlikte depo ve yan grenajlarda biraz değişiklik yapılsa daha iyi olurdu.
kafa grenajı çok guzel ama motorun geri kalanı sıska olduğundan koca kafalı zayıf bir insan gibi görünüyor
bide şu lastikleri kalınlaştırsalar.
ayrıca renk seçenekleri çok az. kırmızı renkli olan çok kötü olmuş bence. sadece kafa grenajı ve ön çamurluk kırmızı geri kalan tüm grenajlar siyah. eski kasa (2008 modeller) kırmızı cbrların renkleri çok daha guzel gorunuyor.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak internetten meg cila ve sonax hızlı cila aldım meg 2 3 ayda bir kere sonax hızlı cila ise iki yıkamada bir ıslakken uygulanıyor.. Fakar 2011 cbr`m de tek depo demir hadi oraya uyguladım fakat grenajlara uygularken yapışkanların çıkma veya grenajların beyazlama ihtimali varmıdır.. Motosiklete cila yaparken sadece depo ya mı uygulanıyor yoksa???
Bİ selektöre BİN manita
arkadaşlar lucas debriyaj balatası alacağım. 75 lira sizce nasıldır? bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi?
birde balata değişirken yağ da değişiyor. hangi yağı kullanayım kış ayları için. kullanıma devam edeceğim motoru.
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
Ewett o dikkatimi çekti ama incelemedim açıkçası öle bakıp geçtim. İnceliim bi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 ----------
Bu arada eleman bu siteden biri ya da takip ediyor galiba resimleri silmiş. sAdece 2 resim war :D Gersini şutlamış
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)