iyi günler. daha önce hiç motorum olmadı ama almayı düşünüyorum, siz yağmur veya kar yağdığında motorlarınızı nasıl koruyorsunuz? benim garaj imkanım yok dışarıda kalıcak motor ama kışın kalması çok zarar verir mi siz neler yapıyorsunuz korumak için?
Sen ön kafadaki TÜM cbr 125 lerde olan titreşimden bahsediyosun sanırım. Bende motor dururken 4.5-5 bin devir arasında ve 9-10 bin devir arasında zırıltı oluyo. Bunu önlemek için kafadaki plastiklerin arasına sünger vs. tarzı bir şeyler koyabilirsin, ben çok uğraştım bayağı da azaldı ama hala daha ses var.
arkadaşlar selam,
uzun uzun buraya yazmiyim dedim, aşağıdaki konu başlığında yardımınızı rica ediyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...e-lekeler.html
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Önce plastik aksamlara vazalin sür zaten plastik emicek 2 3 gün içinde tekrardan uygula aynı işlemi plastik beslensin biraz güneşten yıpranmıştır.. Sonra büyük alışveriş merkezlerinde torpido için uygulanan besleyici silikon bazlı sütler var beyaz renkte ama şu ürünü tavsiye ederim.. http://www.hepsiburada.com/Liste/meg...tegoryId=26001
Bİ selektöre BİN manita
Arkadaşlar bu hafta 2 kişi antalya-izmir yapmayı dusunuyoruz sonrasında tam emın degılız ama canakkale ve ıstanbuluda zıyaret etmek ıstıyorum 2 kısı boyle uzun gezıler yapan oldumu aranızda ve hangı guzergahı takıp etmelıyım ? gecemı gıtsem ıyı yoksa gunduzmu radar noktaları hakkında bılgı verırsenız bu karedesınıze tesekkur ederım gelınce gezı raporunuda burda paylasıcam
Cbr 125 in 0 ını anahar teslim ortalama kaça alırım ?
0`ı nakit 5.750 plaka masrafları hariç kredilide 3000 peşin 3000 böldürsen 6400 falan ödüyorsun...
Bİ selektöre BİN manita
Arkadaşlar bu hafta 2 kişi antalya-izmir yapmayı dusunuyoruz sonrasında tam emın degılız ama canakkale ve ıstanbuluda zıyaret etmek ıstıyorum 2 kısı boyle uzun gezıler yapan oldumu aranızda ve hangı guzergahı takıp etmelıyım ? gecemı gıtsem ıyı yoksa gunduzmu radar noktaları hakkında bılgı verırsenız bu karedesınıze tesekkur ederım gelınce gezı raporunuda burda paylasıcam
tamamını kredi kartına bölmezler mi?tamamı 12 ay vadeli kredi kartına kaça olur?bende yeni kasa siyah-gri almaya karar verdim.bence en güzel renk kırmızı-siyah ama türkiyede o renk yok siyah üstüne kırmızı var bence çok biçimsiz duruyor.hrc rengide çok cıvıl cıvıl sarı jant falan hoş gelmiyor.en yakışıklı siyah-gri duruyor.
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
6000 e alırsın, en fazla -100tl-200-tl oynar taş çatlatsan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:04 ----------
Dostum motor daha 20 günlük brandasız bırakmadım, sürekli gölgede, sesi iyice inceledim hız göstergesinin ic taraflarından geliyor ses, rölantide duyuluyor, 1 e atıp gitmeye baslayınca iyice artıyor, servis anlar inş.
Sagol
Şu an bu konu içerisinde 122 kullanıcı var. (0 üye ve 122 misafir)