geçen gördüm aksarayda trafikteydi.otobüste olmasan bağıracaktım kıza saçlarını kaskın içine sok da millet taciz etmesin diye ama bağıramadım.sapık millet sapık sapık
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
zihniyet farklı olunca ortaya onlar çıkıyor.. umudumuz o şahısların azalmasından yana .....
Ben rüzgarı değil,artık rüzgar beni takip etsin.....
beykurk ve dj_gizem sağolun 2010 modelin darısı size inş.
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
Konu açılmışken bende bi Anımı anlatıyım size geçen Cumartesi akşam saat 16.30 işten çıktım eminönünden fatihe gidicem herneyse eminönünde otobüslerin olduğu ışıklara geldim bi baktım benim makinanın repsolü üstündede kasktan dışarı bukle bukle çıkan çikolata saçlar tamda sevgilim yok hepte hayalimdi aynı motorumdan kız arkim olması dedim içimden Cici bu kişi ile tanış neyse yeşil ışık yanmasıyla hayalimi bi kenara bırakıp takıldım kızın peşine meğersem taxime doğru gidiyormuş herneyse hanfendi taxim tarafına dönmeden 100 km hızı bulunca ürktüm ve bu genç heralde dedim nese bende istikametimi değiştirdim taxime gidioz bi o beni geçio bi ben onu filan neyse taxim ışıklarda durduk Motorun çok temizmiş dedim sağol dedi çevirdi başını yarışçı ruhuna hasta oldum dedim sarkıntılık etmede motorunu sür dedi kökledi gidio yine takıldım peşine baktım cihangire doğru gidio peşindeyim tabi neyse Rıddımın önünde durdu ya peşimi bıraksana git işine ya filan diyo valla tanışmadan bırakmam benzinimin bittiği yere kadar yakın takipteyim dedim nekadar benzinin var dedim baktım yine kaçtı tekrar kovalamaca filan hop ara sokaklara girdi sağ yapıyo olmuyo sol yapıyo olmuyo neyse aniden yolun üzerinde aniden kapalı garaja girdi bende girdim çıkardı kaskını bende çıkardım güldü dedim hiç gülme benzinimde var buraya kadarmış hırsız polis oyunu çıkıp gidermisin otoparktan dedi gitmem dedim evinide öğrendim hayatta gitmem telini ver dedim tmm ıyy al al dedi bende motoru sildiğim bezi verdim 2 tane vardı 1 i pisti onuda ver onuda dedi ikisini verdim neyse birine yazdı 2 bezide arkasına sakladı sağmı solmu sağ dedim
boş bez çıktı şansın yokmuş dedi. sonra boş umutlarla eve geri dönmek zorunda kaldım Ama evinibiliom yarın biraz daha erken çıkıp otoparkın kapısında Bekçilik yapıcam :DD Artık Kabul eder
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
@beykurt
2 teker kardeşliğini sen cbr125 kardeşliği olarak sınırlandırmaya çalışıyorsun.
Elinden gelse "CBR125 motoru olmayan girmesin topiğe" diye bir tabela asacaksın.
Kaldı ki CBF150 ve CBR125 çok farklı motorlar değil. Bana şimdi cbr125 racing motor demeyin, ikiside başlangıç motorudur.
CBF150'den cbr125 e geçiş yapan kişiler olduğu gibi tam tersi durumda olan kullanıcılarda vardır.
CBF150 topiğinde de farklı motorların ilanı geçiyor kimse senin gibi "Bize ne !! " gibi tersleyici cevaplar vermiyor. Vermemeli de.
Farklı konularda da bazı mesajların gözüme çarptı, henüz yaşın genç, kanın kaynıyor tamam anlıyorum, ama bir cevap verirken, yazarken kendini karşıdaki insanın yerine koyup empati yapmayı öğrenmelisin.
Bu forumu sadece bu topikteki 3-5 kişi okumuyor, üye olmayanlarıda katarsan günde yüzlerce insan bu yazılanları okuyor. Doğal olarak mesajlarında kişileri rencide edici ifadeler kullanmam senin seviyeni düşürüyor.
İyiniyetle yağtığım bu uyarımı dikkate alacağını ümid eder, kazasız sürüşler dilerim...
Evet bu isteğin, hayalin gayet açık seçik ortada
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Şu an bu konu içerisinde 133 kullanıcı var. (0 üye ve 133 misafir)