Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Mayıs 2010, 03:36
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Reklamlar
-
14 Mayıs 2010, 13:25
onur35 adlı üyeden alıntı
zamanla yapa yapa deneme yanılma yoluyla öğrenirsin
ben eski motorlarımı az kurcalamazdım alet hırdavatta olunca,cıbırı bile çırılçıplak yapıp tekrar topladım vakit olunca en ince detaya kadar temizler yağlarım hoşuma gidiyor...arkadaşların motorlarına bile el atmışlığım vardır gören sanayide büyüdük sanır
yeni motorun hayırlı olsun kırmızıyı bulmuşsun en sonunda sevindim senin adına
yeni motor alan arkadaşlara nazar değmesin dikkatli olun alışmadan gazlamayın derim....
evet öyle onur abi saol sabrettım buldum kırmızıyı tamda istediğim gibi 2009 7000 km de zevkle biniyorum felaket dikkat cekiyor herkez hayran kaldı mudanyada hele rengine bayıldılar ALLAH nazardan saklasın
-
14 Mayıs 2010, 13:31
enes honda servisine götürme bi boktan anladıkları yok yazık edersin motora benim sana söylediğim yere götür eleman eski honda servisi..salih bu sözlerim senin içinde geçerli benim adımı söylemeniz yeterli...
-
14 Mayıs 2010, 13:57
herkese hayırlı cumalar
-
14 Mayıs 2010, 17:01
sağol salih sanada
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:59 ----------
drumtoens adlı üyeden alıntı
saolun arkadaşlar motorum 2006 model 14000 km ya çokta ucuza geldi biraz eksikleri var ama küçük şeyler halledecem inşaallah...
Güle güle kullan aldın ya artık gerisi kolay alnır kalan herşey.
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
14 Mayıs 2010, 20:10
merhabalar ben bu formda yeniyim bikaç gündür bakıyorum forma sürekli konulara motor konusunda çok cahilim b sınıfı ehliyetim var kısmetse bu yaz motor almak istiyorum araştırmalarım sonucu cbr 125 hoşuma gitti bütcede az en fazla 3 bin lira bulabilirim. Sizce iyibi tercihmi sorun yaşarmıyım kaç model üstü ne kadar kilometrede almamı önerirsiniz. Elimden tutucak bu konularda bilgi sahibi biri/birileri yorum yazarsa çok sevinicem =))
-
14 Mayıs 2010, 20:40
dostum bu soruyu soran belki 100. kişisin geçmiş sayfaları okumanı tavsiye ederim
-
14 Mayıs 2010, 20:49
2AF3R adlı üyeden alıntı
merhabalar ben bu formda yeniyim bikaç gündür bakıyorum forma sürekli konulara motor konusunda çok cahilim b sınıfı ehliyetim var kısmetse bu yaz motor almak istiyorum araştırmalarım sonucu cbr 125 hoşuma gitti bütcede az en fazla 3 bin lira bulabilirim. Sizce iyibi tercihmi sorun yaşarmıyım kaç model üstü ne kadar kilometrede almamı önerirsiniz. Elimden tutucak bu konularda bilgi sahibi biri/birileri yorum yazarsa çok sevinicem =))
öncelikle hoşgeldin. üstüne biraz daha para koy derim 2008 üstü cbr al 2008 sonrası biraz daha farklı inşallah istediğin gibi bir motor alırsın
-
14 Mayıs 2010, 21:00
mertka adlı üyeden alıntı
öncelikle hoşgeldin. üstüne biraz daha para koy derim 2008 üstü cbr al 2008 sonrası biraz daha farklı inşallah istediğin gibi bir motor alırsın
Hoşbulduk teşekkür ederim denerim ama çok fazla umutlu değilim. 2008 öncesiyle sonrası arasında belirgin farklar neler peki kasasımı yoksa diğer şeylerde değişikmi ?
-
14 Mayıs 2010, 22:32
2006 üstü gayet temiz motorları 3bin liraya bulabilirsiniz
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
14 Mayıs 2010, 23:14
-
14 Mayıs 2010, 23:43
Şu Megelli Ne ayak arkadaslar
Güzel bir alternatif
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
15 Mayıs 2010, 00:52
2AF3R adlı üyeden alıntı
Hoşbulduk teşekkür ederim
denerim ama çok fazla umutlu değilim. 2008 öncesiyle sonrası arasında belirgin farklar neler peki kasasımı yoksa diğer şeylerde değişikmi ?
dynner nickli arkadaşa ister istemez katılıyorum. arasında fark sadece görsellik olarak var kuyruk,sakal bir kaç makyaj falan ama 2008 sonrası görsellik olarak beni daha çok tatmin ediyor tabi tercih meselesi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------
beykurt adlı üyeden alıntı
2 hafta binmedim motora akü bitmiş
marşa basıyorum tak tak tak ses geliyor
neyse vurdurduk çalıştı.gezindim şarj oldu
beykurt bende 2 defa senın gibi yaptım akü 3.ye dayanmadı öldü şarj falan ettirdim yine olmadı haberin olsun gerçi honda sağolsun yenisini gönderdi ama
-
15 Mayıs 2010, 01:23
mertka adlı üyeden alıntı
dynner nickli arkadaşa ister istemez katılıyorum. arasında fark sadece görsellik olarak var kuyruk,sakal bir kaç makyaj falan ama 2008 sonrası görsellik olarak beni daha çok tatmin ediyor tabi tercih meselesi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------
beykurt bende 2 defa senın gibi yaptım akü 3.ye dayanmadı öldü şarj falan ettirdim yine olmadı haberin olsun gerçi honda sağolsun yenisini gönderdi ama
okul dolayısıyla apartmana kaldırıyorum.napaluım başa gelen çekilir
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
15 Mayıs 2010, 02:03
okul dolayısıyla apartmana kaldırıyorum.napaluım başa gelen çekilir
en güzeli motoru güvendiğin birine emanet edip 3 4 güne bir çalıştırmasını söylemek
-
15 Mayıs 2010, 11:17
djsalih adlı üyeden alıntı
daha ilk aldığımda çektım
Vay Salih kardeşim Bize Kırmızı çoook yakışıyor.Birde kırmızı montlarımızı aldık mı tmmdır.Hayırlı uğurlu olsun.Allah asfalt yüzü göstermesin.
2 hafta binmedim motora akü bitmiş
marşa basıyorum tak tak tak ses geliyor
neyse vurdurduk çalıştı.gezindim şarj oldu
Burak abi gitmişin İstanbulun bir ucuna yakın olsa 3-4 qunde bir gider marşlardım ben.Ama az kaldı 1 aya biter senin okulda
-
15 Mayıs 2010, 11:26
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir takip ettiğim forumunuza kayıt olmak ancak nasip oldu. iş güç vs derken insan kendisine fazla vakit ayiramiyor. şu an bile iş yerinden mesaj yaziyorm Bir süredir 2006 model cbr 125 kullanıyorum, aldiğimdan beri yaklaşik 1500km yol yaptim fakat şu sıralar yaşadığım bir problem canimi sikiyor. Motor ilk çalişma anindan itibaren 15 - 20 dakika boyunca surekli olarak stop ediyor. Dün 500 metrelik bir mesafede 4 kere stop etti. Rölanti yada seyir halinde farketmiyor. Genellikle jikle çekik iken daha çok yapiyor. Benden çok daha uzun süredir motor kullanan arkadaslara sordum, karburatoru temizlet dediler. Sizin tavsiyeleriniz nedir? En son bakimi Esengul'de 7500km'de yaptirmistim.
-
15 Mayıs 2010, 11:32
hava ayarınada baktır derim
-
15 Mayıs 2010, 12:30
overcloud adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir takip ettiğim forumunuza kayıt olmak ancak nasip oldu. iş güç vs derken insan kendisine fazla vakit ayiramiyor. şu an bile iş yerinden mesaj yaziyorm
Bir süredir 2006 model cbr 125 kullanıyorum, aldiğimdan beri yaklaşik 1500km yol yaptim fakat şu sıralar yaşadığım bir problem canimi sikiyor. Motor ilk çalişma anindan itibaren 15 - 20 dakika boyunca surekli olarak stop ediyor. Dün 500 metrelik bir mesafede 4 kere stop etti. Rölanti yada seyir halinde farketmiyor. Genellikle jikle çekik iken daha çok yapiyor. Benden çok daha uzun süredir motor kullanan arkadaslara sordum, karburatoru temizlet dediler. Sizin tavsiyeleriniz nedir? En son bakimi Esengul'de 7500km'de yaptirmistim.
usta ben bir ara jikleyi çekik bırakmıştım aynısı bendede olmuştu jikleyi kapa sonuna kadar kapandığından emin ol birde öyle dene
benzeri benzindende başıma gelmişti öyle olduğu zaman karbüratör vidasını biraz gevşet benzin aksın sonra geri sık sorun ikinden biridir gibime geliyor.
-
15 Mayıs 2010, 12:31
overcloud adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir takip ettiğim forumunuza kayıt olmak ancak nasip oldu. iş güç vs derken insan kendisine fazla vakit ayiramiyor. şu an bile iş yerinden mesaj yaziyorm
Bir süredir 2006 model cbr 125 kullanıyorum, aldiğimdan beri yaklaşik 1500km yol yaptim fakat şu sıralar yaşadığım bir problem canimi sikiyor. Motor ilk çalişma anindan itibaren 15 - 20 dakika boyunca surekli olarak stop ediyor. Dün 500 metrelik bir mesafede 4 kere stop etti. Rölanti yada seyir halinde farketmiyor. Genellikle jikle çekik iken daha çok yapiyor. Benden çok daha uzun süredir motor kullanan arkadaslara sordum, karburatoru temizlet dediler. Sizin tavsiyeleriniz nedir? En son bakimi Esengul'de 7500km'de yaptirmistim.
kardeş senin sorun yüzde 75 belli. karbüratörüne benzin az geliyor o da çabuk bitince stop ediyor. depo kapağını açınca pat diye ses geliyormu. geliyorsa deponun havalandırma hortumu sıkışmış depoyu çıkar geri tak.
bendede başıma geldi başka arkadaşalara da oldu aynısı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 152 kullanıcı var. (0 üye ve 152 misafir)
Bu Konudaki Etiketler