bi haftadır herkes motor aldım alcam dedi durdu, herkes aldı motoru şimdi foruma uğramıyorlar.24 saat geziolar mı ne
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Rotten saolasın abi herkes için hayırlısı neyse o olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 ----------
pazartesi gelsede bende artık binmeye başlasam sabırsızlanıyorum artık yok ben uğrarım kımlerın sayesinde alıyoruz sonuçta
bugün grenajları filan tamamen söktüm geri taktım. niye yaptım bilmiyorum. iki tane vida arttı yarın birdaha denicem
Kalkarsın kalkarsın; zaten tek zorlanılan yerler rampa kalkısları
Onlarında en gec 1 haftalık işi var
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bu motor çok hafif yokuşta kalkarken filan zorlanmazsınız pek,gözünüzde büyütmeyin
insan alışınca yolda dansöz gibi oynattırıyor cıbırı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:41 ----------
sende de mi arttı bende bakım yaparken sökmüştüm ne varsa,az çok anahtar tutmasını biliriz ama vida arttırmayı öğrenmişim farkında olmadançok ekonomik kullanıyorum ben bu motoru ya
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
böyle giderse her söküp taktığında 2 vidadan vidacı dükkanı açarsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:14 ----------
hadi gözün aydın hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah.kalkarsın merak etme.aceleye gerek yok
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
kardeşim o ilandaki motor benim motorum,zaten motorun nekadar temiz olduğunu forumdaki mertka ve osmaniyeli nickli arkadaşlardanda sorup bilgi alabilirsin,servis bakımlıdır ama istediğin motosiklet tamircisi ustaya motoru götürüp gösterebilirsin,yalana dolanada gerek yok sonuçta ikinci el olduğu için tabikide ufak tefek çizikler mevcuttur ama motor fotolardaki gibidir ve o küçük çizikleri dikkat edersen fotolarda bile göremiyosun çünkü çok küçük ve önemsenmeyecek çiziklerdir...
Her asker yeşil bereli olamaz
sercan motor frenini öğrenmeye çalış çok avantajlı virajlarda falan
Yüksek devirde vites düşürürsen arka tekeri kilitlersin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çok kısa bir sürede öğreneceğine eminim bende motor sürmeyi ilk cbrda öğrendim pek zorlanmadım
yokuşlarda kalkıştada durduğunda ön freni değilde arka freni kullan debriyaj kavrama noktasına geldiğinde ayağını frenden çek az gaz ver ilerle
aynen o çizikleri bekir göstermezse belki farkedemezdim bile
aman kardeş 2 3 vites birden düşürme naptın şanzımanı dağıtırsın valla emre18 nickli bir arkadaş vardı motor freni yüzünden şanzımanı dağıtmıştı vitesi tek tek düşür bana kalırsa. birde motorun durmasına yakın bire çek vitesi acı bir tecrübem varda paylaşmakta fayda görüyorum
mert hiç buralara gelmez oldun
hiç öğreten olmadığından çevremde kendim öğreniyorum ve forumdan okuduklarımı uygulamaya çalışıyorum mümkün mertebe.
Bende farkettim 2 3 vites düşürünce öyle bişi olabileceğini.
Dururken de vites düşürmeye alışamadım daha.durunca bianda 1 e alana kadar basıyorum vitese.
Bir zararaı var mı 3. , 4. ,5. viteste falan durup durduğumuz yerde vitesi 1 e getirmenin?
acemilik günlerimi aklıma getiriyosunuz arkadaşlar bukadar kendinizi kasmayın zaten bi süre sonra motora iyice alışınca vites attığınızın farkına bile varmazsınız. durduğun yerde vitesi istediğin vitesten istediğin vitese geçir bişey olmaz ama hareket halindeyken 4 den 5 den 1. vitese geçme hem motora zararlı hemde kendi sağlığınıza zararlı beyler...
sağol sarsılmaz.soralım ki kafamız rahat olsun.sürerken acaba demiyelim dimi ahh ahhh daha 2 hafta adapazarındayım motorum istanbulda öyle bekliyor :( bitse okul da gitsem sürsem.Kask siparişini de verdim.lazer tornado onyx aldım 205 tl ye.piyasada 450 lira.
Kask alacak arkadaş varsa özelden tıklatsın bana sitenin adresi vereyim.yada isterseniz buraya da verebilirm adresi.yüzde 50 indirimli satıyorlar.ellerindekileri bitirmek için.Her model ve her beden yok ama.az kask kalmıştı.Lazer vertigo vardı mavi L beden.125 tl idi.bana M beden lazımdı o yüzden tornadoyu aldım.kask alacak olan varsa 125 tl lik olanı kaçırmasın piyasada 250-280 tl
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Şu an bu konu içerisinde 157 kullanıcı var. (0 üye ve 157 misafir)