Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Mayıs 2010, 16:00
Reklamlar
-
08 Mayıs 2010, 18:42
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
mert hiç buralara gelmez oldun
bekir geçen gördüm seni aslında realden bir önceki kavşakta en sağ şeritte bekliyordun kırmızı ışıkta artçın olarak nişanlın vardı sanırım bende ceyhana geliyordum ordan otobana çıktım acelem vardı dönemedim kardeş borçlu olan sensin senın gelmen gerek ben geldim bir defa
beykurt adlı üyeden alıntı
hiç öğreten olmadığından çevremde kendim öğreniyorum ve forumdan okuduklarımı uygulamaya çalışıyorum mümkün mertebe.
Bende farkettim 2 3 vites düşürünce öyle bişi olabileceğini.
Dururken de vites düşürmeye alışamadım daha.durunca bianda 1 e alana kadar basıyorum vitese.
Bir zararaı var mı 3. , 4. ,5. viteste falan durup durduğumuz yerde vitesi 1 e getirmenin?
sor usta sor sormak değil öğrenmemek ayıp böyleydi herhalde
mesela durmaya karar verdiğinde ufak ufak küçül vitesi hem motor freni olur hem vitesleri öğrenmen falan daha kolay olur diye düşünüyorum
sağol sarsılmaz.soralım ki kafamız rahat olsun.sürerken acaba demiyelim dimi
ahh ahhh daha 2 hafta adapazarındayım motorum istanbulda öyle bekliyor :( bitse okul da gitsem sürsem.Kask siparişini de verdim.lazer tornado onyx aldım 205 tl ye.piyasada 450 lira.
Kask alacak arkadaş varsa özelden tıklatsın bana sitenin adresi vereyim.yada isterseniz buraya da verebilirm adresi.yüzde 50 indirimli satıyorlar.ellerindekileri bitirmek için.Her model ve her beden yok ama.az kask kalmıştı.Lazer vertigo vardı mavi L beden.125 tl idi.bana M beden lazımdı o yüzden tornadoyu aldım.kask alacak olan varsa 125 tl lik olanı kaçırmasın piyasada 250-280 tl
beykurt bir zahmet banada atarmsın o linki kardeşim kask alacaktı çok iyi oldu bu
-
08 Mayıs 2010, 18:46
mertka adlı üyeden alıntı
bekir geçen gördüm seni aslında realden bir önceki kavşakta en sağ şeritte bekliyordun kırmızı ışıkta artçın olarak nişanlın vardı sanırım bende ceyhana geliyordum ordan otobana çıktım acelem vardı dönemedim kardeş borçlu olan sensin senın gelmen gerek ben geldim bir defa
mesela durmaya karar verdiğinde ufak ufak küçül vitesi hem motor freni olur hem vitesleri öğrenmen falan daha kolay olur diye düşünüyorum
beykurt bir zahmet banada atarmsın o linki kardeşim kask alacaktı çok iyi oldu bu
atıyorum da fazla kask kalmamış inşallah uygun birşey bulursunuz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:43 ----------
mertka adlı üyeden alıntı
keşke elektrik bilgim iyi olsaydı da çok güzel birşey aklıma geldi onu yapardım.
7 segmentli display takıp vitesin kaçta olduğunu göstermesini sağlamak iyi olurdu ama nasıl yaparım bilemiyorum.
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
09 Mayıs 2010, 00:04
mrb bende cbr 125 alcam. balıkesir'liyim peşin temiz fazla yol yapmamıış makına arıyorum.
-
09 Mayıs 2010, 00:05
yusuf_demir adlı üyeden alıntı
mrb bende cbr 125 alcam. balıkesir'liyim peşin temiz fazla yol yapmamıış makına arıyorum.
Slm.Birkaç arkadaş var şuan satan forumda.alt sayfaları okursan bulabilirsin birşeyler
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
09 Mayıs 2010, 03:53
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
kardeşim o ilandaki motor benim motorum,zaten motorun nekadar temiz olduğunu forumdaki mertka ve osmaniyeli nickli arkadaşlardanda sorup bilgi alabilirsin,servis bakımlıdır ama istediğin motosiklet tamircisi ustaya motoru götürüp gösterebilirsin,yalana dolanada gerek yok sonuçta ikinci el olduğu için tabikide ufak tefek çizikler mevcuttur ama motor fotolardaki gibidir ve o küçük çizikleri dikkat edersen fotolarda bile göremiyosun çünkü çok küçük ve önemsenmeyecek çiziklerdir...
Parayı halletmeye çalışıyorum.Denkleştirebilirsem rahatsız ederim seni [COLOR="Silver"]
-
09 Mayıs 2010, 14:25
NightMare0 adlı üyeden alıntı
Parayı halletmeye çalışıyorum.Denkleştirebilirsem rahatsız ederim seni
[COLOR="Silver"]
nasip kısmet kardeşim hayırlısı olsun inşallah para durumunu halledersin...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 ----------
[QUOTE=mertka;2052239]bekir geçen gördüm seni aslında realden bir önceki kavşakta en sağ şeritte bekliyordun kırmızı ışıkta artçın olarak nişanlın vardı sanırım bende ceyhana geliyordum ordan otobana çıktım acelem vardı dönemedim kardeş borçlu olan sensin senın gelmen gerek ben geldim bir defa
hmm tmm tmm hatırladım o otobana çıkan cbr senmiydin,virajı hafif yatarak döndün ama Allah var sen olduğunu göremedim zaten son anda arkamdan otoban yoluna giriyodun tam dikkat edemedim
Her asker yeşil bereli olamaz
-
09 Mayıs 2010, 18:41
Durun ben de sorayım.
Dün Bursa-Çekirge bölgesinde dolaşan repsol bu siteden mi?
-
09 Mayıs 2010, 19:33
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Durun ben de sorayım.
Dün Bursa-Çekirge bölgesinde dolaşan repsol bu siteden mi?
motoru tarif et dicem ama tarif etcek bi farklılık yok hemen hemen aynı..eğer beyaz prohell montlu ise bizim arkadas sercandır...dün bende bursada dolandım ama çekirde değil ön camda 46 yazıyosa benim :9
motorsiklet montu olmayan gdr kasklı biri kullanıosa bizim onur dur.farı lacivert kaplıysa MD den bi arkadaş...benden bu kadar seç beğen al
bayansa yine bizim arkadaşlardan ayla dır
-
09 Mayıs 2010, 20:08
-
09 Mayıs 2010, 20:20
yakınlarda olsan senı makas ustası yapardım ama neyse..
-
09 Mayıs 2010, 20:24
atmaca_35 adlı üyeden alıntı
yakınlarda olsan senı makas ustası yapardım ama neyse..
Aman aman ben arabalar gibi gitmeyi seviyorum.
birde benim lastikler orjin lastikleri daha ama virajlarda sanki her an kayaçakmış gibi gidiyorum.Bende mi sorun var yoksa bu lastikler bu motora gerçekten ince mi geliyor ?
-
09 Mayıs 2010, 20:35
valla bende anlamadım ben cg 125 le fren pedalını değdiriyodum yere yatırırken bunda olmuyo arka sallanmaya başlıo.fazla gaza gelip yatırma
-
09 Mayıs 2010, 20:41
bende öyle yapıyorum arka taraf hiç güven vermiyor.Zaten izlere baktım ufak virajlarda bile sonuna kadar yatıyor lastik.130luk lastik almak lazım buna
-
10 Mayıs 2010, 00:09
-
10 Mayıs 2010, 00:23
casillas00
motorun üstünde resimlerini bekliyoruz
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
10 Mayıs 2010, 00:24
Felon adlı üyeden alıntı
casillas00
motorun üstünde resimlerini bekliyoruz
Bana diyordu kendi unuttu
-
10 Mayıs 2010, 00:45
Bana diyordu kendi unuttu
:D ben bi motor alayım boy boy fotoğraf asıcam siteye
motorunu alan fotoğraf olayını unutuyo
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
10 Mayıs 2010, 01:10
Felon adlı üyeden alıntı
:D ben bi motor alayım boy boy fotoğraf asıcam siteye
motorunu alan fotoğraf olayını unutuyo
Ben koydum valla hemide cilalayıp koydum
-
10 Mayıs 2010, 11:29
bugün yarın bende ALLAH'ın izniyle alırsam hafta sonuna kadar koyarım ama benden önce alanlar bi koysunda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 106 kullanıcı var. (0 üye ve 106 misafir)
Bu Konudaki Etiketler