Eyvallah beykurt kardeş...
Eyvallah beykurt kardeş...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
eger sadece tup alırsan ilerde yag yakma sorunu yaşayabilirsin full sistem takmanı ve cbr125 için uretılmiş olmasını tavsiye ederim
duyumlarımı aktarıyorum hemen tepki gosterılmesın lutfen
burda 140-145 yapan bi cbr yaşhi egzoz taktı sadece tup ve ondan sonra 160 yaptıgını soyledı bana ne derece dogru bilemıyorum onu bi iki kere gectım etkısı olabilir
sesde inanılmaz değşim olur ama cok abartılı birşey olursa kı sen o tarz istemıyor gibisin uzun yolda kafanı şişirir
yakıta etkısı olur eger full sistem ve cok ince bi ayar yapılırsa yakıtını dusuredebilir ama zor ihtimal genelde yakıt yukselir
eger yapacaksan egzoz devil al derim bence sesi ve stili cok hoş ben foruma onceden gereklı fotografları koydum ordan incelersin
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
yakıt konusunda sanırım artış yapıyor.dün fazla gezmeme rağmen baya bi yaktı benzin. uzun yola gideceğim zaman bir ölçüm yapacağım bakalım ne kadar yakacak
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
[/COLOR]mesajından birşey anlamadım desem yeridir
ibreyle gözlerim yerinden fırlıycak gibi oldu derken
200 göstereni demiyorum 125 lik motor 140 yapıyor onu diyorum tam benlik motor
tabiki ilk deneyimim değil faal olarak bir motor kullanıyorum da istediğim hızı yapmıyor
bana en az 120 yapan motor lazım benim motor 60 yapıyor
Bende şöyle anladım.
Hani apaçi diye nitelendirdiğimiz insanlar var ya, onlar gibi olup da ibreyi görünce off ibreye bak ben bunla çoşarım havamı atarım basarım tarzı bir mantık var gibi geldi mesajında.
Çünkü daha motor tecrübesi olmayan kişinin ibrenin kuvvetiyle ilgili hmen yorum yapması akla o mantıkta bir kişiymiş gibi geliyor.
Eğer önemli olanın hız değil can güvenliği olduğunun farkındaysan özür dilerim.Mesajında onu anlayamadığımdan canının değerini belirt mek için terslemiş bulundum
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
açıklamanız güzel bende motor 140 yapıyor diye herzaman her yerde 140 yapacak değilim tabikide şimdi yol var yol var
bende 60 yapan motor var bursa içine arada gidiyorum tali yoldan gelen araba soluna bakmıyor zaten sırf onun için en az 120 yapan motor lazım diyorum
o zaman sorun yok dostum.sadece mesajındaki anlaşılmazlıktan karıştı işler.foruma devam ;)
çok sağolun abi komple olucak herşeyi full olucak benim amacım ses+güç istiyorum hepsini verebilecek varmı öyle elinizde 2.nci el arıyorum devil arow yoshimura?? satan alabilirm 2 el takmak sağlıklı olurmu
tak 2.el nolcak ya
Motoru Pazarbaşının narin ellerine bıraktım.
Bana egzoz demeyin.
Yoshim ortadan 2ye katlandı.
Ve servis yoshi fln takmıyo orjin egzoz takcaklar :(
merhaba arkadaşlar ben askere gideceğim gelince motor almayı düşünüyorum daha doğrusu yükseltmek istiyorum
cbr 125 r aceba 2 seneye kadar 2çel fiyatları düşermi
aklımdaki fiyat 2500 tl civarında 2 sene onrası için iyi bir cbr parası diye düşünüyorum sizin düşüncelerinizi almak isterim
birde herhalde 2007 den eski cbr ler karburatörlü yeniler ise enjeksiyonlu
enjeksiyonlu ne kadar yakar
şimdiden teşekkürler
100kmde 3 litre yakar hadı olsun olsun 2.6-2.5 daha fazla dusecegını dusunmuyorum sehir içinde tabı karburatorlu ile fazla fark edecegını zannetmıyorum en guzel yanı ayardı yok pislikti ugrasmıyorsun
alıcam varmı elinizde arkadaşlar 2 el satmak isteyen?? egsozunu
Size sinyalsiz Cbr 125'in fotoğrafını gösteriyim mi?
Bugün her şey güzelken, orjinal sinyalleri söktüm(kablolarını kestim) ve yanımdaki arkadaşlarımdan birinin elinde yeni sainyaller ve kablosundan tutmuş sallıyor(tespih, zincir sallar gibi sallamaya çalışıyo). Hemen aldım elinden ama nafile sinyal gitmiş. Sinyalin bi kablosu içten lehim yerinden çıkmış ve sinyalin tek bir boşluğu var ona da serçe parmağım bile girmiyo(hatta kırılan lehim yerini bile göremiyosunuz).
Sonuç olarak çok severek ve osmaniyelinin yardımıyla aldığım sinyaller gitti Ben de o kadar kesmeden sonra orjinal sinyallere ek yaparak yeniden taktım.
arkadaşlar Uzun süredir foruma girmiyordum şöyle yazılanlara bir göz gezdirdim ancak göremedim acaba aranızda Malossi 166 CC silindir Piston Takımı alıp takan varmı aranızda ? ben 2 Ay sonra almayı düşünüyorum. Motorum evLadiyelik gibi bir şey oldu artık bende satamıyorum tok satıcıyım uğraşmıyorum satmakla. satsam başka motor alamayacağım büyük almak lazım onun için hiç gerek yok bende 166 CC takayım diyorum. Ortalama hızıda sanırım 160 170 Gibi düşünüyorum Sizce nasıl olur ? motorumda artık eskisi gibi gitmiyor zaten onceden 140 150 arası görürdü şu anda sanırım 140 a zor geliyor hatta gelmiyor bile km teli olmayınca göremiyorum 50.000 de olmasıl lazım ortalama şu anda.
forumda ciddi yapmayı dusunenler oldu ama yapanı daha gormedım yapda diyemıyorum ne derece saglıklı ama videolarda fark oldugunu gosterıyor fakat sadece molsaai ile olmaz egzost buji filtre dişli v.b şeyler yapmalısın ve bence cbrye degmez
bana sorarsan bi bujı bi filtre sonra on dişliyi 1 kucult arkayı 2-3 kucult olursa birde egzost tamamdır 150-155 yapması lazım
Abi motorun 13 tane parçası değişicek.
Servisteki arkadaşlar liste çıkarttı boya yok en ufak çizik bile değişcek kesinlikle boya istemiyorum dedim.
Amasorlerin çatalında 2 tane ufak çizik vardı onu bile full amasor takımı getircekler.
Ama egzoz olmuyo orjinal takabiliyorlarmış.
sinyali tesbih diye salladı he sinyalleri ona taksaydın
hay ben öyle şansa varya.tüh be deneyemeden gitti.arkadaşta başka bişeyini sallasaymış sinyal sallanır mı ya geçmiş olsun demekten başka birşey kalmıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:18 ----------
ohho daha ne istiyon adamlar herşeyi yenileyecek işte mis gibi.çizikleri bile halletcekler.egzoz alırsın ilerleyen zamanlarda.bende egzozu söküp arkadan bizim arabayla vursam mı benim motora benim grenajları da değiştirsinler
Zaten motoru götürünce benimde öyle yaptırdığı felan düşündüler sanırım.
Sonra Şanşa orda motoruna bakım yaptırmaya gelen biri vardı.
Diyorum biyerden tanıdık geliyor bu sima.
Adam demesin mi sen ortakoyde kaza yapan değil misin dedi orda anladım bırı geldı geçmiş olsn fln dedi ehliyetin fln var mı diye sordu sagolsun o adammış.
2dkda şahıtte bulduk
Ama işleyiş şöyleymiş Biz önce exper için 80 lira veriyoruz.Verdimde
Sonra exper geliyo Tramer beklıyoruz daha sonra toplan ne kadar tutuyorsa ücret onun %40ını benden alcaklar İş bıttıkten sonra sigorta sırketı %40 ve 80 liramı geri ödiycekmiş böyle acayıp bir işleyiş söz konusu.
Servislerin hiçbir Sigorta şirketiylede anlaşması yokmuş.
sigorta şirketleri istemiyormuş
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)