cbr le kurye işi yapılır mı acaba onu düşünüom
cbr le kurye işi yapılır mı acaba onu düşünüom
Vay vay okul bitti İstanbula ayağının tozuyla ekipmanları kapmışşın.Hiç haberimizde yok
Allah korumalarını denetmesin.
Eldivende çok güzelmiş bende buna benzer deri gördüm acaba yazın kullanılır mı deri eldiven ?
Bugun kursa gittim yarın gel dosyanı al dediler çok sıkıldım aynı yerlerde dolaşmaktan polislerde çok dolaşmaya başladı yaz geldi diye her motoru durduruyolar.1 dosya için 20 gün beklenir mi ya
Benimkilerde cok uzun duruyo heryere takıyorum.Dün adamın biri yolun ordasından yürüyodu aynayı koydum koluna artık kaldırım kullanır hıyar
naptın ya cıbırın bi karızması var Kro derler valla
Seninde içinde cbf aşkı başladı hacı dünkü tekerden sonra
Ss olcak diyosun..Fazer nedir varadero nedir
Benim cbf'ten sonraki makina Allah izin verirse R6 ne alaka ne lahana turşusu motorlarımı değişsek
Zorunamı gitti evet senin motor
Hem motora hem kendine yazık edersin.
Kendine maddi açidan..Motora görüntü baabından cbr sıkıntıya gelmez
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
bugün kurstaki tüm evraklarımı teslim ettim geriye temmuz sınavları ve ehliyeti almak kaldı
sağlık raporunu alırken sağlık ocağından doktor manyakmısın olum ne işin var motorla dio
Merhabalar Saygıdeğer Büyüklerim
Aranıza yeni katılıyorum daha önce hiç vitesli motor tecrübem olmadı başlangıç için 2010 Honda Cbr 125 RR düşünüyorum kafamda bir soru var motor üstünde çok sırıtırmıyım 1.80 Boy 90 kilom teşşekürler
ee tabi o da bi alternatif :D olmuyacak şey diil ;)
Bir garip yolcu...
sahibinden.com da ankara ilanlarında 2006 modeline 5 bin fiyat çeken var şuurunu kaybetmiş adam
motorumu sattım arkadaşlar 3 liracık sanki rahatladım artık çaldıracağım bir şey kalmadı diye sanırım tabi dışarda şu an hiç bir vasıtam yok ama bisiklet almayı düşünüyorum , artık girmemde foruma
...
Bu sabah işe gitmek için hazırlandıktan sonra otoparkta motorun brandasını kaldırdığımda tam bir sürprizle karşılaştım. Bir anne kedi brandanın içine, motorun altına girip gece yada sabaha karşı doğum yapmış. 6 minik yavru civcivler gibi ses çıkarmaya başlamışlar. Anne kedi bitap halde bana bakmaya başladı. Hayvancağız ürkmesin diye hemen uzaklaşım kask ile eldivenleri çıkardım. O arada anne kedi yavrularından 1 tanesini alıp yangın merdivenlerinin arkasında bir köşeye kaçıverdi. Babamı arayıp durumu anlattığımda bana ne dese beğenirsiniz? Tebrikler Bulut'çum baba oldun!! Telefonu kapattıktan sonra yavrularını teker teker yanına taşıdım. Tabi bu durumdan pek hoşnut değildi. kızgın sesler çıkarmaya çalışıyodu ama o kadar güçsüz kalmışki o sesleri çıkarcak bile hali yoktu hayvancağızın. Daha sonra hemen yukarı çıkıp biraz süt ile kedi maması getirdim. bende 10 yıldır kedi besliyorum bu yüzden mama getirmek sorun olmadı. Giderkende bir fotoğrafını çektim cep telefonu ile. Akşam eve gidince buraya koyarım. Yavru kediler ürkmesin diye orda motoruda çalıştırmadım köşeye kadar ittirdim
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Şu an bu konu içerisinde 272 kullanıcı var. (0 üye ve 272 misafir)