Bugun arkadaşımdan motoru aldım,arka 130 ön 90 lastik çeşme narlıdere otobanı ustune kapandım redlinea girdi 140ı bıraz geçti ben bile şoktayım
Bugun arkadaşımdan motoru aldım,arka 130 ön 90 lastik çeşme narlıdere otobanı ustune kapandım redlinea girdi 140ı bıraz geçti ben bile şoktayım
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
beyler yarın kredi kartı dağıtan kurye firmasına işe giriyom iş yerinin motoruyla dağıtcam şimdilik ama scooterları var ne yapak kendi motorumu alana kadar dolanır dururuk işte
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...de-super/detay
bu motorun aynı renginde başka bir motor düşündüğüm
bu arada 1 haftada fiyatlar amma uçtu internette
var mı burdan motorunu satan?
öhhhhh arka lastiğe bak amma kalınmış hee
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:20 ----------
3 temmuz 2010 sınavına 06.06.1992 liler B sınıfı ehliyet 06.06.1988 doğumlular e d sınıfı ehliyet için ve yaşını daha önce doldurmuş olanlar müracat edebilir.
3 temmuz 2010 sürücü kursu sınavı başvurusu ne zaman yapılmalı 3 temmuz 2010 ehliyet sınavı için son başvuru tarihi 07.06.2010 mesai bitimidir.
3 temmuz 2010 sürücü belgesi sınavı ücretinin yatırılabilmesi için bankaların sistem açılış tarihi 26.04.2010 dir.
3 temmuz 2010 sürücü kursu sınavı için bankaya sınav ücreti parasını son yatırma tarihi 11.06.2010 dir.
Bu tarihe kadar kayıt olamayanlar için bir sonraki ehliyet sınavı tarihi 21 ağustos 2010 dır.
3 temmuz 2010 ehliyet sınav sonuçları açıklandıktan sonra direksiyon sınavı yapılacaktır.
3 temmuz 2010 ehliyet sınavı nın direksiyon sınav tarihi istanbul için 24.07.2010 dur..Bu tarihten sonra yine iki haftada bir ek direksiyon sınavları vardır..Kurslarınızla irtibata geçersiniz.
3 temmuz ehliyet sonuçları açıklanma tarihi 19 temmuz 2010 dur..
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
ben de bilmiyorum, gidip göreceğim artık ne kadar kalınmış
gitmene gerek yok resimde anlaşılıo kalınlığı gtr250 de yok bu lastik be motor gitmez bu lastikle
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Lastik ve son hız konularında çok hassasdır topic bak ben 160 gördüm desem topic karışır.Ama demiyorum
benim motorda 7.500 rpm'de 90-95 arası oynuyo dostum
dostum tam bilmiyorum her yıl sabit bakıma götürüyorum makinayı servisine orada demiştim değiştirelim diye tamam dediler bakımla beraber 100tl'ye patlamıştı yani sadece arka dişli ne kadar bilmiyorum
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
bende şu 100ü bi geçemedim ehliyet yok ara sokakta basıom.tam 100e geliyorum daha da arttircam yol bitiyor
Aman abi ara sokaklarda çok sakat benim ilk günler başıma geleni biliyorsun aklıma geldikçe bile nasıl kurtuldum niye şükrediyorum.
Bugun vergi dairesine gittim 78 liracık yatırdım.
Ama emliyete gidemiyorum.Hergün sınavım var.1 hafta daha bekliycem artık.
Motorada pek binmiyorum aynı yerlerde paket servisi atan motorcular gibi dolaşmak sıktı artık [COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:01 ----------
Ya niden inanmıyorlar bize
ara sokak dediğin iki şeritli yol ya bakma öyle dediğime ama araba çok girmiyor oraya.bende fırsattan istifade basiyorum tabi
Hadi herkese iyi geceler...
Pazartesi hayırlısıyla CBRım geliyor millet
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Şu an bu konu içerisinde 269 kullanıcı var. (0 üye ve 269 misafir)