Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Mayıs 2010, 14:06
Reklamlar
-
19 Mayıs 2010, 14:08
beykurt adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 16.000 bakımına götüren yok mu aranızda ? Ne yapıyorlar ne kadar tutuyo ücret olarak bilgi verecek yok mu?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 ----------
Len trafiğe kapalı alan diyon araba geçiyor şikayet etcem seni polislere
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------
Hiç hareket falan yok insan bi lastik yakar hiç olmadı
Oda işin espirisi
motorun üstünde çok mu kambur duruyorum acaba ?
-
19 Mayıs 2010, 14:12
-
19 Mayıs 2010, 14:21
ahmet93 adlı üyeden alıntı
3 Temmuz yazılı, 27 Temmuz Direksiyon sınavı. Ağustosun 10'unda ehliyet elimde..
Kurslar ve şehirler arası farklılıklar mı var ? Manisa/Salihli'de 3 Temmuz Yazılı sınav, 31Temmuz-1Ağustos direksiyon sınav tarihi, direksiyondan sonra en geç 15 gün içinde ehliyet elinde.
casillas00 adlı üyeden alıntı
Güzelmiş ya
Bugün Seyrantepe'de rastlaştığım kırmızı cbr burdan birinin mi acaba ?
Manisa/salihli/seyrantepeden mi bahsediyosun seyrantepe deyince iki yer war galiba türkiye'de
novalcin adlı üyeden alıntı
bende hele 2010 kasa cbr mi alıyım görüşecez sizle
Aynen kardeşimm Bi Alamadık Gitti. Ancak Şu ehliyeti alınca kesinlikle alıyorum. zar zor sabrediyorum forumda CıBıRları gördükçe heyecan yapıyorum.
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
-
19 Mayıs 2010, 14:50
biraz daha dik dur dicem ama boy var sende mecbur öyle durcan. bak benim de canım çekti video çekmek
pazar akşamı yada pazartesi bende çekeyim bi video. Lastik de yakacam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:10 ----------
neyse ben ders çalışıyorum kaldı tek sınav yarına.onu da vereyim de bitsin bu sene de artık.hadi iyi forumlar görüşmek üzere.akşam yine uğrarım foruma.
Bi kişi de yok mu şu 16.000 bakımı yaptıran ya kimse bişi yazmıyor.hafta içi götürcem istoça servise motoru
1.83 boy var anca bu kadar
grossefox adlı üyeden alıntı
Manisa/salihli/seyrantepeden mi bahsediyosun
seyrantepe deyince iki yer war galiba türkiye'de
yok İstanbul/seyrantepe
-
19 Mayıs 2010, 15:47
gudubetliğinde bu kadarı anca bende olur herhalde.bahsettiğim elektrik sorununu hallettik ve sorun neymiş kimin aklına gelir.şase kablosu kopmuş yolda aküyle falan alakası yok rahat bi nefea aldım sonunda..ve şunu öğrendimki motor çalışmıyosa fazla vurdurarak çalıştırmayın
-
19 Mayıs 2010, 17:09
atmaca_35 adlı üyeden alıntı
gudubetliğinde bu kadarı anca bende olur herhalde.bahsettiğim elektrik sorununu hallettik ve sorun neymiş kimin aklına gelir.şase kablosu kopmuş yolda aküyle falan alakası yok rahat bi nefea aldım sonunda..ve şunu öğrendimki motor çalışmıyosa fazla vurdurarak çalıştırmayın
geçen benim motorun akü bitmişti vurdurarak çalıştırtık.2 3 kere uğraştık çalışsın diye.ne gibi sorunlar açıyor vurdurmak.Senin sorun vurdurmadan dolayı mı oldu?
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
19 Mayıs 2010, 17:11
http://www.motosiklet.net/forum/konu...m-gerekli.html
arkadaşlar yardımlarınızı ve yorumlarınızı beklıyorum
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
19 Mayıs 2010, 17:35
yok benımkı şase kablosu cıktığı için elektrik gelmıyodu...vurdurunca pistaon dişli ne varsa zarar görüyomuş..
-
19 Mayıs 2010, 17:48
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
-
19 Mayıs 2010, 19:11
atmaca_35 adlı üyeden alıntı
yok benımkı şase kablosu cıktığı için elektrik gelmıyodu...vurdurunca pistaon dişli ne varsa zarar görüyomuş..
hadi ya inşallah bişi olmamıştır benimkine.bakıma götürünce baksınlar bi o zaman
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:09 ----------
grossefox adlı üyeden alıntı
benimde boy 1.81 kilo 100 (şey biraz şişkoyumda boy olunca göstermiyom
) bakalım inş pederi ikna edipte bi cbr aldırabiliriz
bence o boy ve kiloya uygun değil cbr dostum.ya biraz daha sabret gt250r al yada cbf falan al.çok sırıtır motor altında.hele ki sıfır alacaksan cbr ı git o araya ikinci el gt250 al
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
19 Mayıs 2010, 20:07
az önce efe plazadan geldim cbr le cbf yi kıyas ettim abicim çok fark var ya cbf cbr den baya baya büyük duruyor hele ki benim boyum 183 cbr ye oturdum sanki tabureye oturdum bu durumda ben alırsam cbf alırım ya cbf ya hysoung 250 r
bir hevesle cbr alıp pişman olmak istemem
-
19 Mayıs 2010, 20:29
az önce efe plazadan geldim cbr le cbf yi kıyas ettim abicim çok fark var ya cbf cbr den baya baya büyük duruyor hele ki benim boyum 183 cbr ye oturdum sanki tabureye oturdum
bu durumda ben alırsam cbf alırım ya cbf ya hysoung 250 r
Bugun gideceğinden haberim olsaydı bende birlikte gelirdim ) Cbr ler gözüme baya büyük görünmüştü ama senin içine demek sinmemiş... Hayırlısı. Videoyu çeken arkadaşında boyu bizimle hemen hemen aynı ama cbr üzerinde gayet şık durmuş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 ----------
casillas00 adlı üyeden alıntı
1.83 boy var anca bu kadar
Hocam boy uzun olmasına rağmen maşallah gayet hoş ikili olmuşsunuz motorla... Boyumuz hemen hemen aynı benim kg 80... Videonu izledikten sonra anladımki bende cbr ile güzeli kili oluştururum sırıtmaz ) Belirli tecrübeye kadar cbr 125 likle inşallah arkadaşlık edicem tabi ehliyeti cebime koyar koymaz;)
-
19 Mayıs 2010, 20:40
Bugün bende plazaya gittim ellerinde sadece tricolor kalmış ya siyah olsaydı. cbf e göre küçük kalıyor ama benim boy 1.67 olunca sırıtmadı tabi. Boyu uzun olan arkadaşlarda sırıtabilir.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
-
19 Mayıs 2010, 20:44
dionysos06 adlı üyeden alıntı
Bugun gideceğinden haberim olsaydı bende birlikte gelirdim
) Cbr ler gözüme baya büyük görünmüştü ama senin içine demek sinmemiş... Hayırlısı. Videoyu çeken arkadaşında boyu bizimle hemen hemen aynı ama cbr üzerinde gayet şık durmuş
dostum bende son anda gittim arkadaş geldi arabayla benim kredi işi olmadı yanlız sigorta istiyo adamlar benimde şuanda sigortam yok ufak tefek gelirim var ama sigortam yok bi yere bağlı çalışmıyorum olmadı yani
sizin bide kilonuzda varmış benim kilom yok 73 74 kiloyum cbr de uzun süre sürmek bu boyla cbf ye göre daha yorucu olacağına düşünüyorum kredi işi olsaydı belki cbr yi alırdım ama nakitle cbf den başka alamam borc felan bulup hayırlısı olsun genede
-
19 Mayıs 2010, 20:47
MotoGT adlı üyeden alıntı
Bugün bende plazaya gittim ellerinde sadece tricolor kalmış ya siyah olsaydı. cbf e göre küçük kalıyor ama benim boy 1.67 olunca sırıtmadı tabi. Boyu uzun olan arkadaşlarda sırıtabilir.
demek ilk ben gitmişim aranızda gittiğimde siyahta vardı... Siyah çok hoşuma gitti tricolor pek cazip gelmedi... Inşallah bende sırıtmaz :( Büyük motoruda acemi olduğum için tercih etmiyorum çünkü tavsiyeler bu yönde. Sırıtsada yapabileceğim pek birşey yok Ama arkadaşın videosunu izledikten sonra sırıtmıyacağını düşünüyorum. Cidden motorun üzerinde gayet hoş duruyordu...
-
19 Mayıs 2010, 20:49
az önce efe plazadan geldim cbr le cbf yi kıyas ettim abicim çok fark var ya cbf cbr den baya baya büyük duruyor hele ki benim boyum 183 cbr ye oturdum sanki tabureye oturdum
bu durumda ben alırsam cbf alırım ya cbf ya hysoung 250 r
katılıyorum sana.o boyla komik durur motor altında.cbf al kullan.para biriktir gt250 alirsin cbf yi satıp
-
19 Mayıs 2010, 20:54
dostum bende son anda gittim arkadaş geldi arabayla benim kredi işi olmadı yanlız
sigorta istiyo adamlar benimde şuanda sigortam yok ufak tefek gelirim var ama sigortam yok bi yere bağlı çalışmıyorum olmadı yani
sizin bide kilonuzda varmış benim kilom yok 73 74 kiloyum cbr de uzun süre sürmek bu boyla cbf ye göre daha yorucu olacağına düşünüyorum kredi işi olsaydı belki cbr yi alırdım ama nakitle cbf den başka alamam borc felan bulup hayırlısı olsun genede
Hocam sıkmayın canınızı hayırlısı ile bir hal çaresi bulunur... Bende sözleşmeli olarak ösymde çalışıyorum, sözleşmem eylül gibi bitiyor. Bari ağustosta ehliyeti alır almaz sigortam bitmeden hemen başvurayım motoru almak için... Gerçi bir yandan parada biriktiriyorum nakit alabilmek için... Umarım en kısa sürede sende bende ve tüm istiyen arkadaşlar kavuşurlar istedikleri motorlara...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 ----------
katılıyorum sana.o boyla komik durur motor altında.cbf al kullan.para biriktir gt250 alirsin cbf yi satıp
Dostum senin boyun kaç? Sende gayet şık duruyorsun motorun üzerinde ;)
-
19 Mayıs 2010, 20:56
ehliyeti beklemiyorum ben ehliyete kalırsak ta ağustosun sonunu bulcak boşu boşuna haziran temmuzun ağustosun ziyan olcak motor işi zaten sezonluk hiç olmazsa mahallede buralarda fazla trafik olmuyan yerlerde kendimi geliştiririm ehliyet gelene kadar ben öle düşünüyorum
-
19 Mayıs 2010, 20:59
ehliyeti beklemiyorum ben ehliyete kalırsak ta ağustosun sonunu bulcak boşu boşuna haziran temmuzun ağustosun ziyan olcak motor işi zaten sezonluk hiç olmazsa mahallede buralarda fazla trafik olmuyan yerlerde kendimi geliştiririm ehliyet gelene kadar ben öle düşünüyorum
Doğruya ikimizde aynı tarihlerde kavuşacağız ehliyete Sen yine biliyorsun kullanmasını... Ben bilmediğimden ötürü illaha ehliyeti bekliyeceğim diyorum... Eğitimini almış olsam bende sabredemezdim. Şimdi bile sabırsızım ama bi o kadar çaresizim Sürüş eğitimi olmadan alamıyorum malesef... Eğitim şart bana anlıyacağın ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 234 kullanıcı var. (0 üye ve 234 misafir)
Bu Konudaki Etiketler