Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Mayıs 2010, 13:26
sağolun bi açıp bakayım...lastik olayını şöle açıklayayım gezide eneste vardı ikimizde de artçı vardı kilolar hemen hemen aynı diyebiliriz ikimiz aynı anda bastığımız zaman enes beni yakalayamıyodu...onu lastik arka lastik 130 luk...
bu arda benım ibrede 120 de
Reklamlar
-
17 Mayıs 2010, 13:58
deneriz bi ara
-
17 Mayıs 2010, 14:12
NightMare0 adlı üyeden alıntı
0 almak yerıne 2.el ekstralı almayı dusunuyorum sizce ?
ilerde değiştirme gibi bir düşüncen şimdiden varsa 2.el daha iyi oluyor.Satarken fazla zararın olmaz ama ben satmam dersen sıfır daha iyi
[QUOTE=djsalih;2059736][QUOTE=casillas00;2058893]
djsalih adlı üyeden alıntı
Ben bu ay sonuna doğru alıcam bu montu Salih ama işte benimde vicud biraz dengesiz belim ince kollar uzun s denedim tshırt gibi oldu M denedim eh idare eder.Ama yanlardanda genişleyince korumaları birşeye yaramaz.Ne dengesiz bir vicudum var ya
-
17 Mayıs 2010, 14:21
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
zaten motoru ilk çalıştırdığında motor soğuk olduğundan bir kaç dakika stop edebilir ya cikle çek 45 saniye kadar yada hafif hafif 1 dk kadar gaz ver 3000 devir civarı motor zaten hemen ısınır ama ısındıktan sonra yine stop ediyosa ozaman rölanti ayarını biraz yükselt çok kolay sen bile yapabilirsin,deponun alt tarafında altın sarısı gibi bi vida var onu elinle çevirip ayar yapabilirsin normali 1500 devirden biraz daha azdır...
Teşekkürler sarsılmaz.Yoldayken de oluyor.ışıkta duruyorum debriyajı sıkıyorum.pat devir düşüyor istop ediyor.Bir dahaki bindiğimde rolnati ayarına bakarım tekrardan sağol
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
17 Mayıs 2010, 14:26
beykurt adlı üyeden alıntı
Teşekkürler sarsılmaz.Yoldayken de oluyor.ışıkta duruyorum debriyajı sıkıyorum.pat devir düşüyor istop ediyor.Bir dahaki bindiğimde rolnati ayarına bakarım tekrardan sağol
Benimde ilk çalıştırdıgımda istop ediyor.Jikleyi çekip 3.ooo Rpm'de biraz bekletince(30-40 saniye)istop etmiyor o zaman ama senin motor hergün çalışmadıgı için bu süreyi biraz uzatırsın abi
-
17 Mayıs 2010, 14:29
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
17 Mayıs 2010, 14:34
Benim Ön Lastik:orjinal arka lastiği
Arka Lastik:130luk cbf250nin ön lastiği
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 ----------
Ben ilk aldığımda bi dokunmayla marş alır çatır çatır çalışırdı motor.
Şimdi o yüzden sıkıntı ediyorum neden şimdi çalışmıyor diye.
Zaten 16000 km bakımına götürcem bir ara.ilk servis kazığımı yiyeyim istiyorum
2 qünde bozdun motoru
Şakası bir yana senin motor yatıyor ya bence ondan buraya donunce fulle depoyu bi yol yap kendine gelir motor.Benim motor 6200Km de şuan.Yagını suyunu ıvırını zıvırını aldıgım gün değiştirdim.35 TLçık
-
17 Mayıs 2010, 14:54
-
17 Mayıs 2010, 14:54
novalcin adlı üyeden alıntı
telefon açtım ben krediyi onlar bizim adımıza çıkartıyomuş ne gerekiyo dedim kimliğinle gelsen yeter dedi hafta içi gelin dedi biyere bağlı çalışmıyorum ama hiç bi bankaylada vukuaatım yok yani 3 4 tane kredi kartım var sorunsuz ödemeler maaş bodrosu felan isterlerse sonradan o iş yatar işte
dostum sen başvurursan prosedürlerle ilgili bizide bilgilendirirsen sevinirim. ben temmuzda ehliyeti alınca başvurmayı düşünüyorum. Banada hafta içi kimlikle gelirsen kredi talebi yaparız bankaya dedi... Sanırım bordro, kefil şu bu aramıyorlar... Başka yere borcun harcın yoksa veriyorlar diye duydum. Ama sen yinede öğrenince bizide bilgilendirirsen sevinirim...
-
17 Mayıs 2010, 14:58
bende ehliyet yok ki deli dana gibi aynı yolda dönüp duruyorum.o da sıktı artık.annemi kardeşimi gezdiriyorum 2 3 tur.sonra eve giriyorum.dün alışveriş merkezine gittim o kadar.fazla da çıkmam ehliyetsiz trafik olan yere.zaten yolda istop edip duruyor kalmayayım caddenin ortasında kazık gibi
neyse hadi size iyi forumlar.ben ders çalışcam.görüşürüz sercan
Aynen abi bizim burda hiç görmediğim yerlere gittim artık sarmıyo ehliyetı alıp yeni yerler keşvetmem lazım.Yanıma birinide buldum R6 yetişemiyorum ama ona genede arada bir arkadan gördügüm oluyor
-
17 Mayıs 2010, 15:14
Benim Ön Lastik:orjinal arka lastiği
Arka Lastik:130luk cbf250nin ön lastiği
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 ----------
Ben ilk aldığımda bi dokunmayla marş alır çatır çatır çalışırdı motor.
Şimdi o yüzden sıkıntı ediyorum neden şimdi çalışmıyor diye.
Zaten 16000 km bakımına götürcem bir ara.ilk servis kazığımı yiyeyim istiyorum
Lastik konusunda verdiğiniz bilgi için teşekkürler, tam da aklımda olan boyutlardı bunlar
Yakında 16bin bakımına götürcekmişsiniz, birde şunu sorayım; sübab ayarı kaç km'de yapılır? şu an 8800 km'deyim en son 7500de servise girdi ama subab ayarı yapılmamıştı.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
17 Mayıs 2010, 15:53
-
17 Mayıs 2010, 15:56
beyler kabloları kontrol ettim herhangi bir anormallik yok sanırım akü ömrünü tamamladı...yada aküyü şarj eden dalga (adını unuttum) o arızalı
-
17 Mayıs 2010, 17:30
atmaca_35 adlı üyeden alıntı
beyler kabloları kontrol ettim herhangi bir anormallik yok sanırım akü ömrünü tamamladı...yada aküyü şarj eden dalga (adını unuttum) o arızalı
hmm en kısa sürede şu basit ama uğraştırıcı sorundan kurtulursun inşallah
-
17 Mayıs 2010, 20:10
cakalaz adlı üyeden alıntı
Şu Megelli Ne ayak arkadaslar
Güzel bir alternatif
haklısın çok gözüm tuttu aletleri hele sport olanı
hayalinin peşinden ne kadar çok koşarsan alacağın zevkte sabırın kadar yüksektir :):queen:
-
17 Mayıs 2010, 20:40
-
17 Mayıs 2010, 20:49
4shared.com a yükle biz ordan indirip izleriz
-
17 Mayıs 2010, 21:19
-
17 Mayıs 2010, 23:18
bende yeni motorcuyum anlamıyorum o sübap ayarı konularından overcloud.
Tecrübeli olan kişiler yazarsa bende öğrencem sen sorduğun için
benim lastikler hoş duruyor.Resimleri de var 1000. sayfanın biraz öncesinde.ordan bakabilirsin motorda nasıl duruyor diye.
Dün motor kayıyor diye konuşmuştuk bugün ben kaydırdım
trafikteyken dönüyordum.ayağımı unutmuşum frende basılı halde.biraz daha basılca kitlendi arka teker.baktım yan yan gidiyorum sonra koydum ayağımı yere de toparladım Allahtan.Bir ara düz yolda hızlanıp arka ön birlikte frenleme tekniklerine ısınmam lazım.Acil durumlarda arka frene hemen yüklenebiliyorum ve teker kitleniyor yada direk ön frene asılıyorum takma atma ihtimali oluşuyor.Çok hassas ve can kurtaracak bir tecrübe frenleme konusu.Doğru frenleme yapamamak kazaları arttırıyor.
Yeni motorcu arkadaşların ibre kaça çıkar yerine frenleme nasıl yapılır diye uğraşmaları en doğrusu.
Arka fren bişeye yaramıyo abi.Ben vites düşüp durmayı çalışıyorum.Arka freni ne kadar azda bassan kayıyor.Yada biz odunuz yapamıyoruz.motor frenı +ön fren.
Varsa yanlışımız abilerimiz uyarsın çok ihtiyacımız var bilgilerinize.Bide vites düşerken arka tekeri kitliyorum.Nasıl kitlemeden motor frenı yaptırcam ben bu merete bir acıklaması var mıdır yoksa yapa yapa mı alışcaz ?
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Ben yapamam cıbırıma öyle ilk aldıgım gün 70 80 derecelik bir arka kaldırma anım var ön frene bi asıldım taklaya geliyorduk nerdeyse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 ----------
Motoru aldıgımdan beri ilk defa fulledim.Pompacıya fulle demekte çok havalıymış yavvv
-
17 Mayıs 2010, 23:48
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 102 kullanıcı var. (0 üye ve 102 misafir)
Bu Konudaki Etiketler