Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
arkadan ittirmek zor oluyo. bende senii gibi yapıodum antalyadayken. ön tekeri tutup çevirerek çıkarmak daha kolay aklında olsun bi denersin belki.
bnm motorda da delik var egzosta. ben deldirmedim ama neyse üç delik varmış, heralde gürültülü diye ikisini geri vida ile kapatmışlar. şimdi tek delik var. sesine gelicek olursak, valla hayatımda canlı canlı kendi cıbırımdan başka bi cıbırın egzost sesini duymadım o yüzden iyidir heralde diyip geçiyorum
geçen de buji ile yağı değiştirdim. valvoline 10-40 koydum. ne sentetik ne de yarı sentetik. şu hiç labaratuvara girip işlenmeyenlerden işte, neyse vitesler öyle yumuşacık oldu ki tıkır tıkır sürekli vites değiştiresim geliyo. bujiden olsa görek alt devirlerde sanki daha çok hızlanıyo ama üst devirlerde çok cansız. özellikle 10.000'den sonra gitmek istemiyo sanki. buji cr9e. belki de buji tırnak aralığını ayarlayamadığımdandır. yine forumdaki bir arkadaşın önerisi ile 0.7 kalem ucu ile ayarladım
bu arada aydemir haftasonu arayacağım seni
debriyaj maneti olarak da cbf 150 nin maneti uyuyor(yalnız köşesinde ufak bir çıkıntı var, onu da ya vidalarla oynayarak(debriyaj boşluğu için oynanan vidalar) ya da zımparalatarak giderebilirsiniz), aklınızın bi köşesinde bulunsun.
parantezler içinde boğulmuşum yine
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 ----------
bir de bir soru sorucam, birinci vitesteyken, yan sehpa kapalı iken, debriyaj sıkılı iken benim motor marşa basınca çalışmaz oldu. yani marş motoru da çalışmıyor sanırım. hiç tepki vermiyor. eskiden çalışırdı nedendir acaba bilen var mı?
bu arada yeni motorlananlara hayırlı uğurlu olsun diyorum ve kazasız sürüşler diliyorum
Kardeş Topic'iniz Güzelmiş devamını dilerim. Ateşleme Bujiden olabilir.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Debriyaj manetinin altında minik bi switch var. Vites 1'de iken ve debriyaja basılı değilken motoru yanlışlıkla çalıştırıp, bizi üstünden atmasın diye.
O korozyona uğramıştır muhtemelen. Vidayı söküp maneti komple çıkarttığın zaman görülebilir.
Ya da manet sıkılı vaziyetteyken manetin kütüğe bağlantı kısmına wd40 sıkarsan muhtemelen problem çözülecektir.
En garanti çözüm maneti söküp içerdeki minik switchi wd40'lamaktır. (Manet sökülmüşken debriyaj telinide yağlarsın artık )
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
@seannnnn
Soru için teşekkürler.Yeni birşey daha öğrenmiş olduk yeni motorcular olarak.
Sorunun en kısa sürede çözülmesi dileğiyle...
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
geçmiş olsun halil benimde geçen dörtyol taraflarında başıma geldi benzer bir olay hava iyiydi ama iki tekerinde yerden kesildiğini ilk defa orda hissettim ama ben düşme tehlikesi pek yaşamadım gazı bile kısmadım hatta
tekrar hayırlı olsun usta kazasız belasız kullan motorun ikinci el aldın ama kuyrukla sinyali falan aldınmı usta birde orjinal egsozu.
ama az yol yapmışsın :d ben 2009 haziranda almıştım aynı senın motordan ilk 10 günde rodajı yani 1000 kmyi tamamlamıştım hızımda max 60 km civarıydı
Abi Bi video çekip koyarım ama oda sesi güzel kaydetmıyor.En güzeli buluşmada dınlersin
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun.Kazasız günlerde bineriz inş.
Egzozunu brandasını felan aldım.Plakalıgıda anes motora sordum gelince biz takarız o sorun değil dediler.Bende ehliyet yok mahallede anca bu kadar yol yaptımtekrar hayırlı olsun usta kazasız belasız kullan motorun ikinci el aldın ama kuyrukla sinyali falan aldınmı usta birde orjinal egsozu.
ama az yol yapmışsın :d ben 2009 haziranda almıştım aynı senın motordan ilk 10 günde rodajı yani 1000 kmyi tamamlamıştım hızımda max 60 km civarıydı
bugün bende sordum A2 için bende zaten B var
200 kurs
150 emniyet
80 sınav harcı
25 sağlık raporu
çok değil mi ya B bile bu kadar pahalı değil. son kayıt ayın 24 ü dedi 3 temmuz yazılı 31 temmuz direksiyon sınavı kaydolcam artık yapacak bişi yok daha motorum yok ama olsun
300 kurs
350 emniyet
90 sınav harcı
25 sağlık raporu
bu da B nin masrafları.Mantık soymak ise gayet uygun fiyatlar
300 e anca kursu halleder.trafiğe tek başına 330 civarı birşey ödeniyor B için zaten. Fiyatlar genelde aynı kursların
Şu an bu konu içerisinde 132 kullanıcı var. (0 üye ve 132 misafir)