@osmanyeli
bak böle muhabbetere girince kızıyor mod abiler
@osmanyeli
bak böle muhabbetere girince kızıyor mod abiler
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
forum.donanimhaber üyeliğinizmi var isimleri alayım ben 2005den beridir ordayım
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
daha henüz banlanmadım ama bu sıralar kaşınıyorum.banlarlarsa şaşmam kendimi zor tutuyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:51 ----------
verirsem bu sefer beni kesin banlarlar. 10.2.8 inci maddemiydi neydi başka sitelerin reklamını yapan üye sınırsız banla nasipleniyor
@funkyboys
geçmiş olsun kaza öncesi çok temizmiş nazarmı değdi acep
@djsalih
motoru aldıkdan sonra foruma gircek halin kalırsa atarsın tabi motoru alan 1hafta kayboluyo :D senden yolculuk öncesi fotoğrafları istiyoruz sonra git gece gündüz yol al
@osmaniyeli
bunu bende bilmiyodum peki verme o zaman a|i benim adım ama site adı değil normal ad
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
yaw motoru aldım bi ben kaybolamadım ehliyet yok işe bak
motoru aldım saat 4 te evin önüne getirdik.saat 4.15 ben mt de resim atıyodum var mı böyle bağımlılık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------
M beden.Dükkanda M ve L beden Vertigo Flash denedim.İkisi de oldu.L biraz boldu ama rahattı.ben yüzde 5-10 esner diye M alayım dedim.zaten de sadece M beden kalmıştı internetten aldığım yerde tornadonun.
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Neyse beyler herkese iyi geceler.Benim finallerim var ders çalışmaya devam edeyim.Herkese kazasız belasız sürüşler.Kendinize iyi bakın hoşçakalın
güzel kask olarak scorpion exo 400 ve exo 700 var. exo 700 kevlar malzemeden. vizörleri canada malı çizilmeye karşı oldukça dayanıklıymış. ama vizörü Türkiyede yok ve yurtdışında bile 70 dolar artı kargo
onun dışında güzel kasklar
exo 400 200lira exo700-750 350 lira
exo400
exo 750
eee benimki dandik mi yani
ilk kask çatlak ya almam ben onu
alttan iki videoya bitiorum
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...-950-0-72.html
benimde dh nickim nonvolatile ama çok aktif değilim ağırlık MT üzerine çalışıyorum
@Beykurt
yok onun için koymadım genele koydum . kevlar kask batım 2-3 ay da ondan içimde kaldı bu kasklar ama vizörü yok diye almadım birazda paradan.
senin kask 200 e güzel ama 400 e herkes alamaz
ula mt bağımlılık yaptım derse dönemiyorum he.nys bu sefer kesin karalığım dönüyorum derse
Şu an bu konu içerisinde 117 kullanıcı var. (0 üye ve 117 misafir)