Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    @uthec: evet wd40 dediğim şey o. kir sökücü olarakta kullanabilirsin ama dikkat et disklerine bulaşmasın yoksa tutmaz frenler.

@schmarik: dikkat et senide ergenekon diye almasınlar içeri senle aynı dusuncedeyim ama oy veren çoğunluk bunları görmek istemiyor maalesef..
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    uthec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700 Youtube: /yolavcisi
    şu ön cam zırıltısı bende de var..geçmiş sayfalarda çözüm için resimli anlatım vardı galiba onu arıyorum şimdi..

Motosikleti
    Alıntı Bodur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Devir teslim masrafı nekadar
    plakayı değiştirmek istiyorsan 130tl, istemiyorsan 70tl

Motosikleti
    Honda cbr 125 ''06
    arkadaşlar buda benim cbr ın bursa yapımı tri-owal eksozu
    link;
    http://www.izlesene.com/video/amator...i-owal/2424215
    [COLOR="Red"][B][I]Honda cbr 125R[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    XL650V Transalp
    arkadaşlar bir yazıya nasıl resim ekliyorduk? modların resim eklemeyle ilgili hazırladıkları açıklamalı yazı nedense açılmıyorda..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 ----------

the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bir yazıya nasıl resim ekliyorduk? modların resim eklemeyle ilgili hazırladıkları açıklamalı yazı nedense açılmıyorda..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 ----------

http://imageshack.us/

bu siteyi açıyorsun.."browse" dan resmini pc den seçip tmm diyorsun..istersen "yükleme seçenekleri"ne tıklayıp oradan resmi yeniden boyutlandırabilirsin.. 640x480 forum için ideal.. sonra "şimdi yükle" diyorsun..biraz bekledikten sonra sana bir kaç link verecektir..onlardan "forum" için olanı kopyalayıp buraya yapıştırıyorsun..bu kadar

ya benım motorun camında resimdeki gibi lekeler var..cam sil kullandım ama çıkmadı..ne lekesi oldugunu anlamadım..nasıl çıkarabilirim onları..

Uploaded with ImageShack.us

Alıntı uthec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://imageshack.us/

ya benım motorun camında resimdeki gibi lekeler var..cam sil kullandım ama çıkmadı..ne lekesi oldugunu anlamadım..nasıl çıkarabilirim onları..

Uploaded with ImageShack.us
    çıkartma-etiket gibi bir şeyin lekesi olabir mi?

Motosikleti
    etiket lekesi olsa cam sille çıkmazmıydı..valla ne lekesi oldugunu çözemedim..sabunlu su ve cam sil denedim çıkmadı..
    uzaktan belli olmuyor ama canımı sıkıyor..

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    Alıntı jam session adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çıkartma-etiket gibi bir şeyin lekesi olabir mi?
    bana etiket veya çıkartma izi gibi geldi biraz inatçı olurlar
    tiner veya pasta cila dene çıkması zaman alabilir...
    Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...

yeni motordan ilk görüntüler...

Sonunda fotoğrafları eklemeye fırsatım oldu, çok fazla fotoğraf ekleyemedim şimdilik ama ileride daha fazla paylaşım yapacağım.

Ehliyet ve plaka henüz gelmediği için trafiğe kapalı alanda çalışmalar yaparken...

ve ilk kilometreler...

Ve kısa bir video...
    video hd'ydi dailymotion da kalite baya düştü ama olduğu kadar artık...

http://www.dailymotion.com/video/xe8...25-ilk-adymlar

://

hayırlı olsun crypto motorun çok güzelmiş güle güle kullan,Allah kaza bela vermesin.

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben bursa'dan Tunç.cbr 125 konusunda engin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.96 senesinde mobilet kullanmaya başlamıştım.2005 yılında da çok yanlış bir kararla jinlun 250 motor aldım.bir yıl içinde onu sattım (bu arada sevgili mobiletimi hala garajımda ilk günkü temizliğinde saklarım).yani öyle aman aman bir motorculuk geçmişim yok.
    boy 178 kilo 85 yaş 28,bu bağlamda bu motor bana yakışır mı sizce?birde en çok merak ettiğim konu bu motorun son hızından ziyade,en yüksek kaç km hızda rahat ve kesilmeden bir sürüş sağlıyor.mesela uzun yolda 90 100 arası kullanacağım sakin sakin ara sırada 110 120 gideceğim.bu mümkün mü?benim çin malı motorda 120 ile gidiyordum fakat,öyle bir titriyordu ki Allah'a çok şükür hiç böbrek taşı kalmıyordu.ayaklarım ellerim uyuşuyordu.zaten bir süre sonra ne kadar köklesende motor şiştiği için 80 kmlere kadar düşüyordu hız.bu arada yapacağım en uzun menzil 40 kmdir.ve yılda 500 km yol yapacağımı zannetmiyorum.tamamen zevk için almak istiyorum bu yeni modellerden bir tane.

sizce bu motoru almalı mıyım?ve siz olsanız hangi renk alırdınız?kırmızı,siyah,hrc?

teşekkür ederim....

Motosikleti
    '10 CBR125 R Tricolor
    abicim anlattıgına göre sen zaten bu motordan bahsediyorsun 90 100 le giderken 6. viteste hiç bi sorun yaşamazsın.devir yüksek olmuyor zaten.istediginde de o hızlara cıkabilrsn.çin malı motosikletle bende 110 yapmıstım ne demek istedigini anlıyorum bu honda bunda asla öyle bir şey olmaz.bide 40 km gitcem diyosun en fazla.yani cok rahat edersin ve cok keyif alırsın bu motordan.bende hrc war cogu kişi begendi.ama renk konusuna sen karar verirsin o göreceli bi şey.son olarak
    honda hayat onda

Motosikleti
    Yamaha
    Alıntı movibiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun crypto motorun çok güzelmiş güle güle kullan,Allah kaza bela vermesin.

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben bursa'dan Tunç.cbr 125 konusunda engin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.96 senesinde mobilet kullanmaya başlamıştım.2005 yılında da çok yanlış bir kararla jinlun 250 motor aldım.bir yıl içinde onu sattım (bu arada sevgili mobiletimi hala garajımda ilk günkü temizliğinde saklarım).yani öyle aman aman bir motorculuk geçmişim yok.
    boy 178 kilo 85 yaş 28,bu bağlamda bu motor bana yakışır mı sizce?birde en çok merak ettiğim konu bu motorun son hızından ziyade,en yüksek kaç km hızda rahat ve kesilmeden bir sürüş sağlıyor.mesela uzun yolda 90 100 arası kullanacağım sakin sakin ara sırada 110 120 gideceğim.bu mümkün mü?benim çin malı motorda 120 ile gidiyordum fakat,öyle bir titriyordu ki Allah'a çok şükür hiç böbrek taşı kalmıyordu.ayaklarım ellerim uyuşuyordu.zaten bir süre sonra ne kadar köklesende motor şiştiği için 80 kmlere kadar düşüyordu hız.bu arada yapacağım en uzun menzil 40 kmdir.ve yılda 500 km yol yapacağımı zannetmiyorum.tamamen zevk için almak istiyorum bu yeni modellerden bir tane.

sizce bu motoru almalı mıyım?ve siz olsanız hangi renk alırdınız?kırmızı,siyah,hrc?

teşekkür ederim....

Arkadaşım Hoşgeldin Aramıza;

Bende CBR hastasıyım şimdi söyliceklerimden belki arkadaşlarımız kızıcak ama benimki tavsiye herkezin bildiği gibi DERBİ GPR 125 R var. Bu motoru alacak olanlar zevk için kullansın diye açık açık belirtiyorlar motor 150 km/h hıza ulaşıyor. Eğer merak edicek olursan. DERBİ bence CBR 125 R'den daha yakışıklı ve daha kalıplı. Birde 2 Zamanlı olduğu için çok daha seri bir makina. Arkadaşlar dicekki 2 zamanlı çabuk sorun çıkarır bozulur. HAYIR.! çabuk sorun çıkarmaz yada çabuk bozulmaz ama onun sana baktığı gibi sende ona bakıcaksın yağını HİÇ EKSİK etmiceksin. Hergün yada haftada bir motorunun yağını suyunu vs kontrol ediceksin ki için rahat etsin. Doğru 2 zamanlılar 4 zamanlılara göre daha performanslı oldukları için motor ömrü kısadır. Ama 25.000 30.000 bin km'de motor ister oda segman piston vs değiştirerek orjinal parçalarıyla 250 300 Tl'ye geliyor. Ben senin yerinde olsam DERBİ GPR 125 R Alırdım. Zevk için çok zevkli bir makina anlatamıyorum artık nasıl anlatıyım zevkini denemen lazım motoru. Bütçene göre temiz 2. el düşük km'de derbi gpr 125 R'ler var. Benim elimden bu kadar geldi bu kadar yardımcı olabildim. Karar senin.

Motosikleti
    motosiklet videolarına neden müzik eklerler hiç anlamam..eksoz sesinin dinlemek varken müzik dinliyoruz..

2010 cbr lerin camı orjinalinde filmli mi?

bahsettiğiniz derbi marka motor hakkında hiçbir bilgim yok zaten almayıda düşünmem yinede tavsiyenize teşekkür ederim.ben bu yeni çıkan (daha doğrusu dayıoğlunun almanyada 2007 senesinde bindiği) cbr 125'i çok beğendim.ya bundan bir tane alacağım yada motor almayacağım.hem çok popüler hem yakışıklı hemde ucuz bir motor.autobiker kardeşimde içimi rahatlattı.safra kesesi ve böbrek taşı düşürme problemimiz olmayacak demek ki
    yaw birazda burdaki muhabbet çok sardı.bin küsur sayfa muhabbet yapmış millet şu motor için.demek ki hayırlı bişey anladığım kadarıyla sadece motor değil arkadaş sahibide olacağım.

şu renk konusunda yardımcı olursanız sevinirim en çok hangi rengi popülerdir bunun.siyah-gri renk mont ve tulumum var.bu takımı giymek için siyah motor almak gerek değil mi?renk olayına çok takıldım.çok kararsızım.

norad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sa arkadaslar cbr 125 almayı dusunuyorum ama hala karaa veremedım.http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29152104/detay
    bu lınktekı motor hakkında dusuncelerınızı ıletırsenız sevınırım arka teker 120 lık.

Motosikleti
    Yamaha
    Bence fiyatı çok yüksek söylemiş hemde 2007 model için alma derin biraz daha araştır derim. 1 ay önce felan 2008 model 3100 kmde vardı adam 3.600 tl'ye verdi. Yani bence aşırı pahalı alma derim.!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:53 ----------

Arkadaşlar k.bakmayın buraya yazıyorum ama en aktif forum bu;

Benim bir arkadaşımda 250cc 4 silindirli motor var. Suzuki 1991 model 25.000 km'de. Arkadaşım bu motora 5.000 Tl istiyor. Bu motorda 4 silindirli olduğu için dikkatimi çekiyor. İllaki pazarlıkla biraz indirilir fiyatı. Resim koymak yada link vermek isterdim ama her hangi bir sitede satış ilanı yok ben gittimde gördüm motoru arkadaşımın dükkanında duruyor. Sizce alınabilirmi bu motor? Ne kadar mantıklı? Herkezin cevaplarını bekliyorum.

Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı norad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sa arkadaslar cbr 125 almayı dusunuyorum ama hala karaa veremedım.http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29152104/detay
    bu lınktekı motor hakkında dusuncelerınızı ıletırsenız sevınırım arka teker 120 lık.
    bu motor alınmaz arkadasim. ön amortisorun hali ne oyle. hızlı girilen bi kasiste uçar gidersin. ayrıca otururken depoya yapıştığın içine ilerde çocukların olmaz maazallah

4750'ye de gider hyosung gt250 alırsın aynı kilometrede.

Motosikleti
    Yamaha
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motor alınmaz arkadasim. ön amortisorun hali ne oyle. hızlı girilen bi kasiste uçar gidersin. ayrıca otururken depoya yapıştığın içine ilerde çocukların olmaz maazallah

4750'ye de gider hyosung gt250 alırsın aynı kilometrede.
    Haklısın overcloud;

Sence bahsettiğim motor alınırmı ? 4 silindirli 250cc

Motosikleti
    XL650V Transalp
    insanlar gidip 10 15 yıllık mz'ler alıyorlar bu biraz merakla ilgili ama ben olsam 19 yaşında bir motor almazdım.

alıp 19 yıl kullanmak için 0 motora para verilir ama 19 yaşında bir motor almak.. bilemiyorum.

birde 4 silindirli diyosun dünya kadar benzin yakar o alet

gerçi bu benim düşüncem. insanlar eski model africa twinler ile uzun turlar yapıyorlar yeni bi konu basligi acildi 27bin km tur yapmişlar bu motorla eski model olmasına ragmen saglam motorlar. birazda yaygın olmasıyla ilgili. sen ilerde parça bulabilecek misin o motora? bulsan bile maaliyeti nasıl olcak yada satmak istesen aldiğin fiyata satabilcek misin?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 118 kullanıcı var. (0 üye ve 118 misafir)

Bu Konudaki Etiketler