Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Ağustos 2010, 15:36
s.a arkadaşlar 2009 model kırmızı renk cbr125imi satıyorum kmsi 18.500de kmsi uzun yolda yapılmıştır rodajı son hızından anlaşılacağı gibi iyi yapılmıştır ama hiç bir sorunu yoktur hor kullanılmamıştır bakımları zamanından önce yapılmıştır hepsinin faturaları elimdedir 1YIL GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR
İLGİLENEN ARKADAŞLAR : 05337656656
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30080983/detay
Reklamlar
-
23 Ağustos 2010, 18:45
Arkadaşlar performans ekzosu we 125cc yarış klasmanında Cbrlerde "Leo Vince" perf. ekzosu çok methediliyor. Kullanan weya bilen warmı acaba??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------
Ayrıca CBR'ye yapılan modifiyeler (BİLDİKLERİNİZ) nelerdir acaba? Yazarsanız sewinirim.
(Basit modifiye. Yani profesyonel modifiyeden bahsetmiyorum. Ör: hacmi yükseltip dereceli ekzantik, yarıştipi dewirli krank, şanzuman oynaması, karb. büyütmek ws ws)
Ayrıca fiyat ta yazarsanız sewinirim. Alanlar bilirler.
Bunların fiyatını bilen yazsın lütfen::....
BEnim şuan hatırladıklarım:
K&N Hawa Filtresi,
Perf. Ekzosu(Leo Vince,Arrow,Dewil,Yoshimura,Akropowiç,),
Eklenecek warsa ekleyiniz...
Ayrıca: karbüratörün memesini az büyütmek perf. arttırır ama benzin sarfiyatını arttırır.
We ön dişliyi bir dişli daha büyütüp, arka dişliyi 1dişli küçültmek. Tahminimce wibrasyonu azaltır we 6.witeste motor bayılmaz. Hız da çok düşmez. Çünkü sadece arka dişliyi büyütmek hızı bu şekle göre. azaltır.
Yine söylüyorum: deneyebilecek birisi warsa:
1- Motorun ön dişlisini 1 küçültüp,
2-Önü yine 1küçük ama bu kez arkayı da 1 büyütüp,
deneyebilip paylaşacak olan, yorum yapacak bilgilendireck olan birisi warmı acaba? Önce nasıldı, bunları yapınca nasıl oldu, ne değişti, ne farketti, zarar-yarar???
-
23 Ağustos 2010, 18:53
ön dişliyle ilgili burdan bilgi alabilirsin. sitenin sahibi mesajlarını kontrol ediyomudur bilmioyrum gerçi..
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/id14.htm
bu sorduklarınızı teknik servis bölümünde sorarsanız belki farklı motorlarda aynı modu yapanlar performans hakkında yorum yapabilirler.
ayrıca ön - arka dişliyle ilgili net bir bilgi bulursanız bizimlede paylaşmanı rica ederim
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
23 Ağustos 2010, 19:00
:D tabiiki bulursam eyer, modifiye hakkında paylaşırım. Ama önce KESİn we doğru bilgiler edinmem gerek. İşte o yüzden deneyecek/deneyen biri warmı die soruorum :S
-
23 Ağustos 2010, 19:12
M.SercaN adlı üyeden alıntı
:D tabiiki bulursam eyer, modifiye hakkında paylaşırım. Ama önce KESİn we doğru bilgiler edinmem gerek. İşte o yüzden deneyecek/deneyen biri warmı die soruorum :S
leo vince egzozu soruyorsan birkaç sayfa geriye bak kırmızı cbr fotosu göreceksin benim motorda takılı...dişli, hava filtresi filan hikaye masraf yapmaya değmez...o kadar uğraşacağına biraz daha ekle hyo gt250 veya er5 filan al ben cbra doydum artık öyle yapıcam
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
23 Ağustos 2010, 19:29
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
23 Ağustos 2010, 19:30
kendimi hiç iyi hissetmiyorum
hepinize benden iskender
-
23 Ağustos 2010, 19:33
crypto adlı üyeden alıntı
6000 e alırsın, en fazla -100tl-200-tl oynar taş çatlatsan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:04 ----------
Dostum motor daha 20 günlük brandasız bırakmadım, sürekli gölgede, sesi iyice inceledim hız göstergesinin ic taraflarından geliyor ses, rölantide duyuluyor, 1 e atıp gitmeye baslayınca iyice artıyor, servis anlar inş.
Sagol
dostum muhtelemen bahsettiğin ses depo kapağından geliyor . denemek için depo kapağını çıkarıp dene , aynı şey bendede vardı depo kapağını tam düzgün takınca düzeliyo, bende panzotlardan geliyo sanıyodum o sesi bulana kadar çıldırmıştım:D
-
23 Ağustos 2010, 19:38
bu arada arkadaşlar genelde cbrda dert olan bir sorun benimde başıma geldi...bu sezon motora işlerim yüzünden sadece ve sadece bir kaç kere binebilme fırsatım olduğu için akü bayılmış motor çalışmıyor,vurdurmak zorunda kalıyorum...biraz uzun mesafe gittikten sonra sorun kalmıyor marş basıyor fakat böyle vurdurarak çalıştırmak dert yaniustaya uğramaya vaktimde olmuyor yarın için ümit ediyorum malum yine işler sorun,şarj ettirsem sorun kalkar mı yoksa şarj tutmaz da yeni akü mü almak ister?daha önceden tecrübesi olan arkadaşlar bi yardım edermisiniz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 ----------
metci adlı üyeden alıntı
Sen doyalı çok olmuştu sanırım dostum cbr'a
Şaka bir yana umarım istediğin yeni motosikleti alırsın, bayadır istiyorsun çünkü...
çok sağol sorma arkadaşım ya bu sezon motorculuğu unuttum resmen topu topu birkaç yüz km binebildim...işler fena halde yoğun şükür diyelim...motor değiştirmek için para biriktirme fırsatım oldu ki 600cc bile alabirim ama merdivenleri tek tek çıkmak istiyorum er5 veya hyo alıcam büyük ihtimal...motoru satmak için ilan vermeye bile fırsatım olmadı ramazandan ötürü biraz boşluk olmaya başladı ama birazdan yine işe gideceğim bayramıda çıkarttık mı cbrı satıcam artık yenisine kısmet
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
23 Ağustos 2010, 20:07
@Onur_35
:D Geriye bakmaya üşeniyorum açıkçası. Bir resmini koysan? Bir de Nasıl bu ekzos sence? Performansı nasıl, tüketimi nasıl, sesi nasıl? Awantaj-dezawantaj warmı? Ne biliyorsan anlatırmısın rica etsem? Bir de sesini ÇOk merak ettim wideo koyarsan ÇOk makbule geçer. Tşk...
@Osmaniyeli
Ben oruçum kesene bereket :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:02 ----------
onur35 adlı üyeden alıntı
bu arada arkadaşlar genelde cbrda dert olan bir sorun benimde başıma geldi...bu sezon motora işlerim yüzünden sadece ve sadece bir kaç kere binebilme fırsatım olduğu için akü bayılmış motor çalışmıyor,vurdurmak zorunda kalıyorum...biraz uzun mesafe gittikten sonra sorun kalmıyor marş basıyor fakat böyle vurdurarak çalıştırmak dert yani
ustaya uğramaya vaktimde olmuyor yarın için ümit ediyorum malum yine işler sorun,şarj ettirsem sorun kalkar mı yoksa şarj tutmaz da yeni akü mü almak ister?daha önceden tecrübesi olan arkadaşlar bi yardım edermisiniz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 ----------
çok sağol sorma arkadaşım ya bu sezon motorculuğu unuttum resmen topu topu birkaç yüz km binebildim...işler fena halde yoğun şükür diyelim...motor değiştirmek için para biriktirme fırsatım oldu ki 600cc bile alabirim ama merdivenleri tek tek çıkmak istiyorum er5 veya hyo alıcam büyük ihtimal...motoru satmak için ilan vermeye bile fırsatım olmadı ramazandan ötürü biraz boşluk olmaya başladı ama birazdan yine işe gideceğim bayramıda çıkarttık mı cbrı satıcam artık yenisine kısmet
Walla genelde aküyü alalı we mtr yatalı çok olmadıysa şarj tutar. Amperi yüksek olan trafo(transformatör) ile şarş edersin.
Yani bi şarj ettir, seni muhtemelen bi süre daha götürür ama yine de bunun kaçışı yok. O akünün ömrü yarıya hatta daha aza inmiştir haberin olsun ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:04 ----------
Bu arada bi de şarj etmeden önce biraz uzun yola çıksan toplar kendini belki. Olmasa Şarj etçen mecburen. Ama şarj ettikten sonra da yine biraz uzun yola çıkman gerekir ki kendini iyice toplasın....
-
23 Ağustos 2010, 20:47
D3VIL adlı üyeden alıntı
dostum muhtelemen bahsettiğin ses depo kapağından geliyor . denemek için depo kapağını çıkarıp dene , aynı şey bendede vardı depo kapağını tam düzgün takınca düzeliyo, bende panzotlardan geliyo sanıyodum o sesi bulana kadar çıldırmıştım:D
kafadan geldiğine eminim ama, yine de sana kulak vereyim, bir de orayı deneyeyim.
Sagol
-
23 Ağustos 2010, 21:42
-
23 Ağustos 2010, 21:46
kazukki adlı üyeden alıntı
aayy ilk günleri mi hatırladım bıraz kırsarak ve rüzgarın verdiği mutlulukla araba görünce hemen frene asılırsın 2-3 gün sonra onuda unutuyo insan
-
23 Ağustos 2010, 22:12
-
23 Ağustos 2010, 22:23
crypto adlı üyeden alıntı
ben 120 kmh'yi motor 180 km deyken görmüştüm, biraz daha basmıyo mu diye merak edip kafayı gömdüm ön camın içine içine 130 oldu
ama devir ibresi de 10.500 e dayanmıştı, acıdım kestim gazı, yolda arada gaza gelip 7. vitese takmak için debrijaya asılıp vites yükseltmeye çalışınca son viteste olduğumu acılar içinde anlıyorum
bu motor bana yetmiyor mu ne
ooo 7'yi arama bendede var vitesi çekiyorum gelmiyo heeee 6 son evet diyorum
-
23 Ağustos 2010, 22:29
Tekn0Styl adlı üyeden alıntı
Öncelikle herkeze merhaba. ben ferhat
Size Birkaç sorum olcak ..
Ben şuan 1994 doqumluyum ehliyet almam için 1 senemi beklemem lazım 2 senemi yani 17 girdigim gün ehliyet kursuna yazılabiliyormuyum
Honda Cbr 125 R hayranlarından biriym
Ben ehliyet aldıktan sonra ilk bu motosikletle başlamak istiyorum .. Sizce Sorun Olabilirmi ?
Boy : 175
Kilo : 60
Birde Sizce 0'mı almak daha mantıklı 2 el mi ??
--------------------------------
Şimdiden cevap veren vermeyen herkeze teşekürler...
17 yaşına girdiğin gün alabilirsin 27 mart ta 17 yaşıma girdim nisandaki sınavı kaçırdım 3 temmuzdaki sınava girmek zorunda kaldım ama çok çalışmıştım ilk sınavda geçtim ve elliyet 19 unda elime geldi
yeni farkettim sayfaları dolaşırken kaptırmışım kendimi xD zaten açıklanmış kusura bakmayın ))
[COLOR="Navy"][/COLOR]helal olsn herkezee :queen:[I][COLOR="Navy"][/COLOR][/I]
-
24 Ağustos 2010, 01:11
ya ozaman benim motrdamı bi anormallik varr!!!! düz yolda 5.viteste 11bin devire dayanıo ibre 6. vitese atıorum 6 da hiç hızlanamıo aksine devir yavaş yavaş düşmeye başlıo ??
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
-
24 Ağustos 2010, 01:15
kazukki adlı üyeden alıntı
ya ozaman benim motrdamı bi anormallik varr!!!! düz yolda 5.viteste 11bin devire dayanıo ibre 6. vitese atıorum 6 da hiç hızlanamıo aksine devir yavaş yavaş düşmeye başlıo ??
Yok yok o normal benimde motor her 6ya attıgımda devir yükselmiyo bazen eğimli yol oluyor yada yokuşta bide tünelde acayıp kaçıyo rüzgar yok miss miss
-
24 Ağustos 2010, 01:44
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
-
24 Ağustos 2010, 01:49
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)
Bu Konudaki Etiketler