Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Temmuz 2010, 18:25
Mesai bitti ben çıkıyorum herkese iyi forumlar, akşam görüşmek üzere
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:23 ----------
schmarık adlı üyeden alıntı
Haklısın Burak abi. Peki Benim bu durum hakkında ne düşünüyorsun? Sence almamalımıyım motor.
Al motor ama motor var diye arkadaşlarına uyup kendini kaybetme.kimseye artislik yapma hava atma peşine düşme.Canın söz konusu cünkü.trafige belli bi zamana kadar zorunda kalmadıkça çıkma(kalabalık yollara TEM-E5 gibi)
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Reklamlar
-
06 Temmuz 2010, 18:33
beykurt adlı üyeden alıntı
Mesai bitti ben çıkıyorum herkese iyi forumlar, akşam görüşmek üzere
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:23 ----------
Al motor ama motor var diye arkadaşlarına uyup kendini kaybetme.kimseye artislik yapma hava atma peşine düşme.Canın söz konusu cünkü.trafige belli bi zamana kadar zorunda kalmadıkça çıkma(kalabalık yollara TEM-E5 gibi)
Yok Abim yha sen hiç canını sıkma arkadaşlarıma hava atmam çünkü şöyle bir durum var. Honda/mondial kıyaslanıcak motormu o yönden öyle birşey düşünmüyorum. Birde trafik derdim çok az çünkü köy içinde kullanıcam. Sadece motorla 15 20 dk uzakta deniz var oraya gidicem o zamanda dikkatli olurum tabi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 ----------
Burak abi seni arkadaş listeme nasıl ekleyebilirim ?
-
06 Temmuz 2010, 18:48
selam arkadaşlar sezon yoğunluğundan dolayı pek muhabetinize eşlik edemiyorum malum işler yoğun...yorumunuza ihtiyacım olan bir ilan vericem yazın malum mont kullanmak zor geliyor hele ki çeşme'de ölüm yelek almayı düşünüyorum ince kibar ve ekonomik birşey sizce adreste ki nasıl kullananınız oldu mu acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...yelekler/detay
maksat rüzgardan korusun böbrekleri üşütmeyelim yeter...
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
06 Temmuz 2010, 18:51
Burak Abi birşey danışıcam Sahibinden.com'da bu egzozları hangi bölümde bulabilirim? Yardımcı olurmusun?
-
06 Temmuz 2010, 18:51
onur35 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar sezon yoğunluğundan dolayı pek muhabetinize eşlik edemiyorum malum işler yoğun...yorumunuza ihtiyacım olan bir ilan vericem yazın malum mont kullanmak zor geliyor hele ki çeşme'de ölüm
yelek almayı düşünüyorum ince kibar ve ekonomik birşey sizce adreste ki nasıl kullananınız oldu mu acaba?
bellik gibi birşey düşünseniz onlarda işinizi görür gibi
-
06 Temmuz 2010, 18:56
casillas00 adlı üyeden alıntı
bellik gibi birşey düşünseniz onlarda işinizi görür gibi
bellik var ama bu tarz bişey daha sağlıklı olur diye düşündüm,sonuçta yelek yani kollar hariç tüm vücudu örtüyor...fenada durmuyor sanki
-
06 Temmuz 2010, 18:58
bellik var ama bu tarz bişey daha sağlıklı olur diye düşündüm,sonuçta yelek yani kollar hariç tüm vücudu örtüyor...fenada durmuyor sanki
Pumanın bu malzemeden bir poları vardı ve gerçekten çok sıcak tutuyordu.
-
06 Temmuz 2010, 19:01
Arkadaşlar biriniz yardım edin bu CBR 125 R'ler için Sahibinden.com içinde performans egzozları hangi bölümde ?
-
06 Temmuz 2010, 19:05
arkadaşlar bilgisayarım yok, hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler.
hala motorun örtüsünü kaldırmadım, birkaç gün daha beklerim heralde.
motor fiyatları konusunda da almayı düşünen arkadaşlar için internetteki fiyatların çok yüksek olduğunu düşünüyorum, ben çok bilindik honda bayisinden almış olmama rağmen o fiyatların çok altında aldım, isteyene pm atabilirim bayinin adını.
-
06 Temmuz 2010, 19:14
mertyasartav adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bilgisayarım yok, hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler.
hala motorun örtüsünü kaldırmadım, birkaç gün daha beklerim heralde.
motor fiyatları konusunda da almayı düşünen arkadaşlar için internetteki fiyatların çok yüksek olduğunu düşünüyorum, ben çok bilindik honda bayisinden almış olmama rağmen o fiyatların çok altında aldım, isteyene pm atabilirim bayinin adını.
0 mı aLdın arkadaşım ?
-
06 Temmuz 2010, 19:15
Pumanın bu malzemeden bir poları vardı ve gerçekten çok sıcak tutuyordu.
bu neopren yelektir, puma da da adidasta da motorcularda da spor mağazalarında da bulabilirsiniz. rüzgarı keser vücut sıcaklığını korur, sıcağı da geçirmez soğuğu da. ama bunun omuz, dirsek gibi korumaları olmadığından güvenlik açısından hiçbir özelliği yoktur.
-
06 Temmuz 2010, 19:17
bu neopren yelektir, puma da da adidasta da motorcularda da spor mağazalarında da bulabilirsiniz. rüzgarı keser vücut sıcaklığını korur, sıcağı da geçirmez soğuğu da. ama bunun omuz, dirsek gibi korumaları olmadığından güvenlik açısından hiçbir özelliği yoktur.
teknik olaylarlını pek bilmiyorumda malzemesi güzel onu demek istedim.
Zaten kullanıcak arkadaşta koruma değilde böbrekleri için kullancakmış.
-
06 Temmuz 2010, 19:18
0 mı aLdın arkadaşım ?
2. el aldım, onlara haber veriyorlarmış eski sattıkları motorlar satmak istiyoruz aklında olsun diye. öbür türlü alıp dükkanda bekletmiyorlarmış ikinci elleri.
-
06 Temmuz 2010, 19:34
2. el aldım, onlara haber veriyorlarmış eski sattıkları motorlar satmak istiyoruz aklında olsun diye. öbür türlü alıp dükkanda bekletmiyorlarmış ikinci elleri.
Kaç paraya aldın peki motoru ? Kaç model kaç km'de ?
-
06 Temmuz 2010, 19:42
malzemesini biliyorum ama adını bilmiyordum bu dalgıçların kullandığo malzeme değilmi...deniz sortumda aynı malzemeden farklı renk...kotumaları olmadığından koruma amaçlı değilde üşütmemek için kullanıcam yaz kış iş görür sanırım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 ----------
teknik olaylarlını pek bilmiyorumda malzemesi güzel onu demek istedim.
Zaten kullanıcak arkadaşta koruma değilde böbrekleri için kullancakmış.
arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkürler...
-
06 Temmuz 2010, 19:43
arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkürler...
Ö.değil
-
06 Temmuz 2010, 19:44
Yok Abim yha sen hiç canını sıkma arkadaşlarıma hava atmam çünkü şöyle bir durum var. Honda/mondial kıyaslanıcak motormu o yönden öyle birşey düşünmüyorum. Birde trafik derdim çok az çünkü köy içinde kullanıcam. Sadece motorla 15 20 dk uzakta deniz var oraya gidicem o zamanda dikkatli olurum tabi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 ----------
Burak abi seni arkadaş listeme nasıl ekleyebilirim ?
o zaman sorun yok abim bilinçliysen her konuda arkandayız.Köy içinde zamanla tecrübende artar merak etme
Ben ekliyorum şimdi seni
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
06 Temmuz 2010, 19:47
o zaman sorun yok abim bilinçliysen her konuda arkandayız.Köy içinde zamanla tecrübende artar merak etme
Ben ekliyorum şimdi seni
Tamam Burak abi ilgine teşşekkür ederim.
Burak abi birde bu egzozları Sahibinden.com'da hangi bölümde bulabilirim biliyomusun?
-
06 Temmuz 2010, 19:49
selam arkadaşlar sezon yoğunluğundan dolayı pek muhabetinize eşlik edemiyorum malum işler yoğun...yorumunuza ihtiyacım olan bir ilan vericem yazın malum mont kullanmak zor geliyor hele ki çeşme'de ölüm
yelek almayı düşünüyorum ince kibar ve ekonomik birşey sizce adreste ki nasıl kullananınız oldu mu acaba?
Hoşgeldin.Evet yazın sürerken iyi de durunca sanki içerde soba var gibi yakıyor ya yelek biraz güvensiz gibi geldi bana ama sen bilirsin yine de
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:47 ----------
Burak Abi birşey danışıcam Sahibinden.com'da bu egzozları hangi bölümde bulabilirim? Yardımcı olurmusun?
buradan:
http://www.sahibinden.com/search.php...ype%5D=&dpage=
-
06 Temmuz 2010, 19:50
Hoşgeldin.Evet yazın sürerken iyi de durunca sanki içerde soba var gibi yakıyor ya
yelek biraz güvensiz gibi geldi bana ama sen bilirsin yine de
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:47 ----------
buradan:
http://www.sahibinden.com/search.php...ype%5D=&dpage=
Teşşekür Ederim Tekrar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)
Bu Konudaki Etiketler