casillas00 senin kaskon yoktu değil mi adamın sigortası karşılamıştı?
casillas00 senin kaskon yoktu değil mi adamın sigortası karşılamıştı?
yok artık abarttın 10 tl ile 300km gitse yok satar cihaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 ----------
[QUOTE=Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Ama bence bi yanlışlık var 10 lt ye bende 100 km gidiyorum. Ancak rodajdasın biraz fazla yakabilir tabi ama bu kadar sanmıyorum.
Ayrıca malum antalya sıcak ancak kaskının yanında birde yazlık bir mont ile kullanmanı tavsiye ederim.[/QUOTE]
valla yazlık mont diosun ama yazlık montada insan yanmazmı daha önce hiç yazlık giymedim bilemem ama yinede uzun kollu olmuomuı?_
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
arkadaslar honda cbr 150 almayı dusunuorum yazılara bakılırsa cok ıyı motor ama bıde sıze sorayım dedım tavsıye eder mısınızz
[QUOTE=KadZe;2109030]Cbr ların orjinal far ampulu HS2 yada S2 denilen tip ampul. Ben sadece göstergenin iki yanındaki 2 plastik kapagı sökerek değiştiriyorum. Osram ya da philips kullabilirsin. tabi 35W 12V. Geçen hafta philips alıp değiştirdim.Tanesi 5 lira ve gayet iyi aydınlatıyor.Tavsiye ederim.
Abicim nereden aldın bu ampulu bende istiyorum sorun yaşamıyorsunuz dimi sarımı yoksa beyaz mı
cbr 150 aslında var ama turkiyeye gelmiyor.
http://www.bikez.com/motorcycles/hon..._150r_2007.php
belki arkadaş cbf 150'den el alışkanlığı cbr 150 yazmıştır
25cc'den 4 beygir fark çıkmış vay be.. hmm birde dohc farkı var
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Prohell Air 6161 montu var Feyizoğlunda ben onu kullanıyorum.
Terlemek değil üşüyorsun bile selenin altında içliğini taşıyorum.
Aksamları felan üşüyorum motorun ustunde hemen takıyorum
Koruma olarak ben 1 kere omzumun ustune salam bi düştüm hiç bişeycık olmadı ama çok yüksek süratlerde sürtünürsen o zaman tabikide tırt olur montu,dersenki olmaz öyle o zaman deriyi alıcan babalar gibi gidicen şunuda unutma montla terlersin 10dk duşa gırersın rahatlarsın ama asfaltta yanarsan 2 ay yanarsın duşta geçirmez
[QUOTE=mevlutgs;2109336]Orjinal ampulleri gibi sarı ama aydınlatması orjinalinde takılı olan Narva'dan(umarım yanlıs yazmıyorumdur) daha iyi. Ama S2 duy tipli kaliteli beyaz ampul yok o fiyata beyaz dıye satılanlar var onu da denedım sarılarla kıyaslarsan neredeyse aydınlatmıyor. Ama duy kısmını değiştirir H4 falan beyaz ampul takarsan o ayrı.Ben S2 iler için konusuyorum.
Ben philipsleri manisa da moto. parcaları satan dukkandan aldım. Ancak bi ara Osram'ın S2 ampulleri hepsiburada.com da satılıyordu.Ücretsiz kargoyla.Oyzuden fiyat makuldu.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
duy değiştirsende değiştirmesende kullanacağın beyaz ampuller xenon olmadıkça iyi bir aydınlatma sağlamayacaktır.
philipsin 55'lık ampulleri var motorsikletler için ama bizim motorlara takılırsa aküyü bitireceği gibi far çanağınıda eritebilir yada far camını karartabilir (aşırı ısı yüzünden)
ya sarı ampulle devam etmelisin (35/35 h4 osram tavsiyemdir) yada xenon takmalısın
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Geçen gün bi tünele girdim ışıklarını yakmamışlar bi anda önümü göremez oldum.Bizim ampuller gerçekten tırt ya uzunlarda işe yaramıyo paraya kıyıp xenon taktırmak lazım
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
evt ya 3 4 mt onumu goruyomusum gıbı geliyo bana hoş değil , ayrıca estetikte değil renk
xenon taktıran bu forumda var mı acaba bılgı alsaydık bıraz , bide casillas şu egsozun vıdeosunu koysan fena olmucak , egsoz dusunuyorum hala aklımın bı kosesınde duruyo.bı duysak senınkınıde hani
bugün iş yerinde biraz boş vaktim oldu ve turgutreis seyahatim boyunca motorun yaktığı benzini hesapladım. her benzin alışımda fişlerin üzerine motorun kilometresini yazmıştım.
toplam gidilen mesafe 1656km, alınan benzin tutarı 184.98TL. kilometre başına 0.11TL.
Toplamda 50.05lt, 100kilometrede ise 3.02lt yakmışım.
Şu an bu konu içerisinde 191 kullanıcı var. (0 üye ve 191 misafir)