500 cc yi geçmiyen motorlara kasko yapılmıyor dediler servistekiler! :S
500 cc yi geçmiyen motorlara kasko yapılmıyor dediler servistekiler! :S
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
pff şu mantığı görünce sinir oluyorum.yahu piste mi çağırcan adamı?yoksa trafikte mi kapışıcan.sonra da tv de görüyoruz gidon bi yerde lastikler bi yerde.yüksek hız ve tecrübesizlik gececik fidanı aldı bu hayattan diye haberlerde.Ben seni yeni motorcu olarak hatırlıyorum eğer öyleyse daha ne tecrüben var da motor tokatlıcan uslu uslu sür işte.
(uzun yıllardır motor kullanıyorsan sözüm yok tabi kendi tercihin)
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
anadolu sigorta ile ten sigorta kasko yapiyor. 560tl gibi bi kasko fiyatı var bizim motorların. park halinde meydana gelen hasarların %75'ini karşılıyor. bnmki kaskolu mesela.
bu sabah parça fiyatlarını sordum;
kafa grenaj sol 102tl
kafa grenaj sağ 102tl
cam sperlik 105tl
far 110tl
orta üçgen 18tl
valla motorun borcu bitince seneye 0km'sini almayı düşünüyodum ama cbr'in bu parça fiyatlarını görünce cbf mi alsam diye düşünmeye başladım..
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
@beykurt ben bu mantığa sinirleniorum.. biz bu motoru performansı için alıoruz performansından yararlanmıcaksak ne işe yaradı sonuçta 200 yapan bi motor deil en fazla 130 civarında korkacak bişi yok ..sonuçta temkinli yapıcaz sürati adam gibi kullandıktan sürat yaptıktan sonra bişi olmaz....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:10 ----------
sen 50-60 ile gideceksen verdiğin paraya yazık olmuş honda todayler var sana göre harika motorlar tavsiye ederim 55'i geçmio tam senlik ..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:12 ----------
ya beyler bazı motor sahipleri dioki bu rodaj dönemi filan hikaye başta nasıl açarsan motoru öle gider diolar inanma yok işte 80 i geçme yok 6000 deviri geçme yok gaza yüklenme filajn bunlar hikaye dediler doğrumu acaba?
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
redline girme bişey olmaz 10 bini çok geçme. Motor ısısını sabit tut önemli olan budur yani bi saat çalıştırıp bi saat dinlendirip bi daha binme. Aslında bi gün uzun yola çıksan toplam 400-500 km yapsan rodaj çok iyi olur.
aksam depoyu sokup benzin borularını kontrol edeceğim bakalım sorun oradamı. depoyu nasl sokuyoruz?
herkese merhabalar arkadaşlar. benm cıbırın 8000 bakımı yaklaştı ve bu bakımda yağ falan değiştirmeyi düşünüyorum fakat motosikleti ikinci el aldığım için bu benm götüreceğim ilk bakım olacak o yüzden bakımda neler yapılır neler değişir ne kadara mal olur bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim hepinize teşekkürler şimdiden...
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
depo nasıl sökülür bilmiyom ama sökersen içini iyice temizlemeni tavsiye ederim bi kimyasal madde vardı depo temizliği için forumda olması lazım biraz araştır. sadece hortumları da sökebilirsin daha kolay olur.
http://www.kanalahaber.com/mobese-bo...beri-54071.htm
sıcak sıcak kaza görüntüleri antepten. motolar çok pis düşüyor
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
bu cbr lerin enjeksiyonlularının en düşük modeli kaç 2007 model mi aceba ??
motorumdakı sorunu hallettım benzın hortumu tıkanmış depoyu hafıf kaldırıp hallettık. sorun kalmadı akuden başka.
bujı alacagım daha once nk gıbı bırşey duymuştum sızce hangısınden alayım?
Yok öyle bişey kardeşim servis göbekten sallamış.
Anadolu sigorta yapıyor.
Yaptırmak bızım motorlar için çok önemli parça fiyatları çok harika
Ben bgn sordum kardeşim Buji değişicek hava filtresi temizlencek (değişmez),Yağ degişcek toplam 45 Lira + işçilik gibi bir rakam çıkıyor.
----------------------------------------------------
Ve ve veve
Cıbırmı bgn servisten çıkarttık Yeni Yoshimura çok dehşet oldu.
Eski yoshi yanında kalt etmiş.
Yarın Videosunu koyarım.
Eski ve yeni karşılaştırması yaparız.
Servisten çıkar çıkmaz kemerburgazda Adağımızı kestik Allah Kabul etsin.Ne zamandır aklımda birtürlü ayarlıyamımıştım.
Ve arkadaşlar Allah korusun kaza felan olduğu taktirde durumunuz müsait ise Eksperi kaza yerine çagırın direk.
Neden derseniz gerçekten motorda çok büyük problem yapıyorlar.Ben 12 gün eksper onayı bekledim ve çok garip konularda sadece işi zora koymat işleri.
Ama boyunun ölçüsünü aldı.
Herkeze Kazasız Sürüşler Dilerim.
ngk al.bende var.dün servisteydim.adam iyiki ngk var dedi uzun ömürlü iyi performaslı, normal buji olsa değiştirirdik masraf çıkardı dedi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:32 ----------
hadi gözün aydın sercan allah kabul etsin adağını.en kötü kazan bu olsun inşallah.ışıklarda dikkat edersin artık
Bir de kaza sırasında ayakta durabiliyorsanız video çekin expere izletin eger experi oraya cagiramiyorsanız
ngk buji yi nerden alabılırm izmirdeyim
S.a arkadaşlar 600 F e geçiceğim için bebeğimi satıyorum ilgilenenlere duyrulur http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...g-system/detay
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
buji arastırdım CR8EIX ngk iridyum 28 lira
CR8E NGK buji 15 lira.
hangisini alayım iridyum tekleme sorunu yapabilir diyorlar. kullanan varmı lutfen yardım?
Şu an bu konu içerisinde 218 kullanıcı var. (0 üye ve 218 misafir)