ben onlara bişi toplatırım ama ne toplatırım söleyemem
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
arkadaşlar bu ilandaki motor forumdan birinin mi ?
http://www.sahibinden.com/honda_cbr_...XQQdisplayitem
arkadaşlar ben sürücü kursu sahibiyim sorularınızı az cok yanıtlarım yani sağlık raporlarına paramı alıyorlar yuhh aile hekimliğinden alınıyor ücretsiz
raporu bende ücretsiz aldım sağlık ocağına gidip.200 lira fazla bence.150 tl motor ehliyetleri.sınav harçları da sadece 40 tl yazılı sınavmış.yani bunlar harici vereceğin para kursun hırsızlığı
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
sağlık raporunu aile hekimimden ücretsiz al götür 40 tl vakıf banka ehliyet sınav harcı yatırcan dekontu sağlık raporunu diğer evraklarını kursa götür kimse bişey diyemez yazılıyı geçtikten sonra alınan direkson sınav harcı 55 civarı olması lazım direkson sınavınıda geçtikten sonra ehliyeti alırken vergi dairesine 70 küsür ehliyet harcı yatırıosun sonra 62 trafik ehliyet kartına veriyorsun bukadar devlete vereceklerin böyle kurs ücreti normal burdada 150 175 kurs ücreti
250 r nin rekabetten 2010 model 0 ı 8500 tl ye kadar alınabilirken millet hala ısrarla abuk subuk fiyat çekiyo ilanlarda kafayı yiyecem ya
bende şu cilalama işini yapmak istıyorum adam akıllı temizlemek parlatmak istiyorum bu iş nasıl olur nası yaparım yapan veya bilgisi olan varsa yardımcı olsun bizde parlatalım
vay be satıcıya bak tam ş.r.fs.z miş.insan söler böle böle die.adam geliyo nerelerden onu görmek için mi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 ----------
salih bu da soru mu alacan marketten 13 14 liraya bir cila.yıkadıktan sonra kurulayıp cilayı ufak ufak sürüp sonra yuvarlak çize çize yediricen cilayı.al sana pırıl pırıl motor ben yapmıştım benim motora iyi parladı
tamam sorayım dedım cila yapmadım daha önce
bende yapmamıştım babam gösterdi yaptım güzel oluyor.ara ara yapacam cilayı bende neyse ben ders çalışyaım biraz size iyi forumlar görüşmek üzere
Way way Motoru almışta cila atıyor.Resimleri İstiyoruz Salih.Bak dedin benden önce alanlar koysun dedin Burak abi koydu bende dun ekledım resimleri sıra sende
Ya motorcuya sordum yok dedi marketlerde oluyor mu o cila bende atıyımda eli ayağı parlasın
Gençler bu ön arka lastiklerin havaları kaç olucak acaba orjınal lastiklerinin?
Şu an bu konu içerisinde 241 kullanıcı var. (0 üye ve 241 misafir)