Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Ağustos 2010, 18:01
1hafta önce bende 2 gün ard arda yolda kaldım. benzinden dedi usta ama bilmiyorum karburator takınmış filan. kötü bişi ya rezil olduguna mı yanarsın sıcakta ittire ittire sanayiye götürdğüne mi
öle durumda kendim sökmeyi takmayı tamiri bilmediğim için kızıyorum kendıme..
[B][COLOR="Red"]Honda Cbr 125 R[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
30 Ağustos 2010, 18:09
srhtzcn adlı üyeden alıntı
1hafta önce bende 2 gün ard arda yolda kaldım. benzinden dedi usta ama bilmiyorum karburator takınmış filan. kötü bişi ya rezil olduguna mı yanarsın sıcakta ittire ittire sanayiye götürdğüne mi
öle durumda kendim sökmeyi takmayı tamiri bilmediğim için kızıyorum kendıme..
Aslında sökülücek bir şey yok. Karbüratörden çıkan siyah bir boru var 'kirli benzin borusu' diyorum ben ona. Neyse motorun sol tarafına geçip biraz eğilip o ufak siyah boruyu görürsen onun önünde ufak bir vida var. Onu biraz gevşelttiğinde karbüratördeki benzin siyah borudan akmaya başlar.
Seninki karbüratörlü dimi yani yeni çıkan enjeksiyonlu değil?
-
30 Ağustos 2010, 19:17
@ahmet93
Bu bilgi baya yararlı olucak bu gidişle :S
Benzinler çok kirli bizim komşunun mtrda da aynı sorun oldu geçen..... :@ :@
-
30 Ağustos 2010, 19:27
Yeni kasa cbr satan var mı aranızda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
30 Ağustos 2010, 19:37
Kısmetse yarın ben alıyorum sipariş vermiştim siyah-gri bugün gelmiş kasada dedim hiç açmayın yarın yada öteki gün herşey bitmiş olur
Bİ selektöre BİN manita
-
30 Ağustos 2010, 19:41
Ve arkadaslar sonunda gezımı bıtırdım ve tekrar eve geldım 1 cbr 2 kişi ve 2 tane dolu dolu çantayla tam 2200 km antalya denızlı ızmır canakkale ızmır bodrum oludenız.Fethiye ve yıne antalya 6 gun boyunca harıkaydı hıc bır problem cıkmadı ama 125 cc uzun yolda yetmıyor yakında gezı raporunu acıcam ama resımlerı almayı beklıyorum dıger arkadasımdan
-
30 Ağustos 2010, 19:48
Tebrikler paylaşta alem motosiklet görsün
Bİ selektöre BİN manita
-
30 Ağustos 2010, 19:52
35sdk89 adlı üyeden alıntı
Tebrikler paylaşta alem motosiklet görsün
Saol dostum Yok bısıklete benzıyomus yok bılmem neymıs hepsı hıkaye gercekten hem yeterınce ekonomıktı 1 depo ıle 250 km gıdebıldık her seferınde ortalama hızımız 100 110 120 arasında degıstı ama uzun yolda olmaz 125 cc :D
-
30 Ağustos 2010, 21:25
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Aslında sökülücek bir şey yok. Karbüratörden çıkan siyah bir boru var 'kirli benzin borusu' diyorum ben ona. Neyse motorun sol tarafına geçip biraz eğilip o ufak siyah boruyu görürsen onun önünde ufak bir vida var. Onu biraz gevşelttiğinde karbüratördeki benzin siyah borudan akmaya başlar.
Seninki karbüratörlü dimi yani yeni çıkan enjeksiyonlu değil?
iyide o benzini akıtsan nolcak karburatorde ki tıkanıklığını gıderemedıkten sora?
bende gaz yememe sorunu yapıp stop ediyodu.edincede bidaha calışmıyodu.
2.gün ki yolda bırakma olayında motor durunca biraz zorladım calıssın diye , sora benzin aktı şarıl şarıl yere. sanırım senın dediğin o borudan akmış olabilir tahliye borusuymus galiba.
07 model benım kı enjeksiyonlu değil.
o dediğin borunun fotosunu ceksen de fena olmaz hani :D
-
31 Ağustos 2010, 10:21
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
31 Ağustos 2010, 19:47
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Benim benzin kırmızının az altına düşmüş. Şimdi komple benzini boşaltmayı düşünüyorum. En son motoruda çalıştırıp kendi stop edene kadar bekliycem. Böylece tüm pis benzin gitmiş olur. Sonrada yeni benzini koyup birde böyle deneyeyim.
SAdece benzini değiştirmen yetmez tankı sök filtreyi temizle,yeni benzini koy tekrar yaparsa karburatörü açmak gerekir.
srhtzcn adlı üyeden alıntı
iyide o benzini akıtsan nolcak karburatorde ki tıkanıklığını gıderemedıkten sora?
bende gaz yememe sorunu yapıp stop ediyodu.edincede bidaha calışmıyodu.
2.gün ki yolda bırakma olayında motor durunca biraz zorladım calıssın diye , sora benzin aktı şarıl şarıl yere.
sanırım senın dediğin o borudan akmış olabilir tahliye borusuymus galiba.
07 model benım kı enjeksiyonlu değil.
o dediğin borunun fotosunu ceksen de fena olmaz hani :D
Aynen sadece karbüratörden benzin tahliye etmek seni o anlık kurtarır.
Yada su felan birikir içine onu almak için ama memelere pislik kaçtıysa ve benimki gibi kocaman bişeyse karbüratörü sökmen gerekiyor.
-
31 Ağustos 2010, 21:48
casillas00 adlı üyeden alıntı
SAdece benzini değiştirmen yetmez tankı sök filtreyi temizle,yeni benzini koy tekrar yaparsa karburatörü açmak gerekir.
Yada su felan birikir içine onu almak için ama memelere pislik kaçtıysa ve benimki gibi kocaman bişeyse karbüratörü sökmen gerekiyor.
Ben sadece su için söylemiştim onu. Benimki 200 km boyunca sorun çıkarmadı.
-
31 Ağustos 2010, 23:46
casillas00 adlı üyeden alıntı
karbüratörü söküp temizleyip takmayı kendim öğrenmem lazım..
4 yıl mondial kullandım o yolda bırakmadı valla beni , hondayla yine sanayiyi unuturum demiştim. saolsun sanayiden çıkamıyoruz
şimdi de gazda boşluk oluştu. ilk gaz verirken yarım bilek çevirmelik kadar bi boşluk var. o yanda yere düşünce korusun diye bi topuz gibi bişi var ya onu cevirip sıkıştırmaya calışınca düzelir gibi oluyo ama gevşiyo sonra o yine. yalama mı oldu noldu bilmiyorum. fikri olan var mı ?
-
01 Eylül 2010, 02:22
ya bu gidonu tuttuğumuz yerlerin ucundaki şey 360 derece dönüyor. onun mantığı nedir?
-
01 Eylül 2010, 03:08
uthec adlı üyeden alıntı
ya bu gidonu tuttuğumuz yerlerin ucundaki şey 360 derece dönüyor. onun mantığı nedir?
Düştüğün zaman motor sürüklenirken dönerek gidon kolunun veya diğer parçaların hasar görmesini engellemek. Bir nevi tekerlek gibi düşün.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
01 Eylül 2010, 04:08
Merhabalar. Bugün 1000 km bakımına götürdüm motosikleti. Yag degisti ve balatalar temizlendi...
Kafa grenajındaki zırıltıyı 4.000 bakımına kadar düzelmezse açıp bakalım dediler. Yani seneye sarkacak herhalde...
Toplam 36 tl ücret alındı...
işçilik almadılar.
-
01 Eylül 2010, 08:50
Dün gelen haber üzerine yükselişe gittim benim canavar gelmiş paranın bir kısmını verdim ötv möteve yatıracaklar bugün cuma ya teslim alırım heralde kısmetse...
Bİ selektöre BİN manita
-
01 Eylül 2010, 12:18
hayırlı olsun
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
01 Eylül 2010, 13:04
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
-
01 Eylül 2010, 13:07
Teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------
O kadar da zor değildir yaf bitane buldun bile bak
Bİ selektöre BİN manita
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 62 kullanıcı var. (0 üye ve 62 misafir)
Bu Konudaki Etiketler