ön cam ve kafa grenajı zırıltısı kroniktir çift taraflı bantla o sesi biraz azaltabilirsin.frenlerden ses gelmeside yer yapıyordur diske benim 1-2 gün arka frene basınca ses yaptı balatalar yer yapıyo oda geçer zincirde normaldır ve zingirinin yağını eksik etme arada bir temizle tekrar yağla zincirinin ömrünü attırırsın
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Ya arkadaşlar orta derecede honda cbr 125r nin fiyatı ne kdr olur...
arkadaşlar cbr 125 için kunlanıpta memnun kaldıgınız bır lastık önerebılırmısınız bende cbr varken shınko kunlanıyordum ancak memnun kalmamıstım ben ancak sımdı arkadasımın motoru ıcın bakıyoruz sımdı lastıgı onerılırenız ıcın tesekkurler
Bu arka plakalık hala piyasada yok, honda da da yok.
Plakalık iptali yapıp da satmak isteyen varsa sevinirim, yoksa plakalık iptali yapacağım mecburen.
arakdaşlar motoruna xzenon far taktıran varmı nasıl oluyopr bunda uzun kısa yakabiliyormuyuz ve hengi zenon uyuyor buna bilği verirseniz sevinirim tşkler
ön 80/90 arka 110 pirelli mt 75 kullanıyorum. virajlarda ve frenlemede güvenli. özellikle önceki 4 yıllık arka lastikte yaşadığım arka lastiğin kitleme problemi ortadan kalktı.
bulabilseydim metzeller alacaktım kısmet mt75miş ama buda iyi bir lastik.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:06 ----------
bnim motora ilk sahibi kuyrugu tamamen kesip plakayı çamurluk içine vidalamış ama ben pek memnun değilim bu durumdan. arka stop, kuyruk ve artçı selesi çamur içinde kalıyor.
illa yapicam diyorsan belki bu ürün işile yarayabilir ama fiyatı yuksek geldi bana
http://www.motobakkal.com/pinfo.asp?pid=2434
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Arkadşlar bugun Ngk İridyum buji taktırdım serviste şimdi ne faydasını görücem faydası vede eksileri neler olacak ?? takan varsa yazablirmi
uzun omur iyi ateşleme tek marşta calısma cok azda olsa ama cok az tork 0 hız artışı fakat psikolojik olarak cok değişen bi motor
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
bu makinenin şekli çok hoşuma gidiyor düşük cc sine rağmen gösterge uçmuş...ne kadar aralıklarla sorun çıkarıyor diye sormak istedim cevaplarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar bunu buraya yazıyorum ama k.bakmayın honda titan formundan cevap alamadım.
Bu honda titan'es Ler kaç model aralığında oluyo yani 2003 ile 2005 arası titan'es herhalde baktığımda genelde bu modele titan'es yazılmış lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
ahada buldum (:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lakalik/detay?
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
[QUOTE=cHreSs;2106852]depoyu söktüm de temzlemedm temiz zati =) yalnız benim benzin otomatığı bazen takılı kalıyor ve benzin vermiyor. sordum parça fiyatı 250 lıra dedim kadere puntalı parcayı parcaladım içinden birtek diyafram çıktı baska hic birşey yok. sasrdım yanı bu kadr cık birşeye 250 lıra yuhh dedrtti... geri japonladm taktm bakalm ne kadr gidicek...[COLOR="Silver"]
dun motosikletim benzin otomatiginin diyaframını patlattı. benzini hava filtresine verdi. tekleme yaptı ve benzini akıtmaya başladı. Söktüm ve parçayla çıktım motosikletcilere. Honda nın 250 lira dediği parçayı sadece 10 lıraya buldum ve taktım. sorun kalmadı motosikletimde. sadece 3 haftadr o korkuyla biniyordum. 250 ve 10 sizce sorun nerde?
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
Şu an bu konu içerisinde 267 kullanıcı var. (0 üye ve 267 misafir)