yazın kapalı kaskta hiç çekilmio ama ya !
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
Far kaşında aşağıdaki fotoğraftaki gibi reflektörlü bişey kullansam nasıl olur? Önden görüntü açısıdan bence güzel ama trafik ekipleri sorun çıkartırlar mı? Aynı malzemeyi jantada takmıştım. Burda bir oto aksesuar satan yerde metresi 6 tl gibi bişeydi.
http://img52.imageshack.us/img52/306/1006045u.jpg
Fotoğrafı az önce odada ışık açıkken ve dijital foto mkinesiyle çektim. Karanlık çıkmasının sebebi reflektörlü kağıdın çok parlaması.
s.a arkadaslar bende eskı cbr 125 kullanıcısı olarak sıze tavsıyem sakınn bana bısey olmaz demeyın sıcak falanda fark etmez kaskınızı takın 135 km hız ıle takla attım ve kolumda2 bacagımda 2 kırık oldu ama kaskım kafamdaydı ve hayattayım... allah a cok sukur 600 f e devam ..
Bak yazılanları iyi etüt edemeden cevaplıyorsun laf etmek için konuşmayın şu forumda.
Ben iki teker kardeşliğini cbr kardeşliği olarak sınırlandırmaya çalışmıyorum.Böyle bir sonuç çıkarmak çok basit bir seviyede iş.
Ben öncelikle hayırlı satışlar diledim farkındaysan.Sonra da uyardım.Burası HONDA CBR 125R sayfası.Banane satılık cbf ilanından.
Koskoca sitede bir sürü topic var ve diğer topiclerde de yazılarım var.yardım edeceğim herşeye yazarım elimden geldiğince diğer topiclerde.
Ama herşey yerli yerinde olacak.honda cbr 125r si olmayanlarda buyursun gelsin sohbet ederiz bilgi paylaşırsın arada geyiğe saraarız muhabbeti.
Ama ben topikte başka motorun ilanını napayım ki.bu topiğe giren adam belki cbf 150 ilanı vardır bi girip bakayım mı diyecek sence.
Kusura bakma bunun yaşla alakası yok.Öyle yaş muhabbetine girip de kendini üste göstermeye beni çocuk durumuna koymaya çalışma.
Hee gelsin desin beyler cbf 150 var bende şu arıza oldu benzer motorlar napabilir desin hemen cevaplarız.Burada önemli olan paylaşmak.Marka ne olursa olsun biz burda bilgi paylaşırız anladın mı?
Ben bu forumda motoru almadan önce de aldıktan sonra da hep bilgi paylaşımı yapmaya çalıştık.yeri geldi kaynaşmak için geyiğe sardık.Burda arada gelip de iki mesaja ahkam kesmekle birşey elde edilmiyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 ----------
Senin olaya ne açıdan baktığına bağlı! Ben o arkadaşa yardım ederim dedim.Ayrıca arkadaş balıkesirde.öyle bir hayal olsa bile mesafe var farkındaysan.Ama insanlar böyle işte.Birini bir taraftan ezebilmek için lafları anladıkları gibi gösterip birşeyler elde etme peşindeler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:03 ----------
Hayırlı satışlar kardeşim.Alana da satana da hayırlısı olsun
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Gerbi kardeş o.ama neden yamaha stickerı yapıştırmış ki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------
Bak ben kendi bakış açımı söyleyeyim bakalım hak verecek misiniz.
Şimdi önce ehliyet aldınız.Sonra motor.
Motoru aldığınız gibi bir hafta kapalı yerde çalıştınız(kaçınız yapar?)
tecrübe edindiğinizi sanıp bir hafta sonra çıktınız trafiğe.Ani bir durum ve kaza.
Ben 3 ay önce iyi bir motor buldum ve aldım.3 aydır ehliyet yok.daha dün girdim sınava.3 aydır arkadaki boş yolda tüm sürüş tekniklerini çalıştım.
Şimdi hangisi daha iyi olurdu? 1 hafta çalışıp hemen trafiğe çıkmak mı yoksa 3 ay ehliyet olmadığından çalışmak mı.
Ehliyet oldu mu millet hemen kendini otoyola atıyor büyük şehirlerde.kazalarda önemli bir pay sahibi tecrübesizlik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 ----------
geçmiş olsun.En kötü kazan o olsun inşallah.
Sana katılıyorum. Kask=Hayat(Allah izin verdiği sürece)
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Ben iyi kullanıyorum diye güvenmemek lazım.
En yakın örnek ben kırmızı beklerken vurdular.
Kaza yapmam demeyin siz yapmassınız karşısınızdaki yapar.
Siz yanarsınız.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:24 ----------
Abi adamlar ne güzel garaj yapmış ya
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...t-garaji/detay
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:26 ----------
Flaş Flaş Beykurt Trafikte kameralara yakalandı.
http://www.youtube.com/watch?v=yHnkjgDs2PY
hay ben böle trafik takibin emniyet...... 2 haftadır bi plakayı çıkartamadılar!
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
Laf etmek için konuşmuyorum, öyle olsaydı senin gibi forumdaki mesajlarımdan yarıdan fazlası msn muhabbeti gibi iletilerden oluşurdu. İnsan önce kendine bakmalı.beykurt adlı üyeden alıntı
Takındığın tavırlardan açık ve net bu sonuç çıkıyor.beykurt adlı üyeden alıntı
Burası CBR125 sayfası ise, sana onlarca cbr125 ile alakasız ve senin tarafından yazılan mesajları ardı ardına sıralayabilirim. Senin ilgini çekmiyorsa okuma mesajı geç, bu forumun ve konunun moderatörü sen değilsin. Beğenmiyorsan yetkili kişilere raporlayabilirsin. Hiç çekinme gereği neyse yapılır.beykurt adlı üyeden alıntı
Fark etmişsen ilk mesajımda iki motorunda başlangıç sınıfı olmasından bahsettim, tamam arkadaşın yaptığı belki çok doğru değil, herkes satılık ilanını konunun içine yazsa ilandan geçilmez, doğru ama uyarmak senin yaptığın gibi “Bana Ne !!” tarzında çocukça ve karşı tarafı rencide edecek şekilde olmaz. Verdiğim yaş örneği ise bu kelimelerle konuşup bu tavrı takındığın içindir.beykurt adlı üyeden alıntı
Bu bahsettiğin duruma ters tavırların önceki mesajlarında bolca mevcut. Farkındaysan “Önceki mesajlarda ara” diye bir buton var. Merak eden herkes senin daha önceki tavırlarını, mesajlarını okuyabilir. Bu yüzden burası bir forum ve yazılan her mesajın bir değeri bir önemi vardır.beykurt adlı üyeden alıntı
Arada 2 mesaja ahkam kesmek değildir benim yaptığım. Uzun zamandır gözlemlediğim bir olayı aktardım.beykurt adlı üyeden alıntı
Bu konuyu aboneliklerimden sürekli takip ediyorum. Konuya yazmadığım takip etmediğim anlamına gelmesin. ki elimden gelen, bazı faydalı olabileceğini zannettiğim bazı teknik konularda yorumlarda bulunmuşumdur.
Bahsettiğim agresifliğini cbr125 ile diğer motorları bir tutmayan ve kendini üstün zanneden davranışlarını, kabul edersin etmezsin ayrı konudur. Yapılan bir hatayı kabul etmek erdemdir. Bunu da öğrenmelisin.
Hayalin olabilir veya olmaz, beni ilgilendirmez, ama hergün yardım isteyen onlarca üye içinden sadece bayan bir arkadaşla “msn adresini ver yardımcı olayım” muhabbetine girmen doğal olarak bende bu intibayı bıraktı. Neden diğer erkek arkadaşlarada bu hassasiyeti göstermedin diye sorarlar adama.beykurt adlı üyeden alıntı
Asla kimseyi ezmek gibi bir niyetim yok, olamazda. Sen, her ne kadar CBR125 ile kendini üst sınıflarda görsende sonuçta forumdaşız, motorcuyuz. Yarın yolda lastiğin patlasa motorunda sorun çıksa seni bilmem ama ben seve seve yardım ederim.
Keşke bu durumu kelimelerere dökerek, arkadaşa katıldığını belirtseydin.
Tribünden maç izlemiyorsunuz burada.
Sadece smileylerden oluşan ifadeler forum kurallarına göre yasaktır.
Tıpkı daha önceden sürekli BOLD ileti yazdığın gibi...
Bu mesaj, konu ile alakalı son mesajımdır.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
@beykurt
@aydoganx
arkadaşlar, diğerlerini bilmiyorum ama ben sayfanın yarısını kaplayan "alıntı"larınızı ve tartışmanızı gereksiz buluyorum.
üçüncü bir şahıs konu başlığıyla alakasız bir mesaj atmış sizde 3 sayfadır tartışıyorsunuz. belkide arkadaşın motoru çoktan satıldı belkide arkadaş tartışmanızdan bile habersiz.. belkide hiçbirimiz bu arkadaşı tanımıyoruz..
herkesin iyiliği için artık barışın lütfen
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Sayın abilerim hayırlı günler 120-70-17 michelin pilot lastik alıcam 2 el çok temiz buldum..
Sorum sizlere;Taktığım zaman son hızımda ani hızlanmada kauıp yaşarmıyım?
Benzin yakışı artar mı ? vsvs Kısaca dezavantajları ne olur benim içinacil mesajlarınızı yanıtlarınızı bekliyorum.. Lastiği almak üzereyim bakalım usta cbr görelim::D:D:D takan vardır elbet
Şu an bu konu içerisinde 268 kullanıcı var. (0 üye ve 268 misafir)