hmm eed anladım sanırım bundan basediyorsun
http://img441.imageshack.us/img441/4...ics356361f.jpg
hmm eed anladım sanırım bundan basediyorsun
http://img441.imageshack.us/img441/4...ics356361f.jpg
[COLOR="Navy"][/COLOR]helal olsn herkezee :queen:[I][COLOR="Navy"][/COLOR][/I]
selamunaleykum arkadaşlar bugün marmariste cıbırın 8000 km bakımını yaptırdım yağı değişti buji değişti hava filtresi temizlendi bi de birkaç ufak tefek yerler yağlandı fakat adam repsol marka bi yağ katmış abi dedim ya niye castrol koymadın repsol ne dedim yok işte bu daha iyidir işte büyük motorlara bie bunlardan koyuyoruz falan dedi nasıldır sizce bu yağ kullanan var mı?
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
bende dün 12000 bakımını yaptırdım sadece yağ değişti komple vidaları kontrol edildi hava filtresi falan temizlendi. buji 8000 de değişmişti gerek duymadılar. sizin 12000 bakımınızda neler yapılmıştı ben daha detaylı bir bakıma girer diye umuyordum ondan soruyorum.
arkadaşlar size bilen arkadaşlara bir sorum olucak :
arka lastiği değiştiricem kalın takıcam ama arka tekeri sökmenin pratik bir yolu varmı ?malum arka göbekte sagında ve solunda aparatlar var yani arka fren merkezini sökmeden takıp cıkaramazmıyız arka tekeri?lastikçiler sen sök getir değiştirriz diyorlar kendim sökmem lazım.1 kere söktük(kemalettin kardeşimide cok yordum ellerine saglık ) takana kadar anam agladı özellikle sag ve solda ki yuvarlak demir somun gibi parçaları..
daha kolay yol bilen arkadaşlar hadi paylaşın fikirlerinizi yarın tekrar sökücem
ön camdaki lekeyi çıkarmak için tiner kullanayım dedim cam resmen eridi :(
şimdi yenı cam almam lazım
Arkadaşım napıcaksın orasını burasını kuçultup en güzel herşeyin orjinalıdır pislere çıkmıycağımıza göre hem en güzel Japonlar nasıl yaptıysa öyle devam etmektir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...enkli-1/detay?
Buyrun ön cam
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
Arkadaşlar dün gece 34 FB 7084 plakalı cbr125 repsol renkli motosiklet mecidiyeköyden çalınmıştr gören duyan insanlık namına 0538 678 05 05 numaralı telefona ulaşsın.Buraya yazmamın amacı bu başlıktaki kişilerin cbrlara özellikle bakması düşüncemdir.Plaka FB plakadır.
Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)
sordum buraya bir arkadaş tiner dedi..ben de ona güvenerekten tiner sürdüm ama camın tipi kaydı..
ben de renkli cam düşünüyorum..yukarıdaki linke baktım ama o camda simsiyah..tam siyah istemıyorum..2010 modellerin camı tam istediğim gibi..veya şu;
http://www.hondamototal.com/?urun-de..._Spor_Cam.html
ama bu da çok pahalı..daha ucuzunu bulabilir miyim bunun..
veya orjinal camı nekadar?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 ----------
arkadasın tavsiyesi:(
orjinal cam 100tl. sahibinden'de görülen cam tam siyah olmayabilir. bi arayıp sor istersen.
senin camın yüzeyi bozulmadıysa, yani sadece iz yaptıysa siyah yada füme film çektirebilirsin.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
arkadaşlar bende cbr 125 almayı dusunuyoum kredı ıle 0 alcam yenı baslangıc ıcın 0 almak doğrumudur bırde motoru satmak ıstesek ıkıncıel de satarken zorluk cekermıyız 7 bın lıra gıbı bırde malıyetı oluyo sızce cbr 125 ıcın değermı dısardan gorunlerın tepkısı nasıl son olarakda kırmızı mavı beyaz rengı ve yenı kasanın net özellıklerı nelerdır tesekkurler..!!!
yeni kasanın farkı enjeksiyonlu oluşu. bunun dışında başlangıç için ideal bir motordur ancak parçaları, özellikle grenajları çok pahalıdır, yan sanayisi yoktur. 13 beygirdir, düzlükte rahatça çıkabileceğin son sürati 110 - 120dir. ideal hızı 80 - 100 aralığıdır. yakıt tüketimi 125cc motorlar arasında en yuksek olanıdır ama 100km'de 3 litrenin üzerine çıkmaz. 1 depo ile rahatça 280km yol yapabilirsin. frenleri gayet başarılıdır, virajlarda güvenlidir. hafif bir motordur, parkederken arkasından tutup rahatça sağa sola taşıyabilirsin (gerçekntende öyle!). şehirler arası yollarda esen sert rüzgarlarda uçurtma gibidir, kamyon ve otobüs sollarken zorlanırsın. 100km'ye kadar çok esnektir bu hızdan sonra ivmelenmesi farkedilebilir şekilde düşer.
renk olarakta kırmızı mavi beyaz, altın rengi jantlarla birlikte bence en güzel olanı
siyah olan herkeste var, kırmızı desen tam olarak kırmızı değil. mavi beyaz kırmızı olan ise orjinal bir görünüme sahip ve bence daha çok dikkat çekiyor.
atladığım bi şey varsa arkadaşlar eklicektir
tercih meselesi ama ikinci el temiz bir motor alman senin karına olacaktır. çünki sıfır alıp 1 yıl sonra satarsan zarar etmiş olursun
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
cok tesekkur ederim ilginden dolayı öğrencıyız sonucta aklıma takılan elbetekı yakıt tuketımı oluyo okuldan eve ben ıkı ay gelır gıderım fuul depo ıle şimdi final haftasındayım ders calısmakdansa moturu dusunur oldum tez zamanda aranıza katılacam inş. sizinde dedığınız gibi krımızı mavi beyaz gayet guzel egsoz u da altın sarısı yaptıkmı benden ıyısı olmaz herhalde motor un bıde arka teker ve onlerı en son nekadar kalınlastırmak mumkundur...
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)