Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Haziran 2010, 12:33
Arkadaşlar elimde orjinal egzost var borusuyla beraber sıfır kutusunda. Normal fiyatı 500-550 tl. çok uygun fiyata vericem. Bilgilerinize
Reklamlar
-
29 Haziran 2010, 13:14
arkadaşlar bugün plaka gelio ve teslim alıorum inş. cbrımı fakat ilk rodaj döneminde ve diğer dönemlerde nelere dikkat eetmem gerekio aydınlatırsanız sevinirim:!!
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
-
29 Haziran 2010, 13:33
kazukki adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bugün plaka gelio ve teslim alıorum inş. cbrımı fakat ilk rodaj döneminde ve diğer dönemlerde nelere dikkat eetmem gerekio aydınlatırsanız sevinirim:!!
1- motosikleti çok devirli kullanma. (Bağırttırma)
2- Ani vites küçültme. yüksek hızda vites küçültme çok zararlı. (diğer adı motor freni)
3- motosikleti ilk çalıştırmalarda hemen hareket etme.
4- Rodaj döneminde kısa süreli kullanımlardan kaçın.
5- Sert kullanma. Ani hızlanmalar yapma.
6- ama şunu da yapma. viteslere dikkar et, devirsiz kullanma.
7- bu sölicem her zaman için geçerli. fren yaparken arka ve ön freni ayna anda kullan. hiç zaman bir tanesine basma. zamanla alışırsın. şunu da unutma ki , motoru esas olarak durduran ön frendir. ama tek başına değil tabii. ) (arka frenle birlikte)
8- ilk 1.000 km bu şekil kullan.
Kolay gelsin.
-
29 Haziran 2010, 14:42
kazukki adlı üyeden alıntı
aslında uzun yola çıkarsan daha sağlıklı olur motorun ısısını sabit tutmak önemlidir yani bi durup bi çalıştırmak zararlı en iyisi 400-500 km yola git hem de yolda zorla biraz 3-5 sn de olsa red-line girmelisin arada. tabi uzun yola çıkarsan yap bunu
-
29 Haziran 2010, 18:00
casillas00 adlı üyeden alıntı
Zaten motoru götürünce benimde öyle yaptırdığı felan düşündüler sanırım.
Sonra Şanşa orda motoruna bakım yaptırmaya gelen biri vardı.
Diyorum biyerden tanıdık geliyor bu sima.
Adam demesin mi sen ortakoyde kaza yapan değil misin dedi orda anladım bırı geldı geçmiş olsn fln dedi ehliyetin fln var mı diye sordu sagolsun o adammış.
2dkda şahıtte bulduk
Ama işleyiş şöyleymiş Biz önce exper için 80 lira veriyoruz.Verdimde
Sonra exper geliyo Tramer beklıyoruz daha sonra toplan ne kadar tutuyorsa ücret onun %40ını benden alcaklar İş bıttıkten sonra sigorta sırketı %40 ve 80 liramı geri ödiycekmiş böyle acayıp bir işleyiş söz konusu.
Servislerin hiçbir Sigorta şirketiylede anlaşması yokmuş.
sigorta şirketleri istemiyormuş
yorumsuz
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
29 Haziran 2010, 18:34
Bencede Yorumsuz.
-
29 Haziran 2010, 21:16
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p...172&ShowPane=1
bu kask hakkında bılgısı olan var mı arkadaşlar?
birde kırmızı cbr'a yakısır mı ?
-
29 Haziran 2010, 21:24
srhtzcn adlı üyeden alıntı
Bende Dragonu var güzel kask ama içi çıkmıyor yıkamaya kalksak nasıl olur bılmıyorum.
-
29 Haziran 2010, 21:26
arkadaşlardün ilk kez cbr sürdüm gerçekten çok güzel geldi bana ama 1. vites 40 yapmadan 2. vites kaldırmıyor neden acaba
-
29 Haziran 2010, 21:28
tetikçi adlı üyeden alıntı
arkadaşlardün ilk kez cbr sürdüm gerçekten çok güzel geldi bana ama 1. vites 40 yapmadan 2. vites kaldırmıyor neden acaba
Drag Yarışcılarıdır
Senide ona hazırlıyorlar
-
30 Haziran 2010, 02:43
saol
Speed_Man adlı üyeden alıntı
1- motosikleti çok devirli kullanma. (Bağırttırma)
2- Ani vites küçültme. yüksek hızda vites küçültme çok zararlı. (diğer adı motor freni)
3- motosikleti ilk çalıştırmalarda hemen hareket etme.
4- Rodaj döneminde kısa süreli kullanımlardan kaçın.
5- Sert kullanma. Ani hızlanmalar yapma.
6- ama şunu da yapma. viteslere dikkar et, devirsiz kullanma.
7- bu sölicem her zaman için geçerli. fren yaparken arka ve ön freni ayna anda kullan. hiç zaman bir tanesine basma. zamanla alışırsın. şunu da unutma ki , motoru esas olarak durduran ön frendir. ama tek başına değil tabii.
) (arka frenle birlikte)
8- ilk 1.000 km bu şekil kullan.
Kolay gelsin.
ok çok saol!!!!!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 ----------
bugay adlı üyeden alıntı
aslında uzun yola çıkarsan daha sağlıklı olur motorun ısısını sabit tutmak önemlidir yani bi durup bi çalıştırmak zararlı en iyisi 400-500 km yola git hem de yolda zorla biraz 3-5 sn de olsa red-line girmelisin arada. tabi uzun yola çıkarsan yap bunu
400-500 km gidemem tek seferde ölürüm bu motorla!
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
-
30 Haziran 2010, 10:33
Bende Dragonu var güzel kask ama içi çıkmıyor yıkamaya kalksak nasıl olur bılmıyorum.
Bendekinin içi çıkıyor yaaheeyyyaaaa
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
30 Haziran 2010, 10:59
kontak problemi için tamirciye gittim dün, bugün sökecek alıcam yarında geri takacak...
"çok zor iş. perçin gibi traşlanmış vida var uğraştıracak " falan diyip durdu.
bu işlemlerin işciliği ne kadar tutar? sanki bana tamirci giydirmeye çalışıyor gibi geldi...
-
30 Haziran 2010, 11:00
içi çıkmıyorsa yıkama , önermiyorlar , kask koruyucu ozellıgını yıtırıyomuş. ne kadar doğru bılemem tabı
-
30 Haziran 2010, 11:06
srhtzcn adlı üyeden alıntı
ben nolan N62 kullanıyorum cokta memnunum.tavsiye ederim arkadasım
[COLOR="Red"][B][I]Honda cbr 125R[/I][/B][/COLOR]
-
30 Haziran 2010, 11:23
jelauraus adlı üyeden alıntı
kontak problemi için tamirciye gittim dün, bugün sökecek alıcam yarında geri takacak...
"çok zor iş. perçin gibi traşlanmış vida var uğraştıracak " falan diyip durdu.
bu işlemlerin işciliği ne kadar tutar? sanki bana tamirci giydirmeye çalışıyor gibi geldi...
arkadaşın konu kaynamasın fikri olan yardım etsin bakalım
-
30 Haziran 2010, 11:33
arkadaşlar jantlara kırmızı şerit taktırmayı düşünüyorum ama nasıl olur acaba bi fikri veya tavsiyesi olan var mı? motor kırmızı siyah fotoğraftaki motor.
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
-
30 Haziran 2010, 11:41
kırmızıya kırmızı hoş durmaz sanki
-
30 Haziran 2010, 11:43
Abiler merhaba şu bizim motorların egsozunu vsvs demir olan gri renkli olan yerleri neyle parlatabiliriz?? ben bişiler araştırdım ama Turtle wax krom parlatıcı var nasıl sağlıklı olurmu yapanınız varmı
-
30 Haziran 2010, 12:17
mevlut uyguladıktan sonra bana dahaber verir msn.benmkilerde sarardı temizlemek istiyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 97 kullanıcı var. (0 üye ve 97 misafir)
Bu Konudaki Etiketler