Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Temmuz 2010, 11:38
Burak Abi Angel Eyes far yapmayı denedin mi hiç süper birşey yada hiç deneyen arkadaşın oldumu ?[COLOR="Silver"]
ArkadaşLar aranızda angel eyes far yapmayı deneyen varmı? Yada yapan arkadaşı ?
Reklamlar
-
08 Temmuz 2010, 12:47
schmarık adlı üyeden alıntı
Burak Abi Angel Eyes far yapmayı denedin mi hiç süper birşey yada hiç deneyen arkadaşın oldumu ?[COLOR="Silver"]
ArkadaşLar aranızda angel eyes far yapmayı deneyen varmı? Yada yapan arkadaşı ?
angel eyes fardan kastın ney?
Kaşları geçtik şimdi engel mı istiyon
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
08 Temmuz 2010, 13:18
casillas00 adlı üyeden alıntı
Sen bile uydurabilirsin camın iç tarafına bu evdeki camlara ruzgar girmesin diye sunger yaparlar ya onun gibi bişey ama oyle büyükte birşey olmaz göz zevkini bozmasın
hımm herhalde bu camı tutan 3 4 vida var onları sokup o maddeyi camla grenaj arasına bı mıktar koyup tekrar vıdalıcam.. olmadı ben denıyım once bakalım sorun olursa donerım yıne
birde ön camı sıyah yapmayı dusunuyorum ama yeni siyah cam almadan yapan var mı , film cekerek vs ?
-
08 Temmuz 2010, 13:27
srhtzcn adlı üyeden alıntı
hımm herhalde bu camı tutan 3 4 vida var onları sokup o maddeyi camla grenaj arasına bı mıktar koyup tekrar vıdalıcam.. olmadı ben denıyım once bakalım sorun olursa donerım yıne
birde ön camı sıyah yapmayı dusunuyorum ama yeni siyah cam almadan yapan var mı , film cekerek vs ?
4 vida gozuken var 1 vidada içerde var.
sen yanlardan sokup yapsan olur.
-
08 Temmuz 2010, 13:47
casillas00 adlı üyeden alıntı
Cıbırlarda hep olan bir rahatsızlık.camla sabitlediği plastik yerlere titreşim yapmıycak birşey uydurursan sorun hallolur
Ben kaskı takınca hiç duymuyorum o sesleri problem kalmıyor kask her derde deva
aynen bende de öyle oluyor...kask yokken rahatsız edici oluyor ama kaskı takınca bişey duymuyorum... çok merak ediyorum dışarıdan nasıl bir ses geliyor mu acaba
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
08 Temmuz 2010, 13:51
beykurt adlı üyeden alıntı
angel eyes fardan kastın ney?
Kaşları geçtik şimdi engel mı istiyon
Burak Abi CBR 125 R Angel eyes far yaz googleye görsellere bakı ver sana zahmet o zaman anlarsın ne kadar manyaq süper birşey olduğunu eminim hemen sende isticeksin yada wep'te ara zaten en baş sayfada yada onun bir altında CBR 125 R'ye uygulanmış angel eyes farLar vardı.
-
08 Temmuz 2010, 13:59
onur35 adlı üyeden alıntı
aynen bende de öyle oluyor...kask yokken rahatsız edici oluyor ama kaskı takınca bişey duymuyorum... çok merak ediyorum dışarıdan nasıl bir ses geliyor mu acaba
film çekilerek halledilir aslında hemde güzel bir görüntüsü olur.
Ben duymuyorsam sesi sorun yok
Bu arada bana Yoshimura egzoz satan biryer lazım benim hedırsa uycak egzoz arıyorum.
-
08 Temmuz 2010, 14:07
Burak Abi CBR 125 R Angel eyes far yaz googleye görsellere bakı ver sana zahmet o zaman anlarsın ne kadar manyaq süper birşey olduğunu eminim hemen sende isticeksin yada wep'te ara zaten en baş sayfada yada onun bir altında CBR 125 R'ye uygulanmış angel eyes farLar vardı.
hmm ona angel eyes mı diolarmış bilmiodum ismini.iyi hoş birşey benm de hoşuma gitmişti.bulursan söle alalım ben de alcam.araştır bakalım ebaydan falan sana görev
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
08 Temmuz 2010, 14:16
-
08 Temmuz 2010, 14:28
yok el becerim zayıf benim sorun orda :D
-
08 Temmuz 2010, 14:30
yok el becerim zayıf benim sorun orda :D
Tamm Abi biraz bekle araştırıp bulıyım hemen sana
-
08 Temmuz 2010, 14:40
tamam ben baktım ama detaylı bakmadım.uygunsa fiyatı alırız bulursan
-
08 Temmuz 2010, 15:25
tamam ben baktım ama detaylı bakmadım.uygunsa fiyatı alırız bulursan
Burak Abi bunlar baya tuzlu fiyatları 350'den başlıyo gidiyoda gidiyo ama kendi yaparsan 24 Tl gibi birşeye geliyo istersen ben sana malzemelerini yazıyım sen yapmayı dene videolarıda var youtubede izlersen ona göre çok kolay bir yapımı var.http://www.kendinyap.gen.tr/videolar...irectlink&id=9 <--- Buda Linki abi tıkla bak nasıl yapıyorlar gerçekten kolay.
Burak Abi şuraya bakı ver bak neler var nasıl olmuşlar?
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ngel-eyes.html
-
08 Temmuz 2010, 15:54
bakayım biraz bakalım nasılmış
-
08 Temmuz 2010, 15:57
bakayım biraz bakalım nasılmış
Bekliyorum yorumlarını. Hem resimlere bak, hemde nasıl yapılıyo videosunu koydum ona bak.
-
08 Temmuz 2010, 15:59
ikinci linke baktım ilkine bakamadım evde bakıcam.işte video izlemek engelli.
-
08 Temmuz 2010, 16:00
-
08 Temmuz 2010, 16:27
ya şu plaka işlemlerini yürüten trafik takipçilerin kafasına sıkcam az kaldı
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
-
08 Temmuz 2010, 16:29
kazukki adlı üyeden alıntı
ya şu plaka işlemlerini yürüten trafik takipçilerin kafasına sıkcam az kaldı
Sen hala almadın mı ya motoru
-
08 Temmuz 2010, 16:33
la daha ne istiyon adamlar 14 tl ye yapmış.mis gibi olmuş.o karanlıkta farın içinde çok hoş olur az led falan diye dert etme hiç belli olmaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 107 kullanıcı var. (0 üye ve 107 misafir)
Bu Konudaki Etiketler