s.a arkdaşlar aranıza kocaeliden katılyıorum bende yarın cıbırama kavuşuyorum 2.el 2006 model kırmısı
s.a arkdaşlar aranıza kocaeliden katılyıorum bende yarın cıbırama kavuşuyorum 2.el 2006 model kırmısı
sercan sen geçen cuma eminönünde değildin dimi
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
yeni motor alan arkadaşlar motorunuz hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
motogt aynı dizliği kullanıyoruz nasıl memnunmusun sen kaça aldn
@novalcin
bu kaşları nasıl yaptınız.bizde yaptırmak istiyoruz yardımcı olursanız seviniriz
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Bugün tüm evrakları sürücü kursuna teslim ettim. Şimdi tek ve en kötüsü olan 21 Ağustos'u beklemek kaldı.
Arkadaşlar beni çok iyi tanımıosunuzdur arada bir girip yorum yapıorum çünkü bir cbr sahibi deildim! Ama yaklaşık bir hafta sonra cbr alıorum 2010 model sıfır inşallah alıorum almasınada ilk başta dikkat edilmesi gerekenler nelerdir hiç bir fikrim yok biraz bilgi verirmisiniz motorun sağlığı bakımından teşekkürler !
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
Evet 1 gün ile 3 Temmuz sınavını kaçırdım. Bu yaz yine ehliyetsizim.
@kazukki sıfır motosiklet alırken fazla dikkat edilecek bişey yok aslında. Yeni kasanın hangi rengini alıyosun?
Bakım konusunda 1-4-8-12 bin diye gider. Eğer rodaj dönemini soruyosan; motor ısısını yükseltme, uzun süre aynı vitesle gitme viteslerle oyna biraz, ilk 1000 km de artçı pek alma, motoru sert kullanma, ani kalkış-yüksek devir bunlar sana yasak şu anda, en azından ilk 1000 km.
kaşları sende kolaylıkla yapabilirsin. bi ozalitçiden motorun rengine uygun parlak siyah sticker al. çeşitli kalınlıklarda ve uzunluklarda gerekenden fazla al ki yapıştırma sırasında hasar görürse yetersiz malzeme ile ortada kalmayasın.
kafa grenajını, göstergeleri ve farı sök, bu şekilde çok rahat çalışırsın.
stickerları yapıştırmadan önce ne tür bir şekil istediğinde farın üzerinde deneyerek bulmalısın. stickerları istediğin şekilde kestikten sonra bi fön makinesi ile farı ve stickerları iyice ısıtman gerekiyor. ısı sayesinde stickerlara istediin şekli ve bombeyi rahatça verebilirsin. ısıtılan stickerlar soğuduktan sonra çok zor sökülüyor, uzun vadede sağlam olmasını istiyorsan ısıtmalısın ayrıca anlık hatalarda malzeme hala sıcak iken söküp geri yapıştırmak daha rahat oluyor. soğuk iken geri sökmeye çalışırsan cört diye yırtılıyo (gerçektende cörrt diye ses çıkıyor )
unutmadan yüzeyin yağsız ve temiz olması şart. bu çalışmayı kapalı bi alanda yapmanda fayda var.
stickerlarda öyle fazla pahalı değil, 10 liraya gereğinden fazla alabilirsin.
kafa grenajını sökmek için 1 yıldız tornavida, göstergeleri sökmek içinde 10 - 12 anahtar gerekiyor. stickerlar kesmek için geniş, tercihen tahta (ekmek kesme tahtalarından olabilir) maket bıçağı ve cetvel gerekli
belki kafa grenajını ve farları sökmeden yapabilirsin ama o zaman aralardan ışık sızıyor ve geceler uzaktan kötü görünüyor.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Şu an bu konu içerisinde 137 kullanıcı var. (0 üye ve 137 misafir)