Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    @hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    Alıntı Tankut_79 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler, CBR 125 için küçük diyorlar. Motor üstündeki fotoğraflarınızı koyup, bunun ne kadar doğru yada yanlış olduğunu gösterebilirmisiniz ? Tabi, yanınada boy ve kilonuzu yazın lütfen.
    geçmiş sayfalarda bu konu üstüne konuşmuştuk ama yinede seni kırmayayım

Kardeş benim boyum 1.80 kilom 95 bak bende nasıl duruyo bençok memnunum halimden maksat bilgin olsun ha

bak burdada ben ile arkamda yiğenim var onunda boyu 1.82

yeterli gelir heralde
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tronic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fazer
    Alıntı starsailor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu haftasonu zamanım yok maalesef
    hafta içi yapsak nasıl olur??
    bana uyar da hafta içi herkese uyar mı acaba?kimseden henüz ses çıkmamış İstanbullu cbr 125 ci arkadaşlar hadi herkes fikrini yazsın.
    [I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]

vural_kurye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    oh be herkesde motor var bizdede yok ama 1 ay sonra alıcam da ne alsam bılmıyorum tekere çıksın hız yapsın 2 mılyarı geçmicek bi motor varsa bana mejat atsın bu atresten vural_kurye@hotmail.com cvp beklıyom

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    ılgınc bı mesaj olmus..burda ne ısı var acaba:D
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

ya gercekten guzel motorda herkes cok ınce mobılete benzıyo dıyor.o cc e bı motor daha nasıl olabılırkı. bıde bu motora devıl egsoz taklıyomus motoru bozmasın

Alıntı @hmedim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş sayfalarda bu konu üstüne konuşmuştuk ama yinede seni kırmayayım

Kardeş benim boyum 1.80 kilom 95 bak bende nasıl duruyo bençok memnunum halimden maksat bilgin olsun ha

bak burdada ben ile arkamda yiğenim var onunda boyu 1.82

yeterli gelir heralde
    Valla süper cevap olmuş saol. 1.80 ve 95 kilo, motor çokta küçük durmuyor gerçekten. Teşekkürler.

kervan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125r
    ben 1,80 boyundan uzun olanlara önermiyorum. kücük bir motor ama yinede yeni baslayanlar icin zevkli bir arac. motosikletin yandan görünüsü güzel fakat arkadan görünüsü malesef mobilet gibi duruyor.

Şu resme bakıncada ne kadar cılız durmuş dedim.

sametcakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125 var ama ehliyet yok
    Beyler, CBR için küçük diyorlar. Motor üstündeki fotoğraflarınızı koyup, bunun ne kadar doğru yada yanlış olduğunu gösterebilirmisiniz ? Tabi, yanınada boy ve kilonuzu yazın lütfen.

1,90 BOY,, 80KİLO... biraz büyük gibiyim ama idare ediyoz işte

Alıntı Gokhan2433 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya gercekten guzel motorda herkes cok ınce mobılete benzıyo dıyor.o cc e bı motor daha nasıl olabılırkı. bıde bu motora devıl egsoz taklıyomus motoru bozmasın
    125 cc'de bir motor daha nasıl olabiliriki diyosanız, aprilla ve derbi'nin 125'liklerine bir bakın derim.

Motosikleti
    yok
    onlar 2 zamanlı)dıyıp aradan sıyrılmayı denerım

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    aldım motorumu, kırmızı-mavi detayli yazicam fotograf eklicem yakinda :D

Motosikleti
    125 cc'de bir motor daha nasıl olabiliriki diyosanız, aprilla ve derbi'nin 125'liklerine bir bakın derim.

kardeş biz bunları çok konuşup tartıştık ..geç bunları şimdi sen almak istiyomusun bu motoru almak istemiyomusun ? ki kimse sanada zorla satmıyor buda kesin boşver ya ne bizi yor ne kendini git kendine aprilla al
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

kervan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125r
    ahmedim sanlıurfaya bakıma gidisini ayrıntılarıyla yazmıssın cok hosuma gitti fotoroman gibi olmus eline saglık.

ugurozvar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slm cbr ailesine katılmak istiyorum
    yardımcı olun bana bir cbr bulun ankaradayım ben
    şimdiden ilginize tşk.

Motosikleti
    Alıntı kervan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahmedim sanlıurfaya bakıma gidisini ayrıntılarıyla yazmıssın cok hosuma gitti fotoroman gibi olmus eline saglık.

çok teşekkür ederim ben zaten artist gibi adamım maksat eğlence olsun
    efsane ibo bunu beğendi.

GÖKSEL... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250
    GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
    ahmedim hasanım nasılsınız ve diger arkadaşlar
    uzun zamandır ugramadım yanınıza geçerken bir selam vereyim dedim
    üstte motorumun resmini görünce daha bir duygulandım sametteki
    eski bir cıbırlı olarak cıbırımı özleeeediiiiiiim uleeeeeeeeeeeen
    neyse bu akşam görücem

Alıntı @hmedim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş biz bunları çok konuşup tartıştık ..geç bunları şimdi sen almak istiyomusun bu motoru almak istemiyomusun ? ki kimse sanada zorla satmıyor buda kesin boşver ya ne bizi yor ne kendini git kendine aprilla al
    Aman hocam sakın !!! Amaç polemik yaratmak değil. Yeni motorsiklete başlayan kişiler beni anlayacaktır. Amaç burda sormak, fikir almak ve bildiğini söylemek. Şimdi ben formu baştan beri okudum, bu konu daha önce yazılanlarda var ama gözden kaçan şeylerde olabiliyor. Mesela ben derbi 125 dediğimde biri diyorki iki zamanlı o, bende bakıyorum ne fark var iki zamanlı ve dört zamanlı arasında ve bir şeyler öğreniyorum. Şİmdi diyeceksinki buı daha önceden yazıldı, madem baştan beri okuyosun buna dikkat etmedin mi. Evet etmedim, acemi bir motorcu olarak bu kadar önemli bir farkın olabileceğini düşünmemiştim. Burda belki bazı şeyleri on kere söyliyeceğiz. Sen konuya hakimsen şöyle göz ucuyla bakıp es geçeceksin ya da dur şuna yardımcı olayım diyip bir iki kelime yazacaksın ki ( bu iki kelime senin için belki çok değersiz olabilir ama cevap yazdığın kişi bunu kenera not edecek hatta masasına asacak kadar önemli buluabilir unutma). Burda polemik yapmak isteyenler ya da niyeti farklı olanlar zamanla anlaşılıyor arkadaşım. Ben yeni bir motor kullanıcısı adayıyım. Hangi motoru alacağıma daha tam karar veremedim. Regal Raptor diyordum başlarda ama onun ile ilgili topiği okudukça, ki herkese tavsiye ederim çok güzel bilgiler var, sorunları gözümü korkuttu biraz, şimdi bu topiğe takılıyorum çünkü bu motoru alabilirim belki. Ama küçüklüğü, 125 lik olması beni düşündürüyor. Durum bundan ibaret.

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    selam Tankut_79,

ben de seninle hemen hemen aynı durumdaydim, daha dün kavustum cbr 125 ime. dediklerini cok iyi anliyorum ama arkadasin tepkisi daha once bu konuda cikan gerginliklerden dolayiydi sanirim, yoksa tabiki memnuniyetle yardim edecektir.

sana tavsiyem motoru görmediysen bi gör, öyle fotografla ve milletin demesiyle anlasilacak bisey degil, ben motorla tamamen yeni tanisan bir insan olarak soyleyebilirim ki baslangictaki bir insan için tatmin vermemesi imkansiz bu motorun. görünüşü de hiç de yabana atilacak gibi değil çok hoş, yeterki fotograftan vb degil de gözünle bi gör tart. (tabi honda bayiinde cbr 1000 rr ın yanında görmesen daha iyi olur ama neyse ;) )

Motosikleti
    yok
    boyun 180den uzun degılse al..regalden rahatsız olabılır ama daha dayanıklıdır surat konusunda farkları yoktur fazla onemlı olan goruntuyse regal degılse saglamlık kalıte serılık ıcın honda cbr ..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 149 kullanıcı var. (0 üye ve 149 misafir)

Bu Konudaki Etiketler