1: 450 kilometreyi 5 - 6 saatte rahat alırsın. 1 kere yemek molası verir ve 2 kere benzin almak için durduğunda dinlenirsen fazla bir yorgunluğun olmaz. tabi bu biraz yükünede bağlı, sırt çantası almanı tavsiye etmem.
2: dolu depo ile yola çıkacaksan benzin için 50 - 60 tl yeterli olacaktır (700km'de 80 tl yaktı benim motor) ama başka aksiliklere karşılık yanında fazladan nakit bulundur
3: her çevirmede polis seni durdurup evrak soracaktır. neden bilmiyorum beni her çevirmede durdurdular. hatta alakasız bir yerde kenara çekip yol tarifi için babama telefon açmıştım, devriye atan trafik polisi yanıma gelip evrak sordu
plakan çamurluk altındaysa arkaya görünür bir yere takmanı tavsiye ederim baya laf yedim polislerden bu yüzden.
not: motoru yeni aldığını şimdi farkettim, eğer daha önceden motor tecruben vede uzun yol tecruben yok ise tek başına seyahat etmemeni öneririm. ayrıca motorun halen rodajda sanırım. yavaş gitmen gerektiğini ve motoru sıkıştırmaman gerektiğini düşünürsek yol süresi 7 saati bulacaktır.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
kazukki, yeterli motor tecrüben yoksa bence yanlış bi rota seçmişsin alanyadan sonra gerçekten tehlikeli virajlar var araba ve kamyonların sıkıştırdığını düşünemiyorum oralarda. Ha sağa sola kaçarım bi şey olmaz diyosan sen bilirsin. O yollarda max hızın 60 - 70 km/s olacağı için baya bi uzun sürer yol. Sana tavsiyem tecrüben yoksa oraya motorla gitmemen. Rodaj için istiyosan yolu 2 - 3 kez alanyaya git gel
Kazukki bende izmire dogru veya adanaya dogru yakın bır zamanda gitmeyi dusunuyorum antalyada yasıyorum ve eskı kasa cbr 125 ım var gorusup tanısmak ısterım ve belkı beraber bıle gıdebılırız Burdan ulasabılecegım bı maıl adresı veya telefon numarası verırsen tanısabılırız
veriyim dostum tel de verebilirm çünkü antalya da daha tanıdığım cbr lı bir vatandaş yok email:yakuza_mafia_07@hotmail.com msne gel telde veririm.ok görüşelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 ----------
benim için en büyük sorun çevirmeydi onuda çok yapıolarmış ehliyette yok zaten o yüzde bu iş yattı saol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 ----------
virajlardan korktuğumdan deilde çevirmeden dolayı gitmicem:=)
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
ya beyler cbr la 500 km yaptım şu rodajda kökledim son gaz en fazla 110 yaptı adamlar 140 yapıo diolardı daha motor tam açılmadığından mı yoksa normalmi youtube de videolar izliodum 140 yapıodu gerçekten !!!??
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
acaba bızım motorlar tek teker yapabılır mı ya ?
daha erken aslında zorlasan daha fazla yapması lazım ama zorlama. 40 - 50 km de olsa uzun sayılabilcek bi yola çık sabit hızla giderken motor iyice ısındıktan sonra bi kaç saniyeliğine red line gir sonra devri düşür sabit hızda devam et, arada red line'a gir. Tabi yol uzun olursa yani bi kaç saat motordan inmezsen daha iyi. Bi tanıdığım söylemişti motorcu, rodajda iyi oluyormuş.
yapar niye yapmasın çan çinler bile yapıyor ama hiç denemedim yazık la motora
Motorun Hayırlı Olsun Kuyruğunu En Kısa Zamanda Düzeltmen Dileğiyle Madem Yeni aldın Bende Bi Kaç Soru Soram
1)Motorun Kasasından Memnunmusun Oturuşu Sürüşü Gibi Unsurlar İçin?
2)2010 Model Olduğuna Göre Enjeksiyonlu Yakıt Durumu Nedir Tahmini ?
3)Frenleme Ve Hız Konusunda Memnunmusun?
4)Ve En Son Olarak Motorun Sana Maliyeti Ne Kadara Geldi Ve Antalyada Hangi Bayii'DEn Aldın??
Sorularıma Cevap Verirsen Sevinirim Bana Yol Göstermiş Olursun CBR Benimde Aklımda Çünki Sağlıcakla..
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
kazukki,2010 cbr ın güzelmiş.hayırlı ugurlu olsun.allah kaza bela göstermesin
[COLOR="Red"][B][I]Honda cbr 125R[/I][/B][/COLOR]
Ben denemedim ama heralde birinci viteste hafiften hız aldıktan sonra debriyaja basıp gazı açacaksın sonra birden debriyajı bırakıcaksın. Ama motora çok zararı olacaktır bence.
arkadaşlar bayadır aranıza katılamıyorum memleketteydim 15 gun felan yeni geldım sayılır bende 1 ay sonra satlığa cıkaracağım İNŞALLAH motoru gene cbr 125 arayan arkadaşlar varsa bitane benım arkadaşın var ben gordum bındım gereklı bılgıyı verebılırım eğer ilgilenen olursa
1)motorun yeni kasası mükemmel millet 600 lük sanıo 125 lik deyince şaşırıolar bilmeyenler gayet havalı ve güzel bi kasa!
2)ya şöyle söliim 30-35 km de 10 tl filan yakıo (yanlış olabilir çünkü tam bakmadım)
3)ön frenleme çok iyi yani okadar asıldım daha kaymadı ön teker ama arka fren çok sakat biraz fazla yüklendinmi direk kayıyo ve yatırıo motoru ama kayarkenki çıkan sese deyiyo hız konusunda memnun deilim şu an hayal kırıklığına uğradım ama bilmiorum belki rodaj dan çıkmadığı içindir... adamların dediğine göre ve izlediğim videolarda 140 rahat yapıodu adamlarda doğruluyor. fakat ben en fazla 110 u görebildim oda zorla..ha eğer rodajdan çıktıktan sonra motor iyice açıldıktan sonra da hala max hız 110 yaparsa yapcak bişi yok motoru asla hız yapmıo diye deiştirmem olsun 110 yapsın sonuçta görüntüsü yeter .
4)motorun maliyeti 6.300 e aldık 100 tl indirim yaptılar prestij ürünü olduğu için daha fazla indirim yapamıolarmış antalya merkez/mevlanın ordan aldım zaten antalya bayisiyle alanya bayisi aynı kişinin ikisinde de alabilirsini....
Herkese selamlar. BEnde bayaadır 1000. sayfadan beri takip ediyorum(gerisine bakmam imkansız, zaman olmuyor) gerçekten muhabbet ortamı çok güzel.
Kabul ederseniz< tabii aranıza katılmak isterim. CBR Repsol düşünüyorum yakında alıcam inş. para ayarlamaya çalışıyorum, maddi durumum iyi deil pek.
İlk sorum:
1993 Kasım ayında doğdum. Ehliyet olayını sormak isterim. Ehliyet almak için ilk önce kursa yazılmaktan, ehliyeti elime kadar ne süreçler geçiyor, neler yapmam gerekiyor, nekadar sürer we kaçpara gider acaba? Yanıtlarsanız sewinirim. Bir de bu sınaw olayları felan oluyor ya (hakkında hiçbişey bilmiyorum) Aralık başında ehliyet elimde olması için hangi tarihlerde oluyor? Bu arada İzmirdeyim. Etkisi olurmu bilmiyorum.
Kısacası bana full bilgi wericek olan bi ustad warmı? Şididen çok tşk. İyi forumlar.....
Şu an bu konu içerisinde 264 kullanıcı var. (0 üye ve 264 misafir)