vala arkadaşlar alan adam dedi karton koy lastıklerın altına felan ben bızım evın yanına koyuom bızım burda öyle şeyler olmuyor apartmana sokma imkanım yok nası bi önlem alcam onu düşüncem artık
haayırlı olsun herkesin motoru. bu hafta maşallahınız var.
motorları merdivenden çıkaramazsınız çok zor.brandanın faydası olur. birde zincir kilit alın isterseniz tekeri de kitleyin. disk kilidi almayın unutup sürmeye çalışınca düşüyoruz
genelde çocuklar çok kurcaladığı için branda faydalı. çocuklar az kurcalar
biz babamla 8 basamak indirip çıkarıyoruz ya sorun olmuyor inerken ön fren sıka sıka salıyoruz aşağı.çıkarkende babam ön tekeri basamağa getiriyor ben ittiriyorum çıkıyor.tabi her akşam yapmıyoruz.sakaryada olduğumdan istanbula gidince 2 gün sürüyorum sonra 2 hafta sakaryada olcağımdan apartmanda kalsın diye çıkarıyoruz.yoksa hergün indir çıkar olmaz
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
yok yok bulaşma kardeş öyle muallak işlere.sık dişini 3000 lira yap temiz al bi motor.acele etme.bak bizde 1 sene, 1 buçuk sene bekledik aldım motorları.biraz sık dişini sonra için rahat eder iyi bir motorla.2500 e temiz motor zor bulursun.masrafı bi 2500 daha edebilir sonra.
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
ordagaz versem apartmandan kovarlar beni geçenlerde apartmanın önünde bi ara gaz verdim her daireden bi kişi perde arası bakıyordu noluyo diye bi de ordan çıksın diye yardırırsam kovarlar valla şu yatakların tahtaları oluyor ya onlardan koysam çıkarım da o tecrübe bende yok henüz.bakalım ilerleyen zamanlar ne göstercek.daha yeni motorcuyuz
@drumtoens
bir de şu var başıma geldi atm ye uğramıştım bir baktım moto yok köşedeki polise giittim motorumu çaldılar dedim.biz aldık dedi. otoparka çekmişler çekiciyle. sahibi olmazsa vermiyorlar neyse temizinden 85liram gitti de aldım motoru oto park ücreti artı park cezası
şu sercanın yoshimura egzoz sesini merak ettim ya.nasıl ses veriyor acep.arow dan iyi mi bak meraktan çatlarım şimdi ben
babam da yardım ederse tahta üstünde rahat olur haklısın.
ama dediğim gibi zaten aldığımdan beri 3 kere gittim eve.cuma çıkardık sürdüm.akşam apartmanın ön girişine (2 giriş var.ön-arka.merdivenli olan kısım arka taraf.ordan sokunca kilitleyecek oda var.ön giriş bi üst katta.apartman yokuşa inşa edilmiş gibi bişi yani.) koyuyorum.sabah çıkarıyorum açık otoparka.gece tekrar ön girişten apartmana bırakıyorum.temelli sakaryaya dönerken de babamla arka girişten 8 basamak çıkarıp odaya kitliyorum ki çocuklar mıncırmasın orasını burasını
arkadaşlar vala benım egzoz merakım hic yok inşallah olmaz :S bu orjin. sesi tatlı
beyler orjınal egsozun çıkışına ek olarak bi kaç delik açın matkapla bakın nasıl ses cıkıyo ayrıca gazı bıraktığınızda hafiften patlama sesi geliyo..tavsiye ederim orjınalı bozmadan alın size abart egsoz
delik açma da iyiymiş.o zaman ben arow a delik açayım nasıl olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------
vay motoru aldığım murat arkadaşımız da topicte şuan murat ses ver bakem
bence yine de o fiyata bi kıllı çıkar içinden dikkat et.sonra daha da zor duruma düşme derim ben.sabreden derviş motoruna ermiş diye bi atasözü vardı
aynen bende bunun satmasıda var diye düşündüm temizinden aldım tuzu oldu okadar param yok dıodum ama bi anda oldu işte önemlı olan içime sinmesiydi hayırlısını istedim hep şimdi şükürler olsun ..
burak msnde değilmısın?
bence mavi cok tatlı duruyor bende tercihimi ondan yana kullancaktım repsol hoşuma gıtmıyor benim zevk meselesi tabi sen karar ver bence ona
msndeyim salih de final zamanı ya çevrmdışıyım ben.günde 14 saat netteyim ben zaten
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------
mavi biraz race çizgisinden çıkıyor gibi sanki.hiç mavi renkte race yok gibi birşey.çin malı izlenimi yaratıyor diye düşünüyorum.Düz renklerde nedense biraz pahalı oluyor.repsolün en azından bi çizgisi var.benzemiyor diğer motorlara.mavi alacağına repsol al bence.zevk renk tartışılmaz tabi.bu kendi düşüncelerimiz
Şu an bu konu içerisinde 271 kullanıcı var. (0 üye ve 271 misafir)