2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
motoGt ilk motorun mu bu?
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Arkadaşlar yeni CBR den almış olan, denemiş olan, eskisiyle kıyaslayabilecek olan var mı? Belki geçmiş sayfalarda yazılmıştır ama 1000 sayfayı geriye doğru okumaya üşendim şimdi. Hani diyorum ki belki şehir içinde kullanmak amacıyla 2. motor olarak girişsem mi?
Hayliden hayli kalınlaştı yobazlık yeniden, Softalık zorlu anırtı ile aldı yürüdü.
Kara bir kinle taassub pusudan çıktı yine, Yurdu şâhâne cehâlet yeni baştan bürüdü. (Neyzen Tevfik)
Yoshi oval var bende dediğin gibi alarmlı bütün araları ötmeye başlıyo aksamları çok fena oluyo.
Gören oha motora bak egzoza bak diyo
Benim 2008 model kasko degeri 3.327 TL
Kasko yaptırım diye bir araştırma yaptım 580 Liraya buldum.
Onuda yapmılarmışda rica minnet ayarladık yaptırmayı düşünüyorum.
Vay kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
evet ilk motorum beykurt. ama zorluk çekmedim çok seri güzel bir motor.
saol kardeşim
Sürmüşlüğüm yok ama bayiye gidip oturdum. Bunu boyu kısa olan (1.66-1.67) biri olarak söylüyorum. uzun boylular farkedemese bile eski kasaya göre sele yüksekliği biraz artmış neden mi? çünkü oturduğumda motora ayaklarımın ucuyla bastım fakat eski kasa cbr da tam bastı ayaklarım.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Merhabalar arkadaslar eskı uyeydım ama sıfremı ve ısmımı hatırlayamadım cbr 125 arıyorum beyler elınde satan olursa gorusmek ıstıyorum sureklı ınternete gırme fırsatım olmuyor ama tekrar gırınce kontrol edıcem elımde asagı yukarı 3000 lıra para var eger satan olursa satısı hemen uzerıme almak ıstıyorum tek ıstedıgım motorun kazasız boyasız olması eger satan olursa gorusmek ısterım.
Arkadaşlar CBR 125'in 12.000 km bakımında yapılanlar nedir bilen var mı? Malum garanti bitti ve artık ufak tefek şeyleri kendim yapıcam, ya da internetten parçaları(hava filtresi, buji vs.) alıp kendim takmayı düşünüyorum. 12.000 km bakımında yapılanlar nelerdir yani normal şeylerin dışında.
sercan ne iş cbrı satışa koymuşsun daha ehliyeti almadan büyütecen mi motoru
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
haaahh bi ara da ben ilan vereyim bakalım en yükseğe hangimiz satacaz
Bende binmiyorum.dün gece dondurma almaya çıktım kardeşimle o kadar
Arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler,Ahmetim bakımda filtre deişcek birde genel klasik yag ve buji baska birşey yok kendn halledebilirsin.
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Şu an bu konu içerisinde 139 kullanıcı var. (0 üye ve 139 misafir)