benim motorun benzin göstergesindemi sıkıntı var anlamadım E ye ineli uzun bi süre oldu depodanda benzin bariz gözüküyo en az 20km gitcek benzin var E ye geldiğinden beride bi 30kmde ben gitmişimidir:D
Tehlikelide altınızdaki hondanın en küçük süper sport motoru yani niye aldınız o zman o motoru demezlermi adama
HONDA
eee şimdi süper sport aldılar diye ayrıcalıklı mı oldular... o zaman ferrari testeresso alan biri hız ibresi 450km diye otobanda 400e mi çıkacak yani şehir içinde hız limiti 50 ise elliyle gitmek zorunda hacı dayı...hiç bir yer başı boş değil devlet kontrolü var... motosikletlerde hız limiti 70km hayabusanda olsa uyacaksın... iyi hayabusam var diye 300km çık... kurallara uyan masum insanların canını al. yok öyle gör ondan sonrada belanı kimden buluyorsun çoğu kişi bu konuyu tanrıya bırakmaz...
103 hp
arkadaşlar bende kuralcı değilim ama mümkünse şehir içi özellikle dikkat edelim hız limitlerine uyalım... şehir dışı yollarda çok fazla çukur,çökük mıcır, ve tehlikelerle dolu...
103 hp
kırmızı çizgiye geldiğinde deponda yaklasık 100km gidecek yakıt kalıyor.
ama E ye indirmedim bn hiç :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:45 ----------
aynn arkadasım s.içinde 140 yapılmaz heran sagdan soldan cocuk araba hayvan vsvs cıkabilir yolumuza o yuzden dikkat etmek gerekiyor.
40km hızla giderken frenlere asıldıgınızda 8mt sonra motor duruyor.
120yle giderken ölçme fırsatım olmadı ama, frenlere tam basılmaz(basarsan arka tekeri kafana yersin) ve en az 100 150 metrede durur diye tahmin ediyorum
Bu kurallar her yerde var ama bizim otobanlarımızda olan 120 km/h hız sınırı almanyada sınırsız.
HONDA
supertspor ama her makinanın bir kapasitesi var sonuçta. her ne kadar fren mesafesi ver viraj girişi güvenilir olsada sonra sürati belli. ayrıca türkiye'deki yol şartlarında (dikkatsiz şöförlerden bahsetmiyorum bile) her tür motorda yüksek sürat yapmak tehlikeli. supersport diye süper hızlı kullanmakta gerekmiyor
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Motosikletler için hız sınırı 70 , bunun %10 töleransı var 77-80 km oluyo. Yani 80 km ye kadar izin veriyolar !25 cc motosikletler için iyi ama 650cc-100 cc makinalar için çok kötü heralde onlar 4. vites ile 5. vitesi hiç kullanamıyolardır
Almanya'da yerleşim yeri ve yerleşim yeri dışında kalan yerler hariç yani otobanlarda hız sınırı yoktur. Bunun sebebi ise almanyadaki otobanların zemininde 5-8 cm zift olmasıdır. Ülkemiz Türkiye'de ise zift ne arar ?? Otobanlar bile çakıl taşından yapılıyor. 120km/h sınırlaması gayet normal yani..
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
Arkadaşlar benim cbr125in ruhsatında sürücü dahil 1 kişi yazıyor doğrumu sizdede öylemi?
burada kendime cevap hakkı doğduğunu inanıyorum çünkü bu hız meselesinde en çok ben karşı çıktım
dostum benim hız limitlerim zaten o düz yolda 120 yokuş aşağı 140 civarı (daha bugun bende yaptım) ama millet 140-145'i düz yolda yapıyor anlatabildim mi işte benim anlamadığım nokta bu düz yolda 140-145 yapması hatta ismi lazım değil 165 yapmış artık düz yolda mı yoksa yokuş aşağımı bilemem
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Şu an bu konu içerisinde 145 kullanıcı var. (0 üye ve 145 misafir)