Ben rüzgarı değil,artık rüzgar beni takip etsin.....
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
CBR125 kullandım ve hangi sınıf içerisinde yer aldığını gayet iyi biliyorum.
Yukarıdaki yazımda, ilan veren arkadaşı tersleyen @beykurt'a ithafen cbf150 ve cbr 125'in, ikisininde başlangıç motoru olduğuna dikkat çekmek istemiştim.
CBR125'in teknik özelliklerinide gayet iyi biliyorum.
Su soğutması, disk frenleri, 6 ileri şanzumanı vs. ile teknik özellik olarak güzel bir motor. Dezavantajı minik ebatları ve CBR1000RR ile yarışan yedek parça fiyatları.
Benim yaptığım @beykurt'un agresif tavırlarına sadece bir uyarı ve polemik çıkartmak gibi bir amacım yok.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
AydoganX abi parçaları pahalı olmasının sebebi işte SS motor sınıfına girdiği için öyle.
Ama şuda var öyle zırt bırt arıza yapan birşeyde değil periyodik bakımları ve yağı,suyu eksik edilmedikce büyük masraflar çıkartmıyor.
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
sarı saçlı olması daha iyi oluo kaskın arasından daha güzel savruluolar
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
arkadaşlar makinemi satıyorum cillop gibi makine uygun fiyata vericem ilgilenen olursa msj atabilir. Galeriye vermiştim 1 hafta tatile gittim geldim km 300 artmış!!! ne bu dedim müşteriye götürdük getirdik falan ben de aldım motoru kendim satıcam. Saolsunlar yıkamışlar cilalamışlar pırıl pırıl olmuş motor ama ayıp ettiler motorumu başkasına vermişler kesin.
Fotoları sahibinde.com'a eklerim tekrar link atarım buraya.
Bu arada motorumdan çok memnunum ama burdaki motorcu(!)lardan bıktığım için bunu satıp o camiadan çıkıp düzgün bi motorcu camiası ve herşeye yeniden başlamak istiyorum.
bu aleet derbi mi yamaha mı çözemedim bizim buralardan yine hep görüyorum (:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...orulmedi/detay
hayalinin peşinden ne kadar çok koşarsan alacağın zevkte sabırın kadar yüksektir :):queen:
valla motor bloğunu görebilmek için fotoları indirip iyice yakınlaştırdım ama ordaki marka yazısı anlaşılmiyor.
ön sinyallerde orjinal değil zaten. 15 liraya satılan dandik çin malı sinyallerden. gidip görmek lazım. adam grenajları değiştirmiş olsa bile motor bloğundaki kapağı değiştiremez heralde
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
ben yaklaşık 15 gündür ehliyetsiz kullanıyorum, daha önceden motor kullanmayı bilmesem hiç yapacağım iş değil. kızacaksınız biliyorum ama, iyi motor denk geldi hemen aldım binmeden edemiyorum.
geçen köprü girişinde polis çevirdi bekletti epey, gelsin birisi motoru alsın dedi daha sonra motorlu bir polis bana eskortluk yaptı köprüyü geçirdi sonra git dedi şaşırdım. ben kasksız, montsuz hiç kullanmıyorum çevirmiyorlar o şekilde ama her geçişte tırıs tırıs
Arkadaşlar derbi italyan markası bir motordur ve Yamaha ile anlaşmalı olarak motor kısmını Alır rx 135 in motoru kullanılmaktadır ve 2 zamanlıdır parçalarıda cbr nin 1.5 katı fazla olup gelmesi ve bulunmasıda bi hayli zordur saygılar..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:34 ----------
Valla dostum sana şöyle bişi diyim Dün akşam spordan otoparka dönüodum akşam üzeri neyse motorumu park ettim baktım yanımdan otoparka yeni kaydolan bi çocuk geldi park etti yamaha bws ile yüzüme bakıo kıkır kıkır gülüo abi ya 100 m mesafe için kask takılıp motora binilirmi yaşı 14tam bi Çip bak olum dedim canımı sıkma kafanı lastiğin altına sokarım burn out yaparım 15.000 devirde ona göre dedim güle güle gitti Çakal.
Şu an bu konu içerisinde 127 kullanıcı var. (0 üye ve 127 misafir)